مزه
Image default
آرام پز سبزیجات سبک پخت سریع و آسان سیب زمینی شام لبنیات مرغ مواد اولیه وعده های غذایی گوشت

چیکن پاستا آشیانه‌ای

پرنده از قفس پرید 😐

امروز بچه‌های استودیوی مزه‌اویو چیکن پاستا آشیانه ای را تهیه کرده بودند که از نظر خوشمزگی کم از جوج‌های مهران مدیری نداشت. هرچند آن‌جا جوج بود و این‌جا آشیانه جوج! اما مهم طعم لذیذ آن بود که به‌هرحال چیزی از آن نصیب من نشد. 😕

تا جایی که به خاطر دارم، این غذا آماده شده بود و من دلم را حسابی صابون زده بودم، چراکه از بوی محصورکننده‌اش مدت زیادی را در خلسه سپری کرده بودم! بالاخره انتظارها به‌سرآمد و چیکن پاستا آشیانه ای آماده شد. زیبا و باوقار در ظرف ناهار!

در پوست خودم نمی‌گنجیدم و خوشحال از این‌که الان دلی از عزا درمی‌آورم. پیش رویم کلی آشیانه بود و در سرم گویی صدای پرنده ‌می‌آمد. با لذت خاص و چشمانی جادوشده به سمت آشیانه‌ها می‌خزیدم، انگار ماری بر تنه درخت.

ناگهان! صدایی من را به دنیای واقعی برگرداند. آقای مزه بالای سرم ایستاده بود و با لذت خاصی گفت: “به اینا دست نزن برای عکاسیه!”

با کاسه‌ای در دست و صدای ملچ‌ملوچ: “بفرما نون و ماست!” 😒

👩‍🍳 چیکن پاستا آشیانه ای

🗃️⁩ نوع: پاستا

🍱 وعده: غذای اصلی

🗺️ خاستگاه: ایتالیا

🌡️ دمای سرو: گرم

🥘 ترکیبات اصلی:‌ پاستا، سس گوشت و قارچ

📝 مواد لازم:

  1. پاستا آشیانه ای    1 بسته
  2. سینه مرغ      نصف
  3. قارچ      5-6 عدد
  4. خامه صبحانه   2-3 قاشق غذاخوری
  5. آرد      ⅕ قاشق غذاخوری
  6. سیر      1 حبه
  7. آب گوشت یا شیر    2 پیمانه
  8. لیموترش     1 عدد
  9. کره                  150 گرم

نکته: برای تهیه این غذا به فویل احتیاج دارید.

📜 طرز تهیه:

  1. فویل را برش بزنید و پاستاها را داخل آن‌ها بپیچید.
  2. سپس آن‌ها را با خلال‌دندان سوراخ‌سوراخ کنید و در آب جوش به مدت 10-12 دقیقه بجوشانید.
  3. داخل تابه‌ای مقداری کره بریزید، سینه مرغ مکعبی‌شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید.
  4. کمی نمک به سینه مرغ اضافه کنید.
  5. قارچ‌ها را خرد کنید و آب لیمو ترش به آن‌ها اضافه کنید.
  6. سپس در تابه‌ای جداگانه قارچ‌ها را با حرارت زیاد تفت دهید.
  • توضیح:‌ آبلیمو از سیاه‌شدن قارچ جلوگیری می‌کند.
  1. در ظرف دیگری مقداری کره بریزید، آرد را اضافه کنید و سرتفت دهید.
  2. حال خمیر سیر را به آرد اضافه کنید.
  3. پس از کمی تفت خوردن، شیر را کم‌کم اضافه کنید و هم بزنید.
  4. زمانی که محلول غلیظ شد گاز را خاموش کنید و مرغ و قارچ سرخ‌شده را اضافه کنید.
  5. در انتها خامه را اضافه کنید.
  • نکته: خامه زمانی اضافه شود که شعله گاز خاموش باشد، در غیراین‌صورت خامه می‌بُرد.
  • نکته:‌ وقتی پاستا آبکش شد، آن‌ها را در مقداری کره تفت دهید.
  • نکته: سس را روی پاستا بریزید و یا در سس‌خوری سرو کنید.

چیکن پاستا آشیانه ای غذایی خوشمزه و لذیذ از کشور ایتالیاست که طعم آن فوق‌العاده است. مزه این غذا در دهان آن‌چنان خاص است که قطعا شبیه آن‌را نچشیده‌اید. بافت ملایم پاستای تازه و سس غلیظ و نرم گوشت و قارچ و طعمی فوق‌العاده گویی در دهانتان جشنی برپا می‌کنند که نمی‌خواهید هیچ‌وقت به پایان برسد.

مزه‌اویو هر روز طرز تهیه انواع غذاها، نوشیدنی‌ها، شیرینی‌ها و دسرهای خوشمزه‌‌ای از سراسر جهان را به همراه نکات و ترفندهای آشپزی، برای استفاده عموم آموزش داده و در فضای مجازی قرار می‌دهد. لطفا نظرات خودتان را برای ما بنویسید و حتما به صفحات ما در شبکه‌های اجتماعی مختلف با آیدی @mazzehoio سر بزنید.

آشپزی سریع، ساده، سالم و متنوع را همراه مزه‌اویو در کمترین زمان و به ساده‌ترین روش یاد بگیرید. 👨‍🍳

Related posts

ته چین مرغ

tamada

قلیه ماهی

reza

موچولوک

tamada

Leave a Comment