👨‍🍳 نان بروچن با سالاد گوشت و تن

نان بروچن یکی از نان‌های خوشمزه‌ی آلمانیه که احتمالا عکساشو توی اینترنت زیاد دیدین، اینو به‌خاطر طرح روش می‌گم، همین شکل شیاردار جالبی که داره. این نون خوشمزه مخصوص درست کردن ساندویچ‌های کوچیکه که توی مهمونی‌ها و مجالس سرو می‌شه. خود کلمه بروچن (یا بروتچن) معنیش می‌شه نون کوچیک. می‌شه چونه‌ی خمیر این نون رو بزرگ‌تر گرفت و ازش به‌عنوان نون همبرگر استفاده کرد.

البته یک نکته فراموش نشه که این نون به اسامی مختلفی نام برده می‌شه که بسته به اینکه کجای آلمان هستین ممکنه فرق کنه.

ویدیوی نان بروچن با سالاد گوشت و تن رو از پیج مزه ذخیره کنین. حتما به نان سیر هم سری بزنین.

مزه‌اویو یه استودیوی تخصصی آشپزی و فیلم‌برداری‌ئه که انواع غذاها، نوشیدنی‌ها، شیرینی‌جات و… رو تهیه و فیلم‌برداری می‌کنه و در رسانه‌های مختلف (مثل وب‌سایت، شبکه‌های اجتماعی، تلویزیون و…) به اشتراک می‌ذاره. ما هر چیزی که به غذا مربوط باشه با علاقه پیگیری می‌کنیم. تیم‌مون همه متخصص‌ان، از مدیرکل گرفته تا آشپز و عوامل صحنه و بچه‌های تدوین و بچه‌های دیجیتال و…

اهداف ما شامل آموزش رایگان آشپزی‌، فرهنگ‌سازی، تاثیر بر صنعت غذا و گردشگری و… هست.

لطفا ما رو به دوستان‌تون معرفی کنین و این فرصت رو بهشون بدین تا از آموزش‌ رایگان بهره ببرن. یادتون نره واسه اطلاع از غذاهای جدید حتما صفحات ما رو در شبکه‌ها اجتماعی دنبال کنین و نظرات‌تونو برامون بنویسید. ممنون که همراه‌مون هستین.