دوباره آمار شیوع کرونا زیاد شد. بیاین بهداشتو رعایت کنیم قبل از اینکه مجبور بشیم دوباره حبس کنیم خودمونو! حبسِ زیاد خوب نیست البته بهجز تهران، چون بیای بیرون دودخوره میشی. واسه همین من همیشه به مسئولین حق میدم؛ کل عمر تو هوای گرم و آلوده تهران دوندگی میکنن تا به صندلی برسن؛ بعدش پیشنهاد میدن از درآمد مجردا مالیات بگیرن که بهخاطر کمبود درآمد مجرد موندن. این اشتها بهخاطر اون دوندگی نیست، گرما کرهها رو آب کرده گرسنه موندن. بههرحال زحمت میکشن باید دستبوس و احوالپرسشون باشیم: «شما چته گلم؟». پاستا آلفردو چی میگه؟ 😀
من از دار دنیا همین پاستای آلفردو رو دارم که اونم مال شما، مشخصه خیلی لازم دارین. 🤓
کلمه «آلفردو» از کجا اومده؟
۱. اسم رستورانی که اولین بار این سس رو ارائه داده
۲. کلمهای ایتالیایی به معنی لذتبخش
۳. برگرفته از گل خاصی که ماده اولیه سس است
۴. اسم آشپزی که این سس رو اختراع کرده
ویدیوی تهیه پاستا آلفردو رو از صفحه مزهاویو در شبکه اجتماعی ببینین و اگه لذت بردین حتما به پاستا جامبوشلز هم نگاهی بندازین.
مزهاویو یه استودیوی تخصصی آشپزی و فیلمبرداریئه که انواع غذاها، نوشیدنیها، شیرینیجات و خلاصه هر خوراکی که فکرشو بکنین رو تهیه و فیلمبرداری میکنه و با اشتراکگذاری در رسانههای اینترنتی (مثل وبسایت مزه و شبکههای اجتماعی) و غیر اینترنتی (مثل تلویزیون) به آموزش رایگان آشپزی میپردازه.
اینجا همه به خوراک و خوراکی علاقه دارن و هر چیزی که به غذا مربوط باشه ما با علاقه پیگیری میکنیم. تیممون همه متخصصان، از رئیس کل گرفته تا آشپز و عوامل فیلمبرداری و تدوین و بچههای دیجیتال و… خلاصه همه خوبا همه خوشا دور هم جمع شدیم تا آشپزی رو به راحتترین و آسونترین روش آموزش بدیم.
بهجز آموزش آشپزی اهداف دیگهای هم داریم؛ مثلا اصلاح عادات بد غذایی و فرهنگسازی در این زمینه، تاثیر مثبت روی صنعت غذا و گردشگری و…
لطفا ما رو به دوستان و عزیزانتون معرفی کنین. افراد زیادی آشپزی رو دوست دارن، این فرصت رو بهشون بدین تا با ما آشنا بشن و از آموزشهای رایگان ما بهره ببرن.
راستی یادتون نره واسه اطلاع از غذاهای جدیدمون و شرکت در قرعهکشیها حتما صفحات ما رو در شبکهها اجتماعی دنبال کنین و نظراتتونو برامون بنویسید. این برای ما خیلی ارزشمنده.
ممنون از حمایتتون. امیدواریم بتونیم دهنتونو آب بندازیم!