از جذابیتهای آشپزی فرانسه بگم براتون که میشه یه غذا رو به صد روش تهیه کرد. مثلا همین کروسان، مغزشو ارتقا دادم دوباره درستش کردم نمیدونین چیییییی شده! اون شعار تبلیغاتی قدیمی که میگفت «هرروز بهتر از دیروز» انگار ساخته شده واسه کروسان. چندتا کروسان دیگه هم قبلا گذاشتم اونا رو حتما تو پیج ببینین، این یکی کروسان مربای بالنگ هستش.
حسی که به این کروسانها دارم مثل مادریه که ۵-۴ تا بچهی قدونیمقد ولی شبیه هم داره.
کروسان معمولی (یا اورجینال!) رو قبلا تهیه کردیم، بعدش مینیکروسان درست کردیم که خیلی گوگولی و باحال بود، یه دسر کروسان خیلی خوشمزه هم درست کردیم که واقعا متفاوت شد. این آخری رو حتما ببینین.
ویدیوی تهیه کروسان مربای بالنگ رو از پیج مزه ببینین و برای دلگرمی ما و حمایت از مزه، لطفا پیج رو فالو کنین و پستها رو لایک کنین و نظراتتون رو حتما بنویسین، خیلی خیلی خیلی ممنونم از حضور گرمتون 🙂
“اگه واقعا میخوای با کسی دوست بشی، به خونهش برو و باهاش غذا بخور. کسی که غذاشو بهت بده، قلبشو بهت میده.”
غذا چیه؟ لذت چشیدن؟ رفع گرسنگی؟ من فکر میکنم مفهوم غذا خیلی بیشتر از اینهاست. وقتی بخشی از غذاتو به کودک فقیر میدی، غذا یعنی فداکاری؛ وقتی آخر روز، خسته به خونهت برمیگردی و به همسرت تو درست کردن شام کمک میکنی، غذا یعنی عشق؛ و البته گاهی هم ظرفها رو میشوری که در اینصورت، غذا یعنی مسئولیت!
غذا اون چیزیه که ما رو به هم پیوند میده، تو هم اگه دوست داری عضو یک گروه باشی که توش حالت خوب باشه، به بقیه عشق بورزی، خودت انسان بهتری بشی و از زندگی لذت ببری یه سر به استودیوی مزهاویو بزن. آدرس وبسایت و آیدی شبکههای اجتماعی همین نزدیکه، ما اینجا منتظرت هستیم 🙂