کوکی در مطبخ 😬

“هیچ‌چیز مثل یک کوکی گرم و خوشمزه حس‌وحال خونه مادربزرگ و خاطرات بچگی رو زنده نمی‌کنه.”

آره من یادمه، مادربزرگم خمیر کوکی رو آماده می‌کرد، توی قیف مخصوص شیرینی‌پزی می‌ریخت. بعد اندازه یک کلوچه کف دستش می‌ریخت خم می‌شد تو تنور شاپالاق! میزد به دیواره.

آخه اون بنده‌خدا اجاق گاز فر دارش کجا بود که کوکی بپزه، کل امکاناتش یک حفره بود داخل مطبخ. هر چیزی هم می‌کوبید به دیوار تنور، ۵ دقیقه بعد نون لواش در می‌اومد. اون جمله اول هم حرف پیتره، ۲۱ ساله از فرنگ! 😁 (دست همه مادربزرگا رو می‌بوسیم، زحمت‌ها کشیدند)

اما امروز براتون کوکی گردو تهیه کردیم که خداوندا چه طعمی! چه عطری و چه انرژی‌ای! کوکی یک واژه انگلیسیه که به فارسی همون انواع کلوچه، بیسکویت، شیرینی خشک و امثالهم می‌شه (شیرینی‌های گرد و غالبا خشک اندازه کلوچه).

دیدین موقع ورود به وب‌سایت‌ یه پیامی می‌گه این وب‌سایت از کوکی برای بهبود عملکرد استفاده می‌کنه؟ خب ما هم همینطور! 😀

👩‍🍳 شیرینی گردویی

🗃️ نوع: کوکی

🍱 وعده: میان‌وعده

🗺️ خاستگاه: جهانی

🌡️ دمای سرو: گرم، سرد

🥘 ترکیبات اصلی:‌ تخم‌مرغ، گردو، کیک اسفنجی و شکر

🥇 فواید: سلامت قلب، کنترل وزن، جلوگیری از سنگ کیسه صفرا، سلامت استخوان

🚫 منع مصرف: افراد گرم‌مزاج، افراد دارای مشکلات معده و کبد

📝 مواد لازم:

  1. سفیده تخم‌مرغ                    ۹۰ گرم
  2. گردو                                  ۱۰۰ گرم
  3. کیک اسفنجی                      ۱۰۰ گرم
  4. پودر شکر                             ۲۰۰ گرم
  5. پودر کاکائو                           ۲ قاشق چای‌خوری
  6. دارچین                                ۱ قاشق چای‌خوری
  7. سرکه                                 ۱ قاشق غذاخوری
  8. وانیل                                  ¼ قاشق چای‌خوری
  9. روغن مایع                           ۳ قاشق غذاخوری

[penci_related_posts title=”مورد علاقه‌های شما” number=”4″ style=”grid” align=”none” displayby=”recent_posts” orderby=”random”]

📜 طرز تهیه:

  1. کیک اسفنجی را خرد کرده به همراه سفیده تخم‌مرغ، گردو، پودر شکر، پودر کاکائو، دارچین و وانیل داخل مخلوط‌کن ریخته و سه مرتبه مخلوط کنید.
  2. خمیر حاصل‌شده را داخل قابلمه روی حرارت قرار دهید و دائم هم بزنید تا زمانی که کف قابلمه سفیدک بزند. سپس از روی حرارت بردارید.
  3. روغن مایع و سرکه را اضافه کنید و ترکیب را نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.
  4. فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. روی سینی کاغذ روغنی پهن کنید، سپس مواد را داخل قیف ریخته و به مدل‌های دلخواه روی کاغذ بریزید. درجه فر را به ۱۷۵ (سانتی‌گراد) کاهش دهید و مواد را به مدت ۱۵ دقیقه در طبقه وسط قرار دهید.

نوش جان! 👨‍🍳

شیرینی گردویی یا همون کوکی گردویی برای افرادی که مزاج گرمی دارند شاید خیلی مناسب نباشه، البته نه این‌که ضرر حادی وارد بشه اما طبع این غذا گرمه. فوق‌العاده پرانرژی و خوشمزه‌س و ما امیدواریم از این کوکی در یک بعدازظهر ریلکس در کنار یک نوشیدنی گرم لذت ببرید.

اگر به آشپزی و غذا علاقه‌مند هستید حتما به صفحات ما در شبکه‌های اجتماعی سری بزنید. بی‌خیال کتاب‌های آشپزی و دستورپخت‌های پیچیده بشید. توی مزه‌اویو آشپزی سریع و ساده رو آموزش می‌دیم. راستی حتما نظراتتون رو برای ما بنویسید، خوندنشون باعث خوشحالی ماست.