مرغ ترش یکی از خوشمزهترین غذاهای ایرانیه که مردم بومی استان گیلان تهیه میکنن و در سایر نقاط جهان هم طرفدار داره. علت محبوبیت این غذا، طعم ترش دلنشینیه که گوشت مرغ بعد از خوابیدن توی سس مخصوص به خودش میگیره. مردم محلی گیلان به این غذا میگن تورش کرک (زبان گیلکی). نکته جالب این کباب خوشمزه اینه که وقتی گوشت مرغ رو توی سس مخصوص میخوابونین، خیلی نرم و لطیف میشه و بعد از کباب کردن، با اینکه سطح گوشت برشته و خوشخور شده، داخلش آبدار و لذیذ باقی میمونه. این کباب رو تهیه کنین و لذت ببرین.
ویدیوی کامل آموزش تهیه مرغ ترش رو از پیج مزهاویو ببینین. این غذای خوشمزه رو با همکاری میس نیلیشز عزیز براتون تهیه کردیم. اگه لذت بردین حتما مارو فالو کنین و این دستورغذای عالی رو برای دوستانتون هم بفرستین.
مزهاویو یه استودیوی تخصصی آشپزی و فیلمبرداریئه که انواع غذاها، نوشیدنیها، شیرینیجات و… رو تهیه و فیلمبرداری میکنه و در رسانههای مختلف (مثل وبسایت، شبکههای اجتماعی، تلویزیون و…) به اشتراک میذاره. ما هر چیزی که به غذا مربوط باشه با علاقه پیگیری میکنیم. تیممون همه متخصصان، از مدیرکل گرفته تا آشپز و عوامل صحنه و بچههای تدوین و بچههای دیجیتال و… اهداف ما شامل آموزش رایگان آشپزی، فرهنگسازی، تاثیر بر صنعت غذا و گردشگری و… هست. لطفا ما رو به دوستانتون معرفی کنین و این فرصت رو بهشون بدین تا از آموزش رایگان بهره ببرن. یادتون نره واسه اطلاع از غذاهای جدید حتما صفحات ما رو در شبکهها اجتماعی دنبال کنین و نظراتتونو برامون بنویسید. ممنون که همراهمون هستین.