حلقه گمشده! 😁

این‌همه غذاهای خوشمزه هی اومدم ناخنک بزنم، سیخی بزنم، طعمی بچشم، هی مزه‌الممالک زد پشت دستم.

  • امروز باید عکس بگیریم.
  • دست نزن باید فیلم بگیریم.
  • بفرما نون و ماست (مثلا از دلم دربیاره!)
  • یه چای‌نبات بهش بدین اشتهاش بخوابه!

وقتی رنگ این دونات‌ها رو دیدم دیگه نتونستم جلو خودمو بگیرم! به خودم گفتم یالا! یا الان یا هیچ‌وقت! خیلی آروم خزیدم توی اتاق، روی پنجه رفتم جلو تا رسیدم به یک سینی پر از دونات رنگارنگ و گرم. 😍

نور استودیو روشن بود و سینی دونات مثل صحنه کنسرت می‌درخشید و چشمای من ستاره شده بود. خدایا چه رنگی دارن، چه عطری دارن! وای یعنی چه طعمی دارن؟ 😍

هیچی دیگه خیلی شیک و مجلسی یه دونه دونات رو از پهنا سالم گذاشتم تو دهنم که دیدم صدای مزه‌الممالک داره میاد. خودمو جمع‌وجور کردم و خیلی جدی برگشتم سرکار. اون دونات تا ظهر توی دهنم خیس خورد، این‌قدر که خوشمزه بود دلم نیومد قورتش بدم.

موقع رفتن گفتم بچه‌ها خداحافظ…

مزه‌الممالک گفت: خداحافظ حلقه گمشده

دستیارش: خداحافظ شماره ۱۳

سید: قل بخور

بچه‌ها: 😂😂😂

👩‍🍳 دونات

🗃️ نوع: خمیر سرخ‌شده

🍱 وعده: عصرانه، میان‌وعده

🗺️ خاستگاه: ایالات متحده آمریکا

🌡️ دمای سرو: گرم، سرد

🥘 ترکیبات اصلی:‌ آرد، روغن، تخم‌مرغ، شیر

📝 مواد لازم:

  1. آرد                                     3-4 پیمانه
  2. پودر شکر                             ¼ پیمانه
  3. پودر تخم گشنیز                    1 قاشق چای‌خوری
  4. پودر هل                              ¼ قاشق چای‌خوری
  5. روغن مایع                           ½ پیمانه
  6. تخم‌مرغ                             2 عدد
  7. شیر ولرم                             ¾ پیمانه
  8. خمیر مایه                               1 قاشق غذاخوری

[penci_related_posts title=”مورد علاقه‌های شما” number=”4″ style=”grid” align=”none” displayby=”recent_posts” orderby=”random”]

📜 طرز تهیه:

  1. یک قاشق چای‌خوری پودر شکر به شیر ولرم اضافه کرده و حل کنید. سپس خمیر مایه را اضافه کنید و درپوش روی آن بگذارید و در جای گرم ۷-۵ دقیقه استراحت دهید.
  2. در ظرفی جداگانه تخم‌مرغ را هم بزنید و پودر تخم گشنیز، پودر هل، روغن مایع و سپس خمیر مایه عمل‌آمده را اضافه کنید.
  3. آرد را روی این مواد کم‌کم الک کنید تا جایی که خمیر حاصل‌شده به دست نچسبد. سپس روی آن را بپوشانید و در جای گرم به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه استراحت دهید.
  4. روی سطح تمیزی آرد بپاشید و خمیر را روی آن به قطر ۴-۳ میلی‌متر باز کنید و قالب دوناتی بزنید. سپس روی آن را بپوشانید و دوباره ۲۰-۱۵ دقیقه استراحت دهید.
  5. دونات‌ها را یکی‌یکی در روغن زیاد و داغ سرخ کنید و در این حین مدام زیر و رو کنید تا تغییر شکل ندهند. سپس روی آن‌ها را با شکلات‌های رنگی و انواع ترافل تزئین کنید.

مثل همیشه امیدواریم از این دستورپخت لذت برده باشید و ممنون که همراه ما هستید. اگر به آشپزی سریع و ساده و بی‌دغدغه و بدون دردسر علاقه دارید حتما با مزه‌اویو همراه باشید. صفحات ما رو در شبکه‌های اجتماعی مثل اینستاگرام و توییتر دنبال کنید.

نوش جان! 👨‍🍳