سه مرد سر ساختمون کار می‌کردند. موقع ناهار ایتالیایی با ناراحتی گفت: ای خدا! اگه زنم دوباره ناهار برام پاستا ببنده من خودمو از همین لبه پرت می‌کنم پایین! فرانسوی همین حرف رو راجع به کروسان و آمریکایی راجع به برگر گفت.

روز بعد، ایتالیایی پاستا رو می‌بینه و خودشو پرت می‌کنه، فرانسوی هم کروسان رو می‌بینه و می‌پره، آمریکایی هم یه گاز از برگر می‌زنه و خودشو می‌اندازه.

توی مراسم تدفین زن ایتالیایی با ناراحتی می‌گه اگه براش پاستا نبسته بودم… زن فرانسوی با غمی توی چهره می‌گه شوهرمو با کروسان کشتم… زن آمریکایی شیون می‌کنه و دو دستی توی سرش می‌زنه!

بهش می‌گن حالا مگه چی شده بابا نکشی خودتو! اون دوتا هم شوهرشونو کشتن مثل تو ناراحت نیستن.

زن آمریکایی می‌گه: اون هر روز خودش ناهارشو می‌بست! 😂😂😂

این هم طرز تهیه کروسان زن فرانسوی برای همه خانم‌هایی که دل خوشی از شوهرشون ندارن. 😂

👩‍🍳 کروسان

🗃️⁩ نوع: نان وینی

🍱 وعده: صبحانه

🗺️ خاستگاه: اتریش

🥘 ترکیبات اصلی:‌ خمیر مایه آرد، کره

⏲️ زمان لازم برای تهیه: ۴۰ دقیقه پخت

📝 مواد لازم:

  1. آرد                                     ⅗ پیمانه
  2. شیرخشک شیرین                 50 گرم
  3. شیر ولرم                             1 پیمانه
  4. شکر                                   ½ پیمانه + ۱ قاشق چای‌خوری
  5. تخم‌مرغ                            2 عدد
  6. خمیرمایه                            1 قاشق سوپ‌خوری
  7. کره (دمای محیط)                 100 گرم
  8. نمک                                  ½ قاشق چای‌خوری

📝 مواد میانی:

  1. کشمش                               100 گرم
  2. دارچین                                2 قاشق چای‌خوری
  3. شکر                                   به میزان لازم
  4. شکلات                              به میزان لازم

📝 مواد رومال:

  1. زرده تخم‌مرغ                      1 عدد
  2. کنجد                                  برای تزئین

[penci_related_posts title=”مورد علاقه‌های شما” number=”4″ style=”grid” align=”none” displayby=”recent_posts” orderby=”random”]

📜 طرز تهیه:

  1. شیر ولرم را با ۱ قاشق چای‌خوری شکر مخلوط کنید و خمیرمایه را اضافه کنید و درب آن را ببندید و در جای گرم به مدت ۵ الی ۷ دقیقه استراحت دهید.
  2. کره و بقیه شکرها را در کاسه‌ای ریخته و با هم‌زن برقی به مدت ۵ دقیقه بزنید، سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی اضافه کنید و خوب هم‌بزنید.
  3. خمیرمایه عمل‌آمده را به ترکیب فوق فقط اضافه کرده و به‌هیچ‌وجه هم‌نزنید.
  4. یک پیمانه آرد را به همراه شیرخشک به ترکیب بیفزایید. دقت داشته باشید آرد را تا جائی اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد. سپس خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه ورز دهید و ۱۰۰ ضربه بزنید.
  5. سپس خمیر را با وردنه به ضخامت ۳ تا ۴ میلی‌متر باز کنید و به شکل مثلث برش بزنید.
  6. روی قسمت بزرگ مثلث شکلات یا مخلوط کشمش، دارچین و شکر را بریزید.
  7. از قسمت پهن مثلث به سمت قسمت نوک مثلث رول کنید.
  8. کف سینی فر را چرب کنید و نان‌ها را روی آن بچینید و روی آن را سلفون بکشید و کنار بگذارید تا دوباره ور بیاید.
  9. بعد از ور آمدن، با زرده تخم مرغ روی نان را رومال بکشید و با کنجد تزیین کنید.
  10. در طبقه وسط فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه قرار دهید.
  • نکته: برای براق و شیرین‌تر شدن از عسل یا شربت استفاده کنید.

جالبه که بدونید کروسان رو به فرانسوی‌ها نسبت می‌دن اما درواقع خاستگاه این نون خوشمزه مغزدار، کشور اتریشه. امیدواریم از این کروسان لذت برده باشید.

فراموش نکنید نظراتتون رو برای ما بنویسید. ما دوست داریم حرف‌های شما رو بشنویم و حتی اگه شده با هم‌دیگه چالش کنیم! 😃

مزه‌اویو طرز تهیه انواع غذاها، نوشیدنی‌ها، دسرها و شیرینی‌جات خوشمزه رو از سراسر جهان برای شما عزیزان آموزش می‌ده. در کنار این آشپزی، کلی ترفند و نکته هست که اون‌ها رو هم بهتون می‌گیم تا شما هم به بقیه بگید. البته شایدم نگید و به‌جاش ناهار همسرتونو آماده کنید. 😁