کاپ کیک یا مافین؟ شما میدونید فرق کاپ کیک و مافین چیه؟ خیلی وقتها مرزهای بین این دو باریک میشه. بعضی از افراد هر دو تا رو یکی میدونن! اما کاپ کیک و مافین دو مساله کاملا جدا از هم هستند. کاپ کیک یک کیک در ابعاد کوچک است. به عبارت دیگه، کیک مینیاتوری. کاپ کیک حالت اسفنجی بیشتری داره و سبکتره. همینطور شیرینتره. کره و تخممرغ زیادی داره و معمولا با خامه تزئین میشه و در انتخاب وعده مصرف، به عنوان دسر سرو میشه. کاپ کیک به دلیل قند و چربی بیشتر مناسب مصرف دائم نیست و در طعمهای مختلفی مثل کاپ کیک وانیلی تهیه میشه. از طرف دیگه، مافین در واقع نوعی نان شیرین است (نه کیک!). مثل کروسان که قبلا آموزش داده بودیم. بافت مافین سنگینتر و حالت اسفنجی کمتری داره. قند و چربی کمتری هم داره و به همین دلیل سالمتره. مافین شیرینیایه که هنگام صرف چای، به عنوان عصرانه، میانوعده و یا صبحانه زیاد استفاده میشه. مافین رو میشه برخلاف کاپ کیک با آردهای دیگهای مثل آرد سبوسدار هم تهیه کرد و معمولا چاشنی اون (به جای مواد خیلی شیرین) میوه است. این دستور، کاپ کیک شکلاتی ئه که برای دسر فوقالعاده عالی و خوشمزهس.
ویدیوی خلاصهشده تهیه کاپ کیک شکلاتی رو از پیج مزه ببینین. اگه لذت بردیم حتما به دونات هم سری بزنین.
از شما به خاطر همراهی در این دستور پخت سپاسگزاریم و امیدواریم که لذت برده باشید. لطفا نظراتتون رو با ما حتما درمیون بذارید. راستی با توجه به توضیحی که درباره مافین و کاپ کیک ارائه شد، کیک یزدی جزو کدوم دسته حساب میشه؟ استودیوی مزهاویو از سراسر جهان دستورپختهای مختلفی رو برای شما عزیزان در شبکههای اجتماعی قرار میده. بعضی از غذاها هم برای اولین بار در استودیوی مزه تهیه میشه. صفحات ما رو در شبکههای اجتماعی دنبال کنید و این دستورپختهای ابداعی رو از دست ندید.
فاطمه
آوریل 18, 2020 @ 4:53 ب.ظ
خیلی خوشمزه شد
vh
آوریل 29, 2020 @ 2:42 ب.ظ
عین عکسش خوشمزه شد