شمایی که فکر می‌کنی خار داری اینو بخون. خب خورش ریواس رو یادتونه؟ اونجا یه چیزی اشتباهی گفتم واقعا از حضور تمامی اساتید ادبیات غنی پارسی پوزش می‌خواهم. ولی امروز خورش کنگر داریم و برای این یکی دیگه اشتباه نمی‌کنم خیالتون راحت باشه. اون قبلی رو هم خدایی خوب جمع کردم (باشه آقا ماله کشیدم 😀). از قدیم گفتن گر صبر کنی ز کنگر خورش سازی.

خاردارا توجه کنین، کنگر ظاهرا حوالی قرن ۱۶ میلادی در اروپا غذای اشراف بوده. این یعنی مشکل از شما نیست، شما فقط در زمان و مکان نادرستی به دنیا اومدین. نگرفتی نه؟ هرکی متوجه شد لطفا تو کامنتا بگه، اونجا خودمونیم راحتیم. 😅

امروز غذامون خورش کنگره، این خورش رو برای مهموناتون درست نکنین چون اگه بخورن لنگر میندازن دیگه برنمی‌گردن خونه خودشون. بنابراین به هیچ وجه این خورش رو به خصوص برای خواهرشوهر و مادرشوهرتون درست نکنید. فقط برای جاری‌تون درست کنین اونم به شرطی که بعدش توی قابلمه ببرین خونه اونا بخورین. 😁

خورش کنگر یکی از اون خورش‌های فوق‌العاده خوشمزه و  جذابه که خدانکنه مثل من ندونین کجاشو باید بخورین. کجای کنگرو می‌گم بابا! من اولین باری که کنگر خوردم تا سه ماه گلوم متورم بود. آخه نمی‌دونستم ساقه‌شو می‌خورن. الانم که می‌دونم فایده نداره، چون این گلو نیست دیگه، آبکشه. ویدیوی تهیه این خورش رو از این‌جا ببینید. اگه از خورش کنگر لذت بردین خورش ریواس رو هم ببینین.

مزه‌اویو یه استودیوی تخصصی غذاست که توش براتون غذا و نوشیدنی آماده می‌کنیم و توی شبکه‌های اجتماعی و سایتمون پست می‌کنیم تا شما ببینین و حالشو ببرین. در همین حین، شما آشپزی سریع و ساده و بی‌دغدغه رو یاد می‌گیرید و ما هم ترفندهایی به شما یاد می‌دیم. گاهی مسابقه داریم و جایزه می‌دیم. دورهمی غذا درست می‌کنیم و حالشو می‌بریم و خلاصه هر کاری که به غذا مربوط باشه. لطفا ما رو در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنین و به جمع خوش ما بپیوندید و از آشپزی لذت ببرید.