مزه
Image default
آرام پز آرام پز ایرانی برنج رژیم و سلامت سبزیجات سبک پخت شام غذای ملل لبنیات مرغ مواد اولیه میوه ناهار وعده های غذایی

خورش به آلو

من اگه جای اون بودم…

یکی از بهترین میوه‌ها برای آشپزی “به” یا همون “بهی” هستش. چرا؟ این میوه نه طعم درست حسابی داره، نه بافت دل‌چسبی داره. خودمونیم حتی قیافه درست‌ و درمونی هم نداره. اما وقتی پاشو تو آشپزخونه می‌ذاره از فرش می‌ره به عرش.

مرباش خوبه، خورش‌ش خوبه، ترشی‌ش خوبه، اگه گفتین این یعنی چی؟

یعنی اگه خوب نیستم شاید شرایط مناسبی ندارم، شاید جای دیگه بهترین باشم. درس امروز ما می‌شه “عدم مقایسه خود با دیگران”. 🙈🙉🙊

حالا یکم به این خورش به آلو ی خوشمزه نگاه کنید. من هم می‌رم تو اتاقم به کارای بدم فکر کنم. شایدم روی فکرای بدم کار کنم. 😀

 

👩‍🍳 خورش به آلو

🗃️⁩ نوع: خورش

🍱 وعده: غذای جانبی (در کنار برنج سرو می‌شود)

🗺️ خاستگاه: ایران

🌡️ دمای سرو: گرم

🥘 ترکیبات اصلی:‌ به، آلو، گوشت

⏲️ زمان لازم برای تهیه: 15 دقیقه آماده‌سازی + 35 دقیقه پخت

 

📝 مواد لازم:

  1. سینه مرغ                            500 گرم
  2. به متوسط                           2 عدد
  3. پیاز متوسط                        1 عدد
  4. رب گوجه‌فرنگی                  2 قاشق غذاخوری
  5. آبلیمو                                 3-4 قاشق غذاخوری
  6. آلو بخارا                              ½ پیمانه
  7. روغن                                  ¼ پیمانه
  8. کره                                     50 گرم
  9. نمک                                  1 قاشق چای‌خوری
  10. زعفران                               به مقدار لازم
  11. دارچین                               ½ قاشق چای‌خوری
  12. فلفل                                  1 پنس

📜 طرز تهیه:

  1. ابتدا پیاز را رنده کنید و در کمی روغن سرتفت دهید تا سبک شود، سپس سینه‌مرغ را مکعبی خرد کنید و داخل مواد سرتفت دهید تا زمانی که گوشت کاملا سفید شود، حال زعفران دم‌گرفته را اضافه کنید.
  2. کمی آب اضافه کنید و اجازه دهید تا 80 درصد مرغ بپزد.
  3. در ظرفی جداگانه کمی کره را ذوب کنید، قطعات به را مکعبی خرد کنید و به کره بیفزایید و کمی که سرتفت خورد زعفران دم گرفته را به آن اضافه کنید و این مواد را به ظرف گوشت بیفزایید.
  4. در ظرفی دیگر کمی روغن بریزید و رب را سرتفت دهید و سپس دارچین را به آن اضافه کنید و این ترکیب را نیز به مواد گوشت اضافه کنید.
  5. در انتها آلوها را که بین 6-12 دقیقه در آب خیسانده‌ایم اضافه کنید.
  • چاشنی این غذا آبلیمو است که بایستی زمان سرو اضافه کنید.

خورش به آلو آماده‌س و شما می‌تونید میل کنید. آبلیمو رو فراموش نکنید.

دوست دارید چه‌جور آشپزی باشید؟ آیا دوست دارید که وقتی غذا می‌پزید همه لذت ببرند و تا مدت‌ها راجع به دست‌پخت شما حماسه‌سرایی کنن؟ ترفندها و نکته‌های آشپزی رو بلدید؟ آشپزی ساده و سریع رو بلدید؟ همراه مزه‌اویو باشید تا بهترین باشید.

مزه‌اویو هر روز طرز تهیه خوردنی و نوشیدنی‌های خوشمزه رو براتون قرار می‌ده تا لذت ببرید. ما دوست داریم نظر شما رو بدونیم، لطفا نظراتتون رو برامون بنویسید.

Related posts

غذای کودک

reza

لازانیا

tamada

دزرت پیر

tamada

Leave a Comment