مزه
Image default
ایتالیایی رژیم و سلامت سبک پخت سریع و آسان غذای ملل ناهار وعده های غذایی گیاهخواری

مرغ خامه ای

غلغلک زبان با خامه و مرغ

از خوشمزه‌ترین غذاهای روی زمین این مرغ دوپاست که به هر طرف می‌دوه، از بین بال‌وپرش دستورغذایی می‌ریزه.

طرز تهیه مرغ خامه ای رو برای شما در نظر گرفتیم که از غذاهای خوشمزه ایتالیایی و مناسب ذائقه‌های پروتئینی است. چرا که گوشت مرغ جزو منابع سرشار از پروتئین بوده و برای ورزشکاران بسیار مناسبه.

منشا مرغ خامه ای به کشور ایتالیا برمی‌گرده و از لذیذترین غذاهای پروتئینی محسوب می‌شه. آشپزی ایتالیا در زمینه کیفیت برجسته و طعم اختصاصی زبانزد خاص و عامه. مزه غذاهای ایتالیایی زبان شما رو غلغلک می‌ده و در ضمیر ناخودآگاه شما تاثیری می‌ذاره که حالاحالاها فراموش نکنید.

مرغ خامه ای،‌ از همین غذاهاست، همراه مزه باشید.

👩‍🍳 مرغ خامه‌ای

📝 مواد لازم:

  1. ران مرغ، 4 تکه
  2. کره، 100 گرم
  3. پیاز، 1 عدد
  4. زنجبیل تازه رنده‌شده، 1 قاشق چای‌خوری
  5. سیر، 2 حبه
  6. نمک، ½ قاشق چای‌خوری
  7. پاپریکا، ½ قاشق چای‌خوری
  • توضیح: پاپریکا نوعی ادویه مجارستانی و در واقع همان پودر فلفل‌دلمه‌ای قرمز خودمان است که استفاده جهانی داشته و بسته به ذائقه مردم منطقه‌ای که آن‌را مصرف می‌کنند، می‌تواند حاوی مقادیر مختلفی از پودر فلفل قرمز تند هم باشد. پاپریکا به فلفل قرمز شیرین نیز معروف است.
  1. رب گوجه‌فرنگی، 4-3 قاشق غذاخوری
  2. خامه، ½ بسته
  3. گشنیز، برای تزئین
  4. برنج، 2 پیمانه
  5. پودر تخم گشنیز، 1 قاشق چای‌خوری
  6. دارچین، 1 قاشق چای‌خوری
  • نکته: این غذا به همراه نان پیتا و برنج سرو می‌شود.
  • توضیح: پیتا نان صاف و گردی است که حدود ۲۰ سانتی‌متر قطر داشته و مصرف آن در منطقه مدیترانه، خاورمیانه و شمال آفریقا رواج دارد.

📜 طرز تهیه:

  • ابتدا داخل ظرفی کره را ذوب کنید و پیاز نگینی‌شده را در آن سرتفت می‌دهیم.
  • بعد از کمی تفت خوردن، سیر نگینی‌شده، نمک، زنجبیل تازه رنده‌شده، تخم گشنیز و پاپریکا را اضافه کرده و خوب تفت دهید.
  • رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید.
  • قطعات مرغ را در این مواد بخوابانید و اجازه دهید کاملا بپزد.
  • بعد از پخت کامل، مرغ‌ها را از داخل قابلمه بیرون آورده، به سس داخل قابلمه خامه صبحانه اضافه کرده و مرغ‌ها را دوباره در آن بخوابانید.
  • نکته: توجه کنید در مرحله اضافه نمودن خامه، شعله گاز بایستی خاموش باشد. در غیر اینصورت خامه اصطلاحا می‌بُرد.
  • بعد از حدود 5 دقیقه می‌توانید سرو کنید.

همون‌طور که متوجه شدید، مرغ خامه ای ما با برنج و نان پیتا سرو می‌شه که کمی با شکل سرو ایتالیایی (و همین‌طور سایر نقاط جهان) متفاوته. این نوع سرو طعم عالی و جدیدی رو با خودش به همراه داره و مطمئنیم که بعد از خوردن این وعده غذایی، انگشتاتون رو هم باهاش میل می‌کنید!

راستی مزه اویو هر روز طرز تهیه انواع غذاها، نوشیدنی‌ها، شیرینی‌ها و دسرهای خوشمزه رو به همراه نکات و ترفندهای آشپزی، برای استفاده عموم در فضای مجازی قرار می‌ده. لطفا نظرات خودتون رو برای ما بنویسید و حتما به صفحات ما در شبکه‌های اجتماعی مختلف با آیدی @mazzehoio سر بزنید.

آشپزی سالم و ساده رو با مزه تجربه کنید. 👨‍🍳

 

Related posts

دیزی دراپ

tamada

پیتزای قارچ

tamada

چیز کیک کدو حلوایی

tamada

Leave a Comment