کی موافقه سیب زمینی فنری یه درجه بالاتر از سیب‌زمینی سرخ‌کرده‌س؟ احترام سرخ‌کرده واجب ولی سیب زمینی فنری وقتی از فر درمیاد بوش آدمو بخوری می‌کنه، بماند که تا گردن تو جکوزی روغن نمی‌خوابه. فوفولم خودتی 😀

ولی به قیافه ساده سیب‌زمینی نگاه نکنین، خیلی غذاهای جالبی از توش درمیاد، جالب که نه حالا ولی به‌دردبخور حتما! مثلا شما خیلی ساده سیب‌زمینی رو بپز بعد له کن، می‌شه پوره سیب‌زمینی که از غذاهای جانبی مردم کشوری مثل انگلستانه! می‌تونی خلال و بعد سوخاریش کنی و چوبک سیب‌زمینی تهیه کنی که واسه دورهمی و پارتی عالیه. می‌تونی حلقه‌حلقه کنی و جای سبزیجاتی که ممکنه خوشت نیاد بذاری توی ظرف رتتویی و سیب‌زمینی رتتویی درست کنی. یکی دیگه از دستورای محبوبش توپک سیب‌زمینیه که دو مدل بدون سس و با سس بشامل داره حتما ببینین. همین چند وقت پیش یه غذای ابداعی باهاش درست کردیم اصن، به اسم اسکالوپ رولت سیب‌زمینی. و البته یه گزینه آخر هم هست که دلبر دلبراست! تاج سر مزه‌هاست! سیب‌زمینی شکم‌پر رو حتما حتما ببینین 🙂

ویدیوی تهیه سیب زمینی فنری رو از پیج مزه هم می‌تونین ببینین (اگه هوز اینجا نذاشتمش). یدتون نره حتما پیج رو دنبال کنین. مرسی از حمایت گرمتون 🙂

سزار چاوز می‌گه: “اگه واقعا می‌خوای با کسی دوست بشی، به خونه‌ش برو و باهاش غذا بخور. کسی که غذاشو بهت بده، قلب‌شو بهت می‌ده.”

غذا چیه؟ لذت چشیدن؟ رفع گرسنگی؟ من فکر می‌کنم مفهوم غذا خیلی بیشتر از این‌هاست. وقتی بخشی از غذاتو به کودک فقیر می‌دی، غذا یعنی فداکاری؛ وقتی آخر روز، خسته به خونه‌ت برمی‌گردی و به همسرت تو درست کردن شام کمک می‌کنی، غذا یعنی عشق؛ و البته گاهی هم ظرف‌ها رو می‌شوری که در این‌صورت، غذا یعنی مسئولیت!

غذا اون چیزیه که ما رو به هم پیوند می‌ده، پس اگه دوست داری عضو یک گروه باشی که توش حالت خوب باشه، به بقیه عشق بورزی، خودت انسان بهتری بشی و از زندگی لذت ببری یه سر به استودیوی مزه‌اویو بزن. آدرس وب‌سایت و آیدی شبکه‌های اجتماعی همین نزدیکه، ما این‌جا منتظرت هستیم 🙂