پوره موز و اسفناج براتون اماده کردیم. توی کتاب نوشته:
پوره لغتی از زبان فرانسه است و به نوعی ماده خوراکی گفته میشود که با خرد کردن میوهجات، سبزیجات، حبوبات و یا ترهبار تهیه میشود. به این روش که مواد لازم هر نوع پوره به صورت خام یا پخته در مخلوطکن ریخته شده و پس از آسیاب شدن از الک گذرانده میشود. پوره بهترین خوراک برای شروع دوران تغذیه خارج از شیر مادر برای کودک است و به دلیل بافت نرم و ترکیبات آن برای سیستم کمآنزیم گوارش کودک مناسب است. اما بهجز غذای کودک، از پوره در صنعت شیرینیپزی و معمولا بهعنوان یک نوع سس در برخی کیکها و شیرینیهای پختنی مانند پای و تارت استفاده میشود. خاستگاه پوره به کشور فرانسه بازمیگردد و همانطور که در ابتدا گفتیم، لغتی فرانسوی است. به دلیل نوع بافتی که دارد معمولا با بعضی از انواع خوراکهای دیگر به لحاظ معنایی دچار همپوشانی میشود. مانند بعضی از سوپهای غلیظ و یا کرمهای مورد استفاده در آشپزی. هرچند تفاوت آن با این غذاها در پیچیدگی مواد مورد استفاده است، به این معنی که پوره معمولا سادگی بیشتری دارد. معمولا پوره قبل یا بعد از نرم شدن مواد پخته میشوند و این به علت بهبود بافت و طعم آن، پاکسازی مواد سمی احتمالی و یا افزایش غلظت آن است. این روش حتی برای تهیه خوراک بزرگسالانی که سیستم گوارشی ضعیف دارند و یا دچار مشکلی خاصی هستند نیز بهکار میرود.
بله اینطوریاس، ویدیوی خلاصهشده پوره موز و اسفناج رو از پیج مزهاویو برای خودتون ذخیره کنین تا در صورت نیاز به راحتی بازبینی کنین. اگه از پوره موز و اسفناج لذت بردین حتما به موچولوک هم سری بزنین.
مزهاویو یه استودیوی تخصصی آشپزی و فیلمبرداریئه که انواع غذاها، نوشیدنیها، شیرینیجات و… رو تهیه و فیلمبرداری میکنه و در رسانههای مختلف (مثل وبسایت، شبکههای اجتماعی، تلویزیون و…) به اشتراک میذاره. ما هر چیزی که به غذا مربوط باشه با علاقه پیگیری میکنیم. تیممون همه متخصصان، از مدیرکل گرفته تا آشپز و عوامل صحنه و بچههای تدوین و بچههای دیجیتال و…
اهداف ما شامل آموزش رایگان آشپزی، فرهنگسازی، تاثیر بر صنعت غذا و گردشگری و… هست.
لطفا ما رو به دوستانتون معرفی کنین و این فرصت رو بهشون بدین تا از آموزش رایگان بهره ببرن. یادتون نره واسه اطلاع از غذاهای جدید حتما صفحات ما رو در شبکهها اجتماعی دنبال کنین و نظراتتونو برامون بنویسید. ممنون که همراهمون هستین.