کیک مهربون هالووینی!

در جشن هالووین، کدو حلوایی رو به‌شکل چهره برش می‌زنند و داخلش شمع روشن می‌کنند برای این‌که ظاهری ترسناک داشته باشه. به شما قول می‌دیم با پختن چیزکیک کدوحلوایی و چشیدن طعمش، اونقدر عاشق کدو حلوایی بشید که نه تنها ازش نترسید، بلکه اگه زامبی هم بشه بازم شما دنبال اون بدوید!

👩‍🍳 چیزکیک کدوحلوایی

دسته‌بندی: دسر

📝 مواد لازم:

  • لایه اول:
  1. کره، ۱۰۰ گرم
  2. بیسکویت سبوس‌دار، ۱ بسته
  3. پودر دارچین، ⅛ قاشق چای‌خوری
  • لایه دوم:
  1. پنیر لبنه، ۳۰۰ گرم
  2. شکر، ۱ فنجان
  3. خامه، ۱ پاکت
  4. وانیل، مقدار کمی
  5. نشاسته، ۲ قاشق غذاخوری
  6. تخم‌مرغ، ۳ عدد
  • لایه سوم:
  1. کدو حلوایی، ۰٫۵ کیلوگرم
  2. شکر، ½ پیمانه
  3. آب، ¼ پیمانه
  4. پودر گردو، ¼ پیمانه (به دل‌خواه)
  5. پودر نارگیل، برای تزئین
  • نکته: ؟؟؟؟
  1. پودر ژلاتین، ۱ قاشق سوپ‌خوری
  2. زعفران، مقدار کمی (به دل‌خواه)
  3. پودر هل، ½ قاشق چای‌خوری (به دل‌خواه)

[penci_related_posts title=”مورد علاقه های شما” number=”4″ style=”grid” align=”none” displayby=”recent_posts” orderby=”random”]

📜 طرز تهیه:

  • مرحه اول:
  • بیسکوییت‌ها را آسیاب کنید و به آن پودر دارچین و کره ذوب‌شده اضافه کنید.
  • خمیر به‌دست‌آمده را کف قالب کمربندی بریزید و کاملا فشرده کنید.
  • به مدت ۴ – ۳ دقیقه درون فر ۱۷۰ درجه قرار دهید. سپس بیرون آورده و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود و بعد از آن به مدت ۴۰ – ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید.
  • مرحله دوم:
  • نشاسته و خامه را داخل کاسه‌ای مخلوط کنید و به آن پنیر لبنه، شکر و کمی وانیل اضافه کنید.
  • تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی اضافه کنید در حالی که با هم‌زن برقی مواد را هم می‌زنید.
  • حال خمیر تهیه‌شده در مرحله اول را از یخچال درآورده و مخلوط آماده‌شده در این مرحله را روی آن بریزید.
  • به مدت ۴۵ دقیقه در فر ۱۵۰ درجه قرار دهید.
  • نکته: برای این‌که سطح مواد آماده‌شده ترک نخورد، یک ظرف حاوی مقداری آب داخل فر قرار دهید.
  • سپس ظرف را از فر درآورده و در دمای محیط قرار دهید تا سرد شود و پس از آن به مدت ۰٫۵ – ۱ ساعت در یخچال بگذارید.
  • مرحله سوم:
  • پودر ژلاتین را با ¼ پیمانه آب سرد مخلوط کرده و روی بخار به روش غیرمستقیم، بن‌ماری کنید.
  • توضیح: بن‌ماری کلمه‌ای فرانسوی و به معنای حمام آب است. ذوب کردن با حرارت غیر مستقیم (توسط بخار آب) را روش بن‌ماری گویند. در آشپزی، روش بن‌ماری برای ذوب کردن شکلات و ژلاتین، حل کردن پودر ژله و انواع کرم کاربرد دارد.

استفاده از این روش برای نگه‌داشتن بافت لطیف و کرم‌مانند بعضی از مواد غذایی است. مانند ژلاتین در همین دستور پخت.

  • کدوحلوایی را تکه‌تکه کرده و پوست آن‌را بگیرید. سپس در ظرفی با مقداری آب، زعفران و کمی پودر هل بپزید.
  • نکته: استفاده زعفران و پودر هل به دل‌خواه است.
  • شکر را اضافه کنید.
  • نکته: در صورت تمایل، می‌توانید در این مرحله مقداری گردو نیز اضافه کنید.
  • مواد را کاملا مخلوط کرده و به آن ژلاتین بن‌ماری شده اضافه کنید.
  • ترکیب آماده‌شده را به‌عنوان لایه سوم روی مواد قبلی بریزید.

چیزکیک شما آماده است!

مزه‌اویو هر روز طرز تهیه انواع غذاها، نوشیدنی‌ها، شیرینی‌ها و دسرهای خوشمزه رو به همراه نکات و ترفندهای آشپزی، برای استفاده عموم در فضای مجازی قرار می‌ده. لطفا نظرات خودتون رو برای ما بنویسید و حتما به صفحات ما در شبکه‌های اجتماعی مختلف با آیدی @mazzehoio سر بزنید.

آشپزی ساده و سالم رو با مزه‌اویو تجربه کنید. 👨‍🍳.

[aparat id=”DPU0X”]