کوردون بلو که از قفس فرانسه پرید! اگه از شنیدن این عبارت تعجب کردید، پس حتما تا انتهای دستور پخت امروز با ما همراه باشید. غذای امروز مزه اویو از خانواده شنیتسلهاست. شنیتسل یعنی همون غذاهایی که با ترکیب گوشت، آرد سوخاری و روغن تهیه میشه که در سراسر نقاط دنیا به شکلهای متفاوتی هم طبخ میشه و به نامهای مختلفی شهرت داره (در فارسی عامیانه، شنیسل هم میگن). حالا اسم شنیتسل امروز ما، چیکن کوردون بلو ئه (chicken cordon bleu) که در زبان فرانسوی میشه روبان آبی مرغ! ما که هرچی فکر کردیم چرا باید اسمش روبان آبی باشه به نتیجه خاصی نرسیدیم. تا این که آماده شد و چشیدیم. و متوجه شدیم همینقدر که اسمش تعجبآوره، طعمش هم تعجبآوره! تعجبآور از دیدگاه خوبش. نه نه نه، خوب هم نه. از دیدگاه فوقالعاده!
گفته شده شنیتسل در زمان جنگ جهانی دوم وارد ایران شده، اما این موضوع کمی عجیبه. چون با کمی بررسی متوجه شدیم یکی از غذاهای ایرانی خودمون در واقع نوعی شنیتسل حساب میشه و لزومی نداره که حتما تا اروپا بریم! اگه حدس زدید این غذا اسمش چیه؟ نظرتون رو برامون کامنت کنید.
ویدیوی یک دقیقهای تهیه کوردون بلو رو از پیج مزهاویو ببینید و برای خودتون ذخیره کنید تا درصورت نیاز به دیدن دوباره، خلاصهشو داشته باشین. اگه از کوردون بلو خوشتون اومد به اسکالوپ مرغ هم سری بزنید.
مزهاویو یه استودیوی تخصصی آشپزی و فیلمبرداریئه که انواع غذاها، نوشیدنیها، شیرینیجات و… رو تهیه و فیلمبرداری میکنه و در رسانههای مختلف (مثل وبسایت، شبکههای اجتماعی، تلویزیون و…) به اشتراک میذاره. ما هر چیزی که به غذا مربوط باشه با علاقه پیگیری میکنیم. تیممون همه متخصصان، از مدیرکل گرفته تا آشپز و عوامل صحنه و بچههای تدوین و بچههای دیجیتال و…
اهداف ما شامل آموزش رایگان آشپزی، فرهنگسازی، تاثیر بر صنعت غذا و گردشگری و… هست.
لطفا ما رو به دوستانتون معرفی کنین و این فرصت رو بهشون بدین تا از آموزش رایگان بهره ببرن. یادتون نره واسه اطلاع از غذاهای جدید حتما صفحات ما رو در شبکهها اجتماعی دنبال کنین و نظراتتونو برامون بنویسید. ممنون که همراهمون هستین.
مخچه
فوریه 21, 2020 @ 8:53 ق.ظ
Warning: A non-numeric value encountered in /home1/mazzehoi/public_html/wp-content/themes/recipe/functions.php on line 1376
واقعا حال کردم دمتون گرم