توپک سیب زمینی رو آپدیتش کردم که اگه حال درست کردن غذای اصلی رو نداشتی همینو ببری سر میز. حالا چیه آپدیتش؟ از چهار بخش متفاوت تهیه شده، زیرش مرغه (تو طبیعت مرغ معمولا روئه ولی رویه رو برعکس کردم دلیل داره)، روش توپک سیب زمینی ، روش سس بشامل، روش پنیر پیتزا. از بالا که شروع میکنی اول پنیر میره درودیوار معده رو مالهکشی میکنه، سس بشامل نقش دوغآب داره، توپک میفته وسط معده، مرغ هم میاد روش (اینجا طبیعت به حالت عادی خودش برمیگرده: تخم زیر، مرغ رو). اسمش شد توپک سیب زمینی با سس بشامل .
حالا این زیرورو کردنها بخاطر چیه، تازگیا فیلم تنت دیدم فاز معکوسسازی گرفتم. 😄 شما دیدینش؟
اگه دوست داشته باشین، توپک سیبزمینی بدون سس بشامل هم قبلا تهیه کردیم که حالت سوخاری داره و خیلی عالیه. همینطور از چوبک سیبزمینی دیدن کنین که یه فینگرفود عالی برای جشنهاتونه. سیبزمینی رتتویی رو حتما ببینین بخصوص اگه رتتویی دوست دارین و البته اسکالوپ رولت سیبزمینی رو فراموش نکنین که یه غذای کاملا جدید و خوشمزهس.
ویدیوی تهیه توپک سیب زمینی با سس بشامل رو از پیج مزه هم میتونین تماشا کنین. فراموش نکنین برای دریافت ویدیوهای آموزشی آشپزی رایگان حتما پیج رو دنبال و به دوستاتون هم معرفی کنین.
سزار چاوز میگه: “اگه واقعا میخوای با کسی دوست بشی، به خونهش برو و باهاش غذا بخور. کسی که غذاشو بهت بده، قلبشو بهت میده.”
غذا چیه؟ لذت چشیدن؟ رفع گرسنگی؟ من فکر میکنم مفهوم غذا خیلی بیشتر از اینهاست. وقتی بخشی از غذاتو به کودک فقیر میدی، غذا یعنی فداکاری؛ وقتی آخر روز، خسته به خونهت برمیگردی و به همسرت تو درست کردن شام کمک میکنی، غذا یعنی عشق؛ و البته گاهی هم ظرفها رو میشوری که در اینصورت، غذا یعنی مسئولیت!
غذا اون چیزیه که ما رو به هم پیوند میده، پس اگه دوست داری عضو یک گروه باشی که توش حالت خوب باشه، به بقیه عشق بورزی، خودت انسان بهتری بشی و از زندگی لذت ببری یه سر به استودیوی مزهاویو بزن. آدرس وبسایت و آیدی شبکههای اجتماعی همین نزدیکه، ما اینجا منتظرت هستیم 🙂