مزه
Image default
آرد اروپایی سبزیجات غذای ملل قارچ لبنیات مواد اولیه ناهار وعده های غذایی پاستا پنیر گوشت

کاسرول ماکارونی (آوف‌لآوف)

شباهت ما و اونا!

شاید کلمه اوف‌لاف (یا تلفظ درستش آوف‌لآوف) به گوشتون خورده باشه. این کلمه وقتی استفاده می‌شه که شما می‌خواهید کمی بخوابید یا فقط دراز بکشید اما هوا خیلی سرده و تخت یا تشک شما هم یخ کرده. در همین احوالات مامان عزیز یک پتوی گنده روی شما می‌اندازه و اگرچه بزرگ و ضخیمه اما اون هم سرده. که در لحظه برخورد لحاف، شخص بین لحاف و تشک بلند می‌گه “اوف لحاف!” 😂

و در گذر زمان کلمه تبدیل شده به اوف‌لاف 😁

اوف‌لاف نوعی سبک پخت آلمانیه که در اون مواد در ظرفی بزرگ با دیواره‌های بلند پخت می‌شن و در همون ظرف هم سرو می‌شه. در انگلیسی اصطلاح کسرول رو به کار می‌برند.

گراتن (یا گراتین) از طرف دیگه سبکی از پخت فرانسویه که در اون مواد زیر لایه‌ای از پنیر پنهان می‌شن.

غذای امروز ما گراتن ماکارونی آوف‌لآوفیه!

👩‍🍳 کاسرول ماکارونی (آوف‌لآوف)

🗃️⁩ نوع: کاسرول (آوف‌لآوف)، گراتن

🍱 وعده: غذای اصلی

🗺️ خاستگاه: ایتالیا (ماکارونی)، فرانسه (گراتن)، آلمان (آوف‌لآوف یا کسرول)

🌡️ دمای سرو: گرم

🥘 ترکیبات اصلی:‌ ماکارونی، گوشت، سبزیجات و پنیر

📝 مواد لازم برای 5 نفر:

  1. گوشت چرخ کرده                  250 گرم
  2. رب                                    3 قاشق غذاخوری
  3. هویج متوسط                        2 عدد
  4. فلفل دلمه‌ای                       2 عدد
  5. پنیر پیتزا                        150 گرم
  6. قارچ                                   100 گرم
  7. پیاز متوسط                          2 عدد
  8. جعفری خوردشده                   200 گرم
  9. ماکارونی فرمی                     2 پیمانه
  10. زردچوبه                                 1 قاشق چای‌خوری
  11. نمک                                 1 قاشق چای‌خوری
  12. فلفل قرمز                                ½ قاشق چای‌خوری
  13. فلفل سفید                               ¼ قاشق چای‌خوری
  14. سیر                                  2 حبه
  15. روغن                                  به میزان لازم

📝 مواد لازم سس سفید:

  1. آرد                                     3 قاشق غذاخوری
  2. خمیر سیر                                2 حبه
  3. کره                                    100 گرم
  4. شیر                                    1 پیمانه
  5. فلفل سفید                               ¼ قاشق چای‌خوری
  6. نمک                                 ½ قاشق چای‌خوری

📜 طرز تهیه:

  1. ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و سرتفت دهید، سپس قارچ را اسلایسی برش زده و اضافه کنید و تفت دهید.
  2. هویج را رنده کرده و به مواد اضافه کنید و کمی که تفت خورد به آن گوشت چرخ‌کرده و در انتها به آن فلفل دلمه‌ای را اضافه کنید و به آن نمک و فلفل بیفزایید.
  3. رب را جداگانه تفت دهید و به مواد بالا اضافه کنید.
  4. خمیر سیر را نیز به مواد اضافه کنید و درب ظرف را ببندید تا کمی بجوشد، سپس جعفری ساطوری‌شده را اضافه کنید.
  5. ماکارونی را با مقداری آب، نمک و زردچوبه بجوشانید، حدود 4 تا 5 دقیقه و سپس آبکش کنید.
  6. ته ظرف مورد نظر را چرب کنید و کمی سس سفید، روی آن پنیر پیتزا و بعد ماکارونی آبکش شده و سپس مایه گوشتی بریزید و به همین ترتیب ادامه دهید و تکرار کنید.
    • فقط توجه داشته باشید که در لایه آخر بیشتر پنیر پیتزا بریزید.
  7. ظرف مورد نظر را در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد و به مدت 30 دقیقه قرار دهید، سپس حرارت بالا را روشن کنید.

📜 طرز تهیه سس سفید:

  1. ابتدا کره را ذوب کنید و آرد را الک کرده و کم‌کم به آن اضافه کنید و سرتفت دهید.
  2. شیر را کم‌کم اضافه کنید و مدام هم بزنید تا غلظت آن مانند ماست شود.

امیدواریم از تهیه و سرو این غذا لذت زیاد برده باشید.

مزه‌اویو طرز تهیه انواع غذاها و نوشیدنی‌های متنوع از سراسر جهان رو برای شما آماده می‌کنه و در همین بین شما هم ترفندها و نکات مهم آشپزی رو یاد می‌گیرید.

حتما ما رو از نظراتتون مطلع کنید و در شبکه‌های اجتماعی سری به صفحات ما بزنید.

Related posts

مرغ خامه ای

tamada

خورش شلغم

reza

املت فرانسوی

tamada

Leave a Comment