حمص یکی از خوشمزه‌ترین خوراک‌های عربیه که به‌عنوان پیش‌غذا سرو می‌شه. هرچند با وجود مزه بودن، پتانسیل غذای اصلی شدن هم داره. طعمش خیلی خاصه و زمانی که شروع به خوردنش می‌کنید دیگه دلتون نمی‌خواد سراغ خوراک اصلی برید. من فقط یک لقمه کوچیک نصیبم شد ولی هنوز طعمش زیر زبونمه. راستشو بخوام بگم، اولین روزی که دیدمش فکر کردم کشکه. یک ظرف خوشگل بود که داخلش پر از کشک بود! هرچند خوشگل تزئین شده بود. البته بعدش که مزه کردم تازه فهمیدم چه اشتباهی کردم و چه طعم جالبی رو کشف کردم. در این حد که احساس کریستف کلمب بهم دست داد. پشت دستمو داغ کردم که دیگه همچین چیز خوشمزه‌ای رو با کشک اشتباه نگیرم. این پیش‌غذا مزه فوق‌العاده‌ای داره. باور کنید با تهیه کردنش، رسما خوراک اصلیتون رو از چشم‌ها انداختید. به‌نظرم به‌عنوان یک غذای تفننی میان‌وعده درستش کنید خیلی منطقی‌تره! حُمُص رو بعد از تهیه با نون خشک نازک سرو کنید و از تک‌تک لقمه‌هاش لذت ببرید. من که هیچ‌وقت فراموشش نمی‌کنم.

ویدیوی خلاصه‌شده حمص رو از پیج مزه ببینین و اگه لذت بردین حتما به سمبوسه جنوبی هم سری بزنین.

مزه‌اویو یه استودیوی تخصصی آشپزی و فیلم‌برداری‌ئه که انواع غذاها، نوشیدنی‌ها، شیرینی‌جات و… رو تهیه و فیلم‌برداری می‌کنه و در رسانه‌های مختلف (مثل وب‌سایت، شبکه‌های اجتماعی، تلویزیون و…) به اشتراک می‌ذاره. ما هر چیزی که به غذا مربوط باشه با علاقه پیگیری می‌کنیم. تیم‌مون همه متخصص‌ان، از مدیرکل گرفته تا آشپز و عوامل صحنه و بچه‌های تدوین و بچه‌های دیجیتال و… اهداف ما شامل آموزش رایگان آشپزی‌، فرهنگ‌سازی، تاثیر بر صنعت غذا و گردشگری و… هست. لطفا ما رو به دوستان‌تون معرفی کنین و این فرصت رو بهشون بدین تا از آموزش‌ رایگان بهره ببرن. یادتون نره واسه اطلاع از غذاهای جدید حتما صفحات ما رو در شبکه‌ها اجتماعی دنبال کنین و نظرات‌تونو برامون بنویسید. ممنون که همراه‌مون هستین.