مزه
Image default
ایتالیایی سبزیجات سبک پخت غذای ملل قارچ مرغ مواد اولیه نان پنیر کبابی

پنینی مرغ و اسفناج

هم کباب هم ساندویچ

پنینی یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای دنیاست. نوعی ساندویچه که کباب می‌شه و طبخ متفاوتی داره. علاوه بر تفاوت، ساده هم هست و همه این ویژگی‌ها نشون می‌ده که مردم ایتالیا چرا این‌قدر این ساندویچ خوشمزه رو دوست دارند. ایتالیایی‌ها این غذا رو پاپینو تلفظ می‌کنند. روش پخت این نوع ساندویچ ساده و راحته و توسط دستگاه پنینی‌پز یا همون ساندویچ‌ساز تهیه می‌شه. البته اگر دستگاه پنینی‌پز هم نداشته باشید، روش‌های دیگه‌ای هم برای پخت اون وجود داره.

👩‍🍳 پنینی مرغ و اسفناج

🗃️⁩ نوع: ساندویچ

🍱 وعده: غذای اصلی

🗺️ خاستگاه: ایتالیا

🌡️ دمای سرو: گرم

📝 مواد لازم:

  1. سینه مرغ                            1 عدد
  2. اسفناج                                 به میزان لازم
  3. پنیر ورقه‌ای گودا                  4 عدد
  4. قارچ                                     200 گرم
  5. نان چاپاتا                              2 عدد
  6. روغن زیتون                         3-4 قاشق غذاخوری
  7. سیر                                      2 حبه
  8. سس خردل                          2 قاشق غذاخوری
  9. لیمو ترش                            1 عدد
  10. فلفل دلمه‌ای قرمز               نصف عدد
  11. سس مایونز                         3 قاشق غذاخوری
  12. سس باربیکیو                      1 قاشق غذاخوری
  13. سس کچاپ                         1 قاشق غذاخوری
  14. نمک و فلفل سیاه                به میزان لازم

📜 طرز تهیه:

  1. سیر را خمیر کرده و به روغن زیتون اضافه کنید و حدود 7 الی 10 دقیقه کنار بگذارید تا روغن طعم دار شود.
  2. سینه مرغ را از وسط برش داده و به 4 تکه تقسیم کنید، سپس آن‌را با روغن طعم دار، نمک، فلفل، رنده پوست لیمو و آب لیموترش مزه‌دار کنید و به مدت 15 دقیقه استراحت دهید.
  3. قارچ و فلفل دلمه‌ای را اسلایس کنید و روی صفحه گریل را کمی چرب کنید  و آن‌ها را گریل کنید.
  4. از روغن طعم‌دارشده به دو طرف نان زده و دو طرف نان را کمی روی صفحه گریل برشته کنید.
  5. تکه‌های مرغ طعم‌دار شده را نیز روی صفحه گریل کنید.
  6. فلفل‌دلمه‌ها را به همراه سس خردل، کچاپ، مایونز و باربیکیو، روغن طعم دار، نمک و فلفل در میکسر مخلوط کنید.
  7. روی سطح نان کمی سس ریخته و برگ‌های اسفناج را بچینید، سپس فیله‌های مرغ و بعد از آن قارچ و پنیر ورقه‌ای را بچینید. مجدد روی لایه دوم نان سس ریخته و آن را بر روی بقیه مواد گذاشته و ساندویچ را در تابه گریل منقل کنید و روی آن یک وزنه سنگین گذاشته تا پرس شود. بعد از 10 دقیقه ساندویچ آماده است و می‌توانید آن‌را با سبزیجات سرو کنید.

کافیه یک گاز از این پنینی بزنید تا توی دنیای طعم‌ها غرق بشید. خوردن این ساندویچ لذت خاص و ویژه‌ای داره و برای همیشه توی ذهنتون باقی می‌مونه.

مزه‌اویو طرز تهیه انواع خوردنی‌ها و نوشیدنی‌های خوشمزه جهان رو برای شما در فضای مجازی قرار می‌ده. ما این خوشمزه‌ها رو به روش ساده و سریع تهیه می‌کنیم و به شما هم یاد می‌دیم. کافیه سری به صفحات ما توی شبکه‌های اجتماعی بزنید. ترفندهای آشپزی و فوت‌های کوزه‌گری رو بهتون یاد می‌دیم و شما رو تبدیل به آشپزی می‌کنیم که فامیل و آشنا همیشه اسمتونو ورد زبون داشته باشند.

فراموش نکنید حتما برای ما کامنت بذارید و اگر نظر، انتقاد یا پیشنهادی دارید به ما بگید. مزه‌اویو متعلق به شما و برای شماست.

Related posts

دزرت پیر

tamada

شله زرد

tamada

سوپ کدو حلوایی

tamada

Leave a Comment