می‌گن جوون که باشی خامی و ناپخته، ممکنه کلی تصمیمات اشتباه بگیری اما درعوض ریسک‌پذیری و جسور، مثل میوه “به”. چرا به؟ چون تا وقتی خامه نمی‌شه خوردش، باید پخته بشه تا اون جوهره وجودش خودشو نشون بده. به خام هم جسارت داره، شما یه‌دونه پرت کن طرف کله یه نفر دیگه ببین چه بلایی سرش می‌آد. خیلی میوه عجیبیه. همچین خودشو سفت می‌گیره انگار چه خبره. بابا نمی‌خوایم بخوریمت یه‌کم شل کن. این‌قدر خودشو می‌گیره آدم دلش می‌خواد بزنه کمپوت درستش کنه. 😑

بچه‌ها گفتن کمپوت که خیلی ستمه، بیاین اشترودل درستش کنیم. چند نفری ریختیم سرش، پوستشو کندیم تخماشو درآوردیم ریزریزش کردیم! ولی از حق نگذریم خیلی اشترودل خوشمزه‌ای ازش دراومد. این عکسشه، قشنگ جوهره وجودشو کشیدیم. 😀

میوه به یه لقب هم داره، کسی می‌دونه لقبش چیه؟

نظرتون راجع به این اشترودل خوشمزه چیه؟ حتما برامون بنویسید.

خیلی ممنون که به ما پیوستید. حتما صفحات ما رو در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید و آشپزی رو به روش ساده و بی‌دغدغه یاد بگیرید.