مزه
Image default
آرد آسیایی ارگانیک برشته رژیم و سلامت سبزیجات سبک پخت غذای ملل مواد اولیه میان وعده وعده های غذایی گیاهخواری

بولانی

دورهمی خانواده‌ها با بولانی

افغانستان یکی کشورهای خاص جهان بوده و هست. چه از نظر فرهنگ و چه از نظر آشپزی. از دل این خاک و از دامن زنان زحمتکش افغانی خوراکی به خوشمزگی بولانی متولد شده است که امتحان کردن آن نشان می‌دهد زنان در هر شرایطی و در هر گوشه دنیا می‌توانند بدرخشند و این ویژگی ناب آنان است.

بولانی اسم یکی از نان‌های خوشمزه افغانی بوده که طرز تهیه آن جالب و طعم آن عالی است. هرچند اسم نان را برای آن به‌کار می‌برند اما در اصل این غذا خوراکی است که در دل خود چیزهای زیادی نهفته دارد. این عبارت نه اغراق است و نه تعریف، بلکه به معنای واقعی،‌ در دل این نان موادی قرار دارد و هنگام سرو در کنار ماست معمولی یا نعنایی طعم فوق‌العاده‌ای دارد.

با مزه‌اویو همراه باشید.

👩‍🍳 بولانی

🗃️⁩ نوع: نان 

🍱 وعده: پیش‌غذا، خوراک جانبی، خوراک اصلی

🗺️ خاستگاه: افغانستان

🌡️ دمای سرو: گرم،‌ سرد

🥘 ترکیبات اصلی:‌ نان، سبزیجات

⏲️ زمان لازم برای تهیه: 30 دقیقه آماده‌سازی + 15 دقیقه پخت

📝 مواد لازم:

  1. آرد 3 پیمانه
  2. نمک 2 قاشق چای‌خوری
  3. آب 1 پیمانه
  4. نمک 2 قاشق چای‌خوری
  5. فلفل سیاه 1 قاشق چای‌خوری
  6. پودر تخم گشنیز 1 قاشق چای‌خوری
  7. سیر 2 حبه
  8. فلفل قرمز 1 عدد
  9. روغن 4 قاشق غذاخوری
  10. پیازچه 1 بسته 100 گرمی
  11. اسفناج 1 بسته 100 گرمی
  12. گشنیز 1 بسته 100 گرمی
  13. تره 1 بسته 100 گرمی

📜 طرز تهیه:

  1. آرد، نمک و آب را با هم مخلوط کرده و خمیر درست کنید.
  2. خمیر تهیه‌شده را خوب ورز داده و سپس بگذارید به مدت 20 دقیقه استراحت کند.
  3. سبزی‌ها را کاملا شسته‌ و آن‌ها را ساطوری کنید. 
  4. سیر را خرد کرده و به سبزی‌ها اضافه کنید.
  5. فلفل قرمز را خرد کرده و به همراه سایر ادویه‌ها اضافه کنید.
  6. روغن را به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید.
  7. خمیر تهیه‌شده در قدم اول را روی سطح تمیزی باز کرده و از آن گلوله‌های کوچک بردارید.
  8. گلوله‌ها را پهن کرده و روی آن مقداری از ترکیب تهیه‌شده به صورت دایره‌ای بریزید.
  9. لبه‌ی خمیر را برگردانید و داخل تابه حاوی روغن سرخ کنید.
  10. تمام مواد را به همین روش پخت کنید.

نوش جان!

پیشنهاد می‌کنیم این نان را حتما در کنار ماست نعنایی سرو کنید و از طعم آن لذت دوچندان ببرید. نان‌های مشابه با این روش طبخ وجود دارد که در کشورهای همسایه افغانستان مانند ایران یافت می‌شود.

مزه‌اویو هر روز طرز تهیه انواع غذاها، نوشیدنی‌ها، شیرینی‌ها و دسرهای خوشمزه‌‌ای از سراسر جهان را به همراه نکات و ترفندهای آشپزی، برای استفاده عموم آموزش داده و در فضای مجازی قرار می‌دهد. لطفا نظرات خودتان را برای ما بنویسید و حتما به صفحات ما در شبکه‌های اجتماعی مختلف با آیدی @mazzehoio سر بزنید.

آشپزی سریع، ساده، سالم و متنوع را همراه مزه‌اویو در کمترین زمان و به ساده‌ترین روش یاد بگیرید. 👨‍🍳

Related posts

حُمُص

reza

شله زرد

tamada

چیز کیک کدو حلوایی

tamada

Leave a Comment