می‌خوام سالاد درست کنم!

قدیم‌ها ویدئویی بود که توش یک آشپز در حال تهیه سالاد الویه شعر قشنگی می‌خوند و می‌گفت می‌خوام سالاد درست کنم. اون زمان الویه یک چیز جدید بود، کلاس داشت! وقتی درستش می‌کردی حسابی به خودت می‌بالیدی و نمی‌ذاشتی کسی ناخونک بزنه. داخل یک ظرف پیرکس خوشگل کلی تزئینش می‌کردی و می‌ذاشتی اون طبقه بالای یخچال که هر وقت در یخچال باز بشه مثل نگین بدرخشه!

حالا مدت‌ها از اون زمان گذشته و  دیگه سالاد الویه از چشم افتاده. دیگه توی یخچال بالانشین نیست و به‌جاش گوشه‌نشین شده، می‌ره طبقه پایین اون ته‌ها می‌شینه. به همین برکت قسم یک بار دیدم این طفلک رو گذاشته بودند توی جامیوه‌ای که زیر نارنگی‌ها نرم باشه و خراب نشن!

ما اقتدارش رو برگردوندیم. این سالاد الویه فرق داره با سالاد الویه اون ویدئوی قدیمی! تهیه کنید و با چشم‌های خودتون ببینید.

 

👩‍🍳 سالاد الویه

🗃️⁩ نوع: سالاد

🍱 وعده: پیش غذا

🗺️ خاستگاه: روسیه

🌡️ دمای سرو: سرد

🥘 ترکیبات اصلی:‌ سیب‌زمینی، تره‌بار، تخم‌مرغ، ژامبون، سس مایونز

⏲️ زمان لازم برای آماده‌سازی و تهیه: ۵۵ دقیقه

 

📝 مواد لازم برای ۱۰ نفر:

  1. سیب‌زمینی                  ۵۰۰ گرم
  2. کالباس                        ۲۵۰ گرم
  3. سیر                            ۳-۴ حبه
  4. خیارشور                     ۲۰۰ گرم
  5. تخم‌مرغ آب‌پز             ۴-۵ عدد
  6. سینه مرغ                    ۱ عدد
  7. ذرت                           به دلخواه
  8. نخود سبز                   ۷۰ گرم
  9. سس مایونز                 ۳۰۰ گرم
  10. نمک                           ۱ قاشق چای‌خوری
  11. پودر انبه                     ۱ قاشق چای‌خوری
  12. پودر تخم گشنیز          ۱ قاشق چای‌خوری
  13. فلفل پاپریکا                 ½ قاشق چای‌خوری
  14. هویج                         ۱ عدد
  15. ماست چکیده             ۲۰۰ گرم
  16. آبلیمو                         ۱ قاشق غذاخوری
  17. گرد لیمو                     ۱ قاشق چای‌خوری
  18. پودر سیر                    ½ قاشق چای‌خوری

[penci_related_posts title=”مورد علاقه‌های شما” number=”4″ style=”grid” align=”none” displayby=”recent_posts” orderby=”random”]

 

📜 طرز تهیه:

  1. ابتدا سیب‌زمینی و تخم‌مرغ و هویج را آب‌پز کنید.
  2. سینه مرغ را با آب و نمک، آب‌پز کنید و سپس ریش‌ریش کنید.
  3. سیب‌زمینی و تخم‌مرغ و هویج را رنده کنید.
  4. سس را به این صورت پرورده کنید که داخل سس مایونز نمک، آب لیموترش، تخم گشنیز، پاپریکا، پودر انبه، گرد لیمو و ماست چکیده را اضافه کنید و به‌هم بزنید.
  5. سیب‌زمینی رنده‌شده را داخل سس پروده قرار داده و چند ساعت در یخچال استراحت دهید.
  6. بعد از استراحت، بقیه مواد که شامل: تخم‌مرغ رنده‌شده، هویج رنده‌شده یا نگینی‌شده، نخود سبز و سیر رنده‌شده را اضافه کنید و چند دقیقه در یخچال استراحت دهید و سپس سرو کنید.
  • نکته: اگر می‌خواهید سالاد الویه رژیمی باشد می‌توانید سس مایونز را حذف کرده و به‌جای آن از ماست چکیده استفاده کنید.

 

سالاد الویه جزو اون سالادهای خوشمزه روزگاره که خودش رو یک سروگردن بالا کشیده و از جایگاه پیش‌غذا و خوراک جانبی، خودش رو به جایگاه غذای اصلی رسونده. هرچند زحمت کشیده و با سیب‌زمینی از زمین خاکی شروع کرده! اما به‌هرحال طعم این سالاد الویه که ما آموزش دادیم، جان دوباره‌ای به اقتدارش می‌بخشه و اهالی خونه با چشیدنش دوباره ایمان می‌آرن.

فراموش نکنید مزه‌اویو طرز تهیه آسون و سریع خوشمزه‌ترین غذاها، نوشیدنی‌ها، دسرها و شیرینی‌های جهان رو در کنار نکات و ترفندهای آشپزی کاملا رایگان در اختیار عموم قرار می‌ده. این آموزش‌ها در وب‌سایت ما به آدرس https://mazzehoio.ir و در صفحات ما در شبکه‌های اجتماعی با آیدی @mazzehoio_fa قابل دیدنه. ما خیلی خوشحال می‌شیم نظرات شما رو بدونیم، بنابراین حتما در بخش نظرات پایین هر پست ایده‌ها و خواسته‌های خودتون رو بنویسید.

آشپزی سریع، ساده، سالم و متنوع را همراه مزه‌اویو در کمترین زمان و به ساده‌ترین روش یاد بگیرید. 👨‍🍳