اشترودل به

می‌گن جوون که باشی خامی و ناپخته، ممکنه کلی تصمیمات اشتباه بگیری اما درعوض ریسک‌پذیری و جسور، مثل میوه “به”. چرا به؟ چون تا وقتی خامه نمی‌شه خوردش، باید پخته بشه تا اون جوهره وجودش خودشو نشون بده. به خام هم جسارت داره، شما یه‌دونه پرت کن طرف کله یه نفر دیگه ببین چه بلایی سرش می‌آد. خیلی میوه عجیبیه. همچین خودشو سفت می‌گیره انگار چه خبره. بابا نمی‌خوایم بخوریمت یه‌کم شل کن. این‌قدر خودشو می‌گیره آدم دلش می‌خواد بزنه کمپوت درستش کنه. 😑 

بچه‌ها گفتن کمپوت که خیلی ستمه، بیاین اشترودل درستش کنیم. چند نفری ریختیم سرش، پوستشو کندیم تخماشو درآوردیم ریزریزش کردیم! ولی از حق نگذریم خیلی اشترودل خوشمزه‌ای ازش دراومد. این عکسشه، قشنگ جوهره وجودشو کشیدیم. 😀

میوه به یه لقب هم داره، کسی می‌دونه لقبش چیه؟

نظرتون راجع به این اشترودل خوشمزه چیه؟ حتما برامون بنویسید.

ویدیوی تهیه اشترودل به رو از پیج مزه ببینین و اگه دوست داشتین حتما به پیروک گوشت هم سری بزنین.

“اگه واقعا می‌خوای با کسی دوست بشی، به خونه‌ش برو و باهاش غذا بخور. کسی که غذاشو بهت بده، قلب‌شو بهت می‌ده.”

غذا چیه؟ لذت چشیدن؟ رفع گرسنگی؟ من فکر می‌کنم مفهوم غذا خیلی بیشتر از این‌هاست. وقتی بخشی از غذاتو به کودک فقیر می‌دی، غذا یعنی فداکاری؛ وقتی آخر روز، خسته به خونه‌ت برمی‌گردی و به همسرت تو درست کردن شام کمک می‌کنی، غذا یعنی عشق؛ و البته گاهی هم ظرف‌ها رو می‌شوری که در این‌صورت، غذا یعنی مسئولیت!

غذا اون چیزیه که ما رو به هم پیوند می‌ده، تو هم اگه دوست داری عضو یک گروه باشی که توش حالت خوب باشه، به بقیه عشق بورزی، خودت انسان بهتری بشی و از زندگی لذت ببری یه سر به استودیوی مزه‌اویو بزن. آدرس وب‌سایت و آیدی شبکه‌های اجتماعی همین نزدیکه، ما این‌جا منتظرت هستیم 🙂