مزه
Image default
دسته بندی نشده

پیروک گوشت

گرم و نرم و خوشمزه!

پیروک به نوعی از غذا می‌گن که شامل خمیریه که موادی رو درون خودش نگه داشته، مواد داخل پیروک گاهی اوقات شیرینه که تبدیل به یک شیرینی مغزدار خوشمزه می‌شه، و گاهی هم مواد خوراکی غیرشیرینه که تبدیل به یک ناهار مشتی می‌شه. البته پیروک با پیراشکی فرق داره. شما می‌دونین تفاوتشونو؟ لطفا کامنت بذارید.

این عکس مربوط به یک پیروک گوشت فوق‌العاده‌س. این‌قدر که گرم و نرم و لذیذه، بدون دندون هم حاضر نمی‌شین ازش بگذرین.

شخصا حتی بدون سیستم گوارش هم به این غذا نه نمی‌گم. اصن منو با صورت پرت کنین توی پیروک! یا پیروکو پرت کنین تو صورت من! اصن قیمه‌ها رو بزنین تو ماستا! 😬😍

👩‍🍳 پیروک گوشت

🗃️ نوع: پیروک

🍱 وعده: دسر، میان‌وعده

🗺️ خاستگاه: روسیه، اوکراین، بلاروس

🌡️ دمای سرو: گرم

🥘 ترکیبات اصلی:‌ خمیر، گوشت، قارچ، پنیر، سبزیجات

📝 مواد لازم:

  1. زرده تخم‌مرغ                      2 عدد
  2. روغن مایع                              ½ پیمانه
  3. آب                                         ½ پیمانه
  4. بکینگ پودر                         1 قاشق چای‌خوری
  5. فلفل قرمز                            1 قاشق چای‌خوری
  6. نمک                                  1 قاشق چای‌خوری
  7. آرد                                     ½2 پیمانه

📝 مواد میانی:

  1. گوشت چرخ‌کرده                  200 گرم
  2. کالباس مرغ یا گوشت              200 گرم
  3. پنیر پیتزا                              200 گرم
  4. پیاز                                    1 عدد
  5. فلفل دلمه‌ای                       1 عدد
  6. جعفری                               100 گرم
  7. قارچ                                   6 عدد
  8. رب                                    2 قاشق غذاخوری + مقداری برای روی خمیر
  9. روغن مایع                              به میزان لازم
  10. نمک                                  1 قاشق چای‌خوری

📝 مواد رویه:

  1. زرده تخم‌مرغ                      1 عدد
  2. کنجد و سیاه دانه                  به مقدار لازم

📜 طرز تهیه:

  1. چهار زرده‌ تخم‌مرغ را در کاسه‌ای بریزید و به آن آب و روغن اضافه کنید و هم بزنید.
  2. یک پیمانه آرد را به همراه نمک، بکینگ پودر و فلفل قرمز روی مخلوط قبلی الک کنید و هم زدن را ادامه دهید.
  3. باقی‌مانده آرد را نیز کم‌کم الک کنید و تا جایی اضافه کنید که خمیر حاصل‌شده به دست نچسبد. روی خمیر را بپوشانید و در جای گرم نیم ساعت قرار دهید.
  4. در ماهی‌تابه مقداری روغن ریخته و پیاز را کمی تفت دهید، سپس گوشت چرخ‌کرده را به همراه نمک و ادویه اضافه کنید. کمی که تفت خورد رب را اضافه کرده و به همین ترتیب قارچ، فلفل دلمه، کالباس و در آخر جعفری خردشده را اضافه کنید.
  5. خمیر را به چهار و مایه گوشتی تهیه‌شده را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید.
  6. سه قسمت از خمیر را قالب گرد کنید و در فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 3-4 دقیقه قرار دهید.
  7. روی یک لایه خمیر نیم‌پزشده کمی سس کچاپ یا تند، سپس پنیر پیتزا و روی آن مایه گوشتی بریزید. خمیر بعدی را روی این مواد گذاشته و لایه‌ها را تکرار کنید و به همین ترتیب برای خمیر سوم.
  8. تکه چهارم خمیر را با وردنه باز کنید و با چاقو شیارهایی روی آن ایجاد کنید. حال آن را روی سطح پیروک بکشید و در فر 170 درجه سانتی‌گراد به مدت 25-20 دقیقه قرار دهید.

نوش جان! 👨‍🍳

مزه‌اویو رو می‌تونید تقریبا توی تمام شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید. مهم نیست شما کجا هستین، نیاز نیست راه دوری برین، توی هر شبکه که باشید، ما هم اونجا براتون غذا تهیه می‌کنیم و بهتون آموزش می‌دیم تا خیلی راحت تبدیل به یک آشپز حرفه‌ای بشید.

غذا دوست دارید؟ بیاید مزه‌اویو!

Related posts

شیرینی نارگیلی

reza

پاپ کورن کاراملی

reza

دونات

reza

Leave a Comment