مزه
Image default
دسته بندی نشده

مینی کروسان

هر چیزی تو این دنیا یک نسخه مینیاتوری داره که وقتی می‌بینی خیلی حال می‌کنی. مثلا واسه پسرا این ماکت‌های ماشینای خفن خیلی جذابه، واسه دخترا عروسک باحاله، یعنی نسخه مینیاتوری کودک واقعی. تازه عروسکو وقتی فشار می‌دی آهنگ می‌خونه این اوج جذابیته، چون بچه واقعی رو فشار بدی رنگ‌آمیزیت می‌کنه. یا اگه ژن هنری توی وجودش باشه فرم سونات سمفونی هفتم بتهوون تحویلت می‌ده.

البته یک نکته جالب دیگه هم هست، بچه‌ها خودشون نسخه مینیاتوری آدم بزرگا هستن دیگه! پس عروسکا چین؟!

من که مغزم درد گرفت. به‌هرحال اگه خاطرتون باشه قبلا یه دستورپخت کروسان گذاشتیم، همون که یک آقای فرانسوی به‌خاطر خوردن زیادش خودکشی کرده بود. حالا برگشتیم با دستورپخت یک نوع کروسان مینیاتوری که انصافا هم واسه مهمون و بچه شکموش خیلی جذابه هم واسه شما خیلی به‌صرفه‌تره! تازه کلاس کارتون هم دو-سه درجه بالاتر می‌ره. هرچی باشه کروسان غذای فرانسویه (در اصل اتریشیه).

اینا رو وقتی سرو می‌کنین لبا رو غنچه کنین بگین موژه ای سوفله. 😂😂😂

این کروسان هم دقیقا مثل قبلیه،‌طرز تهیه خمیرش در این متن مجددا آورده شده. امیدواریم لذت ببرید.

👩‍🍳 مینی کروسان

🗃️⁩ نوع: نان وینی

🍱 وعده: عصرانه، میان‌وعده

🗺️ خاستگاه: اتریش

📝 مواد لازم:

  1. آرد                                     ⅗ پیمانه
  2. شیرخشک شیرین                 50 گرم
  3. شیر ولرم                             1 پیمانه
  4. شکر                                   ½ پیمانه + 1 قاشق چای‌خوری
  5. تخم‌مرغ                            2 عدد
  6. خمیرمایه                            1 قاشق سوپ‌خوری
  7. کره (دمای محیط)                 100 گرم
  8. نمک                                  ½ قاشق چای‌خوری

📝 مواد میانی:

  1. کرمفیل                               به مقدار لازم
  2. شکلات چیپسی                       به مقدار لازم

📝 مواد رومال:

  1. زرده تخم‌مرغ                      1 عدد
  2. پودر قند                                 1 پیمانه
  3. شکلات و ترافل رنگی                 برای تزئین

📜 طرز تهیه:

  1. شیر ولرم را با 1 قاشق چای‌خوری شکر مخلوط کنید و خمیرمایه را اضافه کنید و درب آن را ببندید و در جای گرم به مدت 5 الی 7 دقیقه استراحت دهید.
  2. کره و بقیه شکرها را در کاسه‌ای ریخته و با هم‌زن برقی به مدت 5 دقیقه بزنید، سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی اضافه کنید و خوب هم‌بزنید.
  3. خمیرمایه عمل‌آمده را به ترکیب فوق فقط اضافه کرده و به‌هیچ‌وجه هم‌نزنید.
  4. یک پیمانه آرد را به همراه شیرخشک به ترکیب بیفزایید. دقت داشته باشید آرد را تا جائی اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد. سپس خمیر را به مدت 10 دقیقه ورز دهید و 100 ضربه بزنید.
  5. سپس خمیر را با وردنه به ضخامت 3 تا 4 میلی‌متر باز کنید و به شکل مثلث برش بزنید.
  6. روی قسمت بزرگ مثلث کرمفیل و ترافل را بریزید.
  7. از همان قسمت مثلث به سمت قسمت نوک مثلث رول کنید.
  8. کف سینی فر را چرب کنید و نان‌ها را روی آن بچینید و روی آن را سلفون بکشید و کنار بگذارید تا دوباره ور بیاید.
  9. بعد از ور آمدن، با مخلوط زرده تخم‌مرغ و پودر شکر رومال بکشید.
  10. در طبقه وسط فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 30 الی 40 دقیقه قرار دهید.
    • نکته: برای براق و شیرین‌تر شدن از عسل یا شربت استفاده کنید.
  11. بعد از پختن مینی کروسان، آن‌ها را با شکلات و ترافل رنگی تزئین کنید.

ممنون که همیشه همراه ما هستید. سعی می‌کنیم انواع غذاها رو براتون آماده کنیم و گهگاهی هم خلاقیتی به خرج بدیم و طعمای جدیدی خلق کنیم. بالاخره آشپزی هم یک جور هنره و همیشه گفتیم که در هنر هیچ مرزی وجود نداره. امیدواریم لذت برده باشید.

لطفا نظراتتون رو برای ما بنویسید و ما رو در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید. بعضی وقتا مسابقه هم داریم و جایزه‌های خوبی هم می‌دیم.

Related posts

شیرینی نخودچی

reza

پیروک گوشت

reza

پاپ کورن کاراملی

reza

Leave a Comment