از معایب فرهنگ استفاده از نان سنتی و کوچ نکردن به طرف نان صنعتی همینه که وقتی کرونا می‌آد مجبوری نونی رو که سر صبح گرفتی اول توی الکل بجوشونی بعد توی وایتکس تیلیت کنی بخوری آخرشم دندوناتو با ژل ضدعفونی‌کننده مسواک کنی. یا این‌که؟

خودت نون درست کنی! اونم لواش! این‌قدر که این نون ساده‌س منو یاد مردم کشور خودمون میندازه، و این‌که زیادم پاره می‌شه. 😒

یه دلیل دیگه هم اینه که علی‌رغم ظاهر ساده موقع خوردنش باید چند لایه روی هم بذاری. یعنی مادرشوهر و خواهرشوهرتون علی‌رغم لایه مهربون رویی چندین لایه پنهان هم زیرش دارن حواستون باشه. 😀

خود شما! بله با شما هم هستم! شما هم لایه‌لایه می‌زنی شیطون! 😃

این هم دستورپخت ساده نون لواش خانگی، یعنی حتی اگه اوج هنر آشپزی یک نفر نیمرو باشه بازم نون لواش رو راحت‌تر می‌پزه. نظر شما چیه؟ این نون رو با همین سادگی تهیه می‌کنید یا رنگ و لعابشو با مواد دیگه‌ای بیشتر می‌کنید؟

دقت کردید که چقدر نمک برای پاره نشدن مهمه؟ این نمک ریختنا خیلی کمک می‌کنه. همیشه شاد باشید و خیلی ممنون که همراه ما هستید. ما رو به آشناهاتون معرفی کنید. تا دستور بعدی کامتون شیرین.