این خورش رو جای دیگه نمی‌بینید! اولا جدیده، دوما ابداعیه و سوما…

بالاخره گاهی‌وقتا آدم انرژی براش نمی‌مونه. می‌تونه دلیلش کار بی‌وقفه باشه یا شاید استرس و افسردگی، یا حتی تاثیر زمستون و هوای سرد، یا شایدم مزاج سرد و… به‌هرحال دوایی داره. فردوسی می‌گه: ز نیرو بود مرد را راستی! ز سستی کژی زاید و کاستی!

مرحوم ابوالقاسم خودش حکیم بوده ناسلامتی! این نشون می‌ده که مردان از همان ادوار گذشته گهگاهی دچار مشکلاتی می‌شدند. البته نه به اندازه الان، چون حداقل به‌لحاظ تغذیه و کیفیت مواد خوراکی در سطح خوبی بودن. شما تعداد عمو و دایی و عمه و خاله رو جمع بزن تا بهت ثابت بشه! یا رستم هم که جنگجویی بوده قدرتمند، مشخصه که دیو دیو سفید رو بلند می‌کرده.

علی‌ایحال این شما و این خورش شلغم. بپزید و سرو کنید تا ز نیرو بود مرد را راستی.

👩‍🍳 خورش شلغم

🗃️⁩ نوع: خورش

🍱 وعده: خوراک جانبی (در کنار برنج سرو می‌شود)

🌡️ دمای سرو: گرم

🥘 ترکیبات اصلی:‌ شلغم، گوشت بوقلمون، لپه

🥇 مزایا: تقویت قوای جنسی، ضد سرماخوردگی، تقویت سیستم ایمنی، ضدعفونی کننده

🚫 محدودیت مصرف: افراد دارای ناراحتی تیروئید، نفخ، سوءهاضمه، فشارخون بالا

❕ تاثیرگذاری این خورش در قوای جنسی توسط طب سنتی تایید شده

⏲️ زمان لازم برای تهیه: ۱۵ دقیقه آماده‌سازی + ۴۰ دقیقه پخت

📝 مواد لازم:

  1. پیاز متوسط                               ۲ عدد
  2. تخم شنبلیله                               ۲۰ گرم
  3. گوشت بوقلمون                          ۲۵۰ گرم
  4. لپه                                             ۱۵۰ گرم
  5. شلغم پوست‌گرفته                     ۵۰۰ گرم
  6. پودر رزماری                          ½ قاشق چای‌خوری
  7. پودر نعنا                              ½ قاشق چای‌خوری
  8. پودر زیره سبز                          ½ قاشق چای‌خوری
  9. پودر آویشن                            ½ قاشق چای‌خوری
  10. نمک                                          ۱ قاشق غذاخوری
  11. پودر زردچوبه                    ۱ قاشق غذاخوری
  12. پودر فلفل سیاه                       ½ قاشق چای‌خوری
  13. رب گوجه‌فرنگی                          ۲ قاشق غذاخوری
[penci_related_posts title=”مورد علاقه‌های شما” number=”4″ style=”grid” align=”none” displayby=”recent_posts” orderby=”random”]

📜 طرز تهیه:

  1. یک عدد پیاز را رنده کنید و در کمی روغن سرتفت دهید. سینه بوقلمون را مکعبی خرد کنید و به پیاز اضافه کرده و دوباره سرتفت دهید. سپس مقداری آب اضافه کنید در حدی که فقط گوشت را در بر بگیرد. کمی فلفل سیاه اضافه کنید تا گوش بپزد.
  2. یک عدد پیاز دیگر را نیز رنده کنید و در قابلمه‌ای سرتفت دهید و به آن زردچوبه و رب اضافه کنید و وقتی کمی تفت خورد به آن لپه‌های خیسانده‌شده را بیفزایید و تفت دهید و آن را به گوشتی که ۸۰ درصد آن پخته اضافه کنید.
  3. در ظرفی جداگانه کمی کره ذوب کنید و شلغم‌های مکعبی را کمی تفت دهید و به قابلمه خورش اضافه کنید.

❕ در صورت عجله داشتن و نبود وقت کافی می‌توانید لپه‌ها را به این‌صورت نیم‌پز کنید:

ابتدا لپه‌ها را حداقل نیم ساعت در آب ولرم بخیسانید، سپس در آب جوش روی حرارت نیم‌پز کنید. ادویه‌ها را به خورش در حال پخت اضافه کنید (رزماری، نعنا، زیره سبز، آویشن) و تنها نمک را در انتهای پخت اضافه کنید. رب را تا زمانی تفت دهید که روغن رنگ رب شود، در این‌صورت رنگ رب تثبیت شده است.

به‌جز این غذا تعداد کمی غذای دیگه هم هست که در آن نیروی بسیار بُوَد! که می‌تونید برای همسر گرامیتون تهیه کنید و از زندگی لذت بیشتری ببرید.

امیدواریم از تهیه این غذا لذت بسیار برده باشید و از میلش در کنار خانواده لذتی بس بسیارتر!