نگاهی به نون فوکاچیا (یا همون فوکاچا یا فوکاسیا) ایتالیایی که انداختم یاد اون بحث افتادم که می‌گه ایرانیا کمی تنبل هستن. برنخوره فقط شوخیه، ولی تفاوت رو ببینین شما: ما تافتون و بربری و لواش و سنگک، ایتالیا فوکاسیا. من تا حالا از نزدیک بلدرچین ندیدم، تو این نون تخم بلدرچین هست. لیست مواد اولیه‌شو که نگاه می‌کنم بالاش بزرگ نوشته “نون” ولی مغزم با آژیر پیغام می‌ده پیتزا پیتزا پیتزا! می‌گم پس چرا نوشته “نون”؟ می‌گه این کار خودشونه! یه دعا کنم همگی با هم کامنت کنین آمین: “خدایا هرکی انسانیت داره بهش نون فوکاسیا بده سر سفره خونواده‌ش ببره.” ولی جدا اگه قرار باشه فوکاسیا رو جایگزین یکی از نون‌های خودمون کنیم، کدوم نون رو انتخاب می‌کنید؟

نون فوکاچیا یکی از نون‌های خوشمزه ایتالیاییه که البته انواع مختلف داره. در واقع فوکاچیا اسم خمیرشه که می‌شه گفت از لحاظ بافت شبیه همون خمیر پیتزاست. نون فوکاچیا به عنوان یه غذای جانبی در کنار بسیاری غذاهای دیگه به کار می‌ره، مثل استفاده برای ساندویچ. در ایتالیا یه نوع از نون فوکاچیا که خیلی پهنه (مثل یه سینی مربع مستطیل!) و از عصاره رزماری برای تهیه‌ش استفاده می‌شه. به ایتالیایی می‌شه فوکاچیا ال رزمارینو! برای درست کردن اسم ایتالیایی فقط کافیه یه “اینو” به آخر کلمات اضافه کنید و تمام!

برای دیدن ویدیوی تهیه نون فوکاچیا به صفجه رسمی مزه‌اویو در شبکه‌های اجتماعی سر بزنید. حتما ما رو دنبال کنید و از جدیدترین غذاها و نوشیدنی‌ها لذت ببرید. نظراتتونو برامون بنویسید حتما پاسخ می‌دیم و ما رو به دوستانتون معرفی کنید. اگه از این نون خوشتون اومد، یه سری هم به نان سیمیت بزنین. نوش جان