مزه
Image default
ایتالیایی دو نفره سبزیجات سبک پخت سریع و آسان غذای ملل مواد اولیه ناهار وعده های غذایی پنیر

لازانیا

لازانیا غذای فوق العاده خوشمزه و خوش طعمیه که با ذائقه عموم افراد خیلی خوب جور شده.

اما یک مشکلی که این غذا داره اینه که عموما به درد گیاهخوارها نمی خوره، چرا که گوشت قرمز جزء مواد لازم اون هستش.

لازانیای امروز قراره این مشکل رو برطرف کنه و دل گیاهخوارها رو هم شاد کنه! لازانیایی که آموزش می دیم برای افرادی که گوشت مصرف نمی کنند خیلی عالیه چون طعم خوش این غذا رو به همراه حس سلامتی رژیم گیاهخواری هدیه می ده.

📝 مواد لازم:

  1. لازانیا، 1 بسته
  2. نمک، 1 قاشق  چای خوری
  3. فلفل سیاه، ¼ قاشق چای خوری
  4. ادویه کاری، ¼ قاشق چای خوری

توضیح: ادویه کاری نوعی ادویه مرسوم در آشپزی هندی است که به دلیل کاربردی بودن و خواص جمعی آن، امروزه در سراسر جهان استفاده می شود. ادویه کاری در واقع ترکیبی از چند پودر مختلف است که در کشورهای مختلف ممکن است مواد آن متفاوت باشد. اما به طور کلی معمولا مخلوطی از زردچوبه، دارچین، هل، زیره و گشنیز است. در ایران، این ادویه در کنار سایر ادویه ها یافت شده و می توان به راحتی آن را تهیه کرد.

  1. فلفل ترکی (پاپریکا)، ⅛ قاشق چای خوری
  2. پنیر لبنه، 1 قالب بزرگ

توضیح: پنیر لبنه نوعی پنیر ترکی و پایه اصلی آن، ماست چکیده و تغلیظ شده‌ است و در اکثر فروشگاه ها می توان آن را تهیه کرد.

  1. پنیر موزارلا، 100 گرم
  2. پنیر بلوچیز، 100 گرم

توضیح: نوعی پنیر که بیشتر به عنوان مزه در غذاها استفاده می شود و به کمک کپک خوراکیِ آبی‌رنگی از خانوادهٔ پنی‌سیلین تهیه می‌شود. در فروشگاه ها قابل تهیه است.

  1. روغن زیتون، 2 قاشق غذاخوری
  2. بادام هندی، 8-10 عدد
  3. پنیر پارمزان، 100 گرم
  4. سیر، 2 حبه
  5. سبزی تازه ریحان، 50 گرم
  6. تخم مرغ،  2 عدد

📜 طرز تهیه:

  1. ابتدا داخل ظرفی پنیر بلوچیز و پنیر لبنه را به همراه دو عدد تخم مرغ ترکیب کنید. سپس پنیر موزارلا و فلفل را به آن ها اضافه کنید و این ظرف را کنار بگذارید.
  2. سپس داخل میکسر، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه، ریحان، سیر، پنیر پارمیزان، بادام هندی و فلفل را مخلوط کنید تا کاملاً خورد شده و با هم ترکیب شوند.
  3. حال دو ظرف داریم. یک ظرف مخلوط پنیر بلوچیز و لبنه به همراه ادویه و تخم مرغ؛ و یک ظرف هم ترکیب روغن زیتون، سیر، ریحان، بادام هندی و پنیر پارمیزان.
  4. ورقه های لازانیا را داخل آب جوش قرار داده و آماده کنید. داخل ظرف پیرکس ورقه های لازانیا و مواد آماده شده را به صورت لایه لایه بریزید. به این صورت که یک لایه خمیر لازانیا، یک لایه مایع پنیر و یک لایه سس پستو بریزید.
  5. وقتی تمام لایه ها را چیدید در نهایت پنیر موزارلا را روی آن بریزید. فر را روی دمای 70 درجه تنظیم کرده و ظرف حاوی لازانیا را به مدت 20 دقیقه داخل آن قرار دهید.

لازانیای شما آماده است. لطفا سوالات و نظرات خودتون رو برای ما کامنت کنید. نوش جان!

Related posts

دملاما

tamada

حُمُص

reza

خورش شلغم

reza

Leave a Comment