کی می‌دونه فرق پلو و دمی و چلو و کته چیه؟ برنجی که با آب، روغن و نمک؛ و بدون آبکش کردن دم بکشه، بهش می‌گن کته. اگه به کته حبوبات اضافه کنیم می‌شه دمی، مثل دمی لوبیا یا دمی گوجه. اما برنجی که آبکش بشه و بعد دم گرفته بشه، می‌شه چلو؛ که با انواع کباب و… می‌خورن. اگه حبوبات اضافه کنیم می‌شه پلو؛ مثل ماش‌پلو و عدس‌پلو. مفید بود؟ 🙄 لطفا نظرات‌تون رو برامون بنویسید. 😘 این پست رو برای دخترخانم‌های جوان بفرستین. 😌

ویدیوی خلاصه‌شده کته رو از پیج مزه برای بازبینی‌های بعدی‌تون ذخیره کنین.

مزه‌اویو یه استودیوی تخصصی آشپزی و فیلم‌برداری‌ئه که انواع غذاها، نوشیدنی‌ها، شیرینی‌جات و… رو تهیه و فیلم‌برداری می‌کنه و در رسانه‌های مختلف (مثل وب‌سایت، شبکه‌های اجتماعی، تلویزیون و…) به اشتراک می‌ذاره. ما هر چیزی که به غذا مربوط باشه با علاقه پیگیری می‌کنیم. تیم‌مون همه متخصص‌ان، از مدیرکل گرفته تا آشپز و عوامل صحنه و بچه‌های تدوین و بچه‌های دیجیتال و… اهداف ما شامل آموزش رایگان آشپزی‌، فرهنگ‌سازی، تاثیر بر صنعت غذا و گردشگری و… هست. لطفا ما رو به دوستان‌تون معرفی کنین و این فرصت رو بهشون بدین تا از آموزش‌ رایگان بهره ببرن. یادتون نره واسه اطلاع از غذاهای جدید حتما صفحات ما رو در شبکه‌ها اجتماعی دنبال کنین و نظرات‌تونو برامون بنویسید. ممنون که همراه‌مون هستین.