مزه
Image default
ایتالیایی رژیم و سلامت سبک پخت سریع و آسان غذای ملل ناهار وعده های غذایی گیاهخواری

پیتزای قارچ

پیتزا یکی از اون غذاهای فوق دوست‌داشتنیه! کیه که پیتزا رو با اون پنیر گرم و کش‌دار دوست نداشته باشه واقعا؟ ما ایرانی‌ها هم علاقه خاصی به پیتزا داریم، همین که اسم کش‌لقمه رو به‌عنوان اسم وطنی این غذای خوشمزه به کار می‌بریم نشون از مهر پیتزا توی دل مردم ماست! البته که اگر الان یک دونه جلومون باشه توی کمتر از نیم ساعت واقعا وارد دلمون میشه!

شاید براتون جالب باشه که بدونید اولین پیتزا سال ۱۸۸۹ توسط آشپزی به اسم رافائل اسپوزیتو درست شد، که به افتخار بازدید ملکه تهیه شده بود و خیلی هم خاص بود. خاص از این‌لحاظ که این پیتزا با داشتن گوجه (قرمز)، ریحان (سبز) و پنیر موزارلا (سفید) یک جورایی نمادی از پرچم سه‌رنگ ایتالیا بود. می‌تونین حدس بزنین اسم این پیتزا چی بوده؟ اگه به راهنمایی احتیاج دارید، باید بگیم که اسم ملکه مارگاریتا بوده…!

برای دستورپخت امروز پیتزای قارچ تهیه دیدیم که فوق‌العاده خوشمزه و عالیه. قبل از هر چیز باید بگیم برای عزیزانی که دوست دارند خمیر پیتزا رو هم خودشون آماده کنند، یک ویدئوی جداگانه تدارک دیدیم تا با طرز تهیه خمیر پیتزا هم آشنا بشید. خمیر پیتزایی که خودتون آماده کنید قطعا تاثیر مثبتی روی بافت و طعم پیتزای شما می‌ذاره و لذت خوردنشو دوچندان می‌کنه. عزیزانی که وقت آماده‌سازی خمیر پیتزا رو ندارند می‌تونن از خمیر پیتزای آماده استفاده کنند.

پیتزای قارچ

مواد لازم:

  1. روغن، نصف پیمانه
  2. سیر، یک حبه
  3. خمیر پیتزا
  4. سس کچاپ (گوجه فرنگی)، به مقدار لازم
  5. پنیر پیتزا، ۲۰۰ گرم
  6. گوشت گوساله، ۱۵۰ گرم
  7. قارچ، ۷۵ گرم
  8. پودر تخم گشنیز، یک چهارم ق.چ.
  9. فلفل سیاه، به مقدار لازم
  10. فلفل دلمه ای، ۲ عدد
  11. زیتون سیاه، ۸-۷ عدد

طرز تهیه:

  1. کف ظرف را با روغن چرب کرده و خمیر پیتزا را داخل آن پهن می‌کنیم.
  2. پودر سیر را با سس کچاپ مخلوط کرده و روی خمیر پخش می‌کنیم.
  3. مقداری پنیر روی آن ریخته و پس از اضافه نمودن گوشت گوساله و قارچ، دوباره مقداری پنیر روی مواد می‌ریزیم.
  4. مقداری پودر تخم گشنیز و فلفل روی ترکیبات می‌ریزیم.
  5. فلفل دلمه را که به صورت نگینی درآورده‌ایم اضافه می‌کنیم.
  6. در آخر زیتون سیاه را روی مواد ریخته و مدت 12-10 دقیقه در فر 170 درجه قرار می‌دهیم.

نوش جان!

این پیتزا رو وقتی آماده کنید و طعمشو بچشید، دقیقا مثل آشپزهای حرفه‌ای که خمیر رو روی انگشتشون می‌چرخونن دور خودتون می‌چرخید! طعم فوق‌العاده‌ای که این پیتزا داره انگشت به دهان اعضای خانواده می‌ذاره.

مزه اویو هر روز طرز تهیه انواع غذاها، نوشیدنی‌ها، شیرینی‌ها و دسرهای خوشمزه رو به همراه نکات و ترفندهای آشپزی، برای استفاده عموم در فضای مجازی قرار می‌ده. لطفا نظرات خودتون رو برای ما بنویسید و حتما به صفحات ما در شبکه‌های اجتماعی مختلف با آیدی @mazzehoio سر بزنید.

 

 

 

Related posts

دیزی دراپ

tamada

میکادو

tamada

املت فرانسوی

tamada

Leave a Comment