مزه
Image default
اقتصادی سبزیجات سبک پخت سریع و آسان صبحانه غذای ملل مواد اولیه هندی وعده های غذایی

املت هندی

دوای درد لحظه‌های گرسنگی و بی‌طاقتی

حتما برای شما هم پیش اومده که گاهی اوقات به شدت گرسنه هستید و حال و حوصله پخت و پز هم ندارید. یا این که مهمون سرزده می‌آد و برای آشپزی مفصل وقت نیست. خانم‌هایی که شاغل هستند هم معمولا فرصت کمی برای آشپزی دارند. این‌جور مواقع کدوم غذاست که به دادمون می‌رسه؟

بله درست حدس زدید. کلاممون راجع به املته. املت یک غذای سریع و راحته، خوشمزه و خوش‌خوره. اما گاهی اوقات تکراری می‌شه.

نظرتون چیه که املت رو کمی تغییرات بدیم و یک  طعم جدید ایجاد کنیم؟ یا می‌تونیم از املت بقیه کشورها استفاده کنیم! چرا که نه؟

املت غذاییه متعلق به همه جهان و در همه کشورها هم طبخ می‌شه. در هر کشوری دستور پخت املت کمی متفاوته، اما بهرحال ماده پایه اون تخم مرغ هستش و گوجه فرنگی (و یا فرآورده‌های اون مثل رب) هم خیلی جاها (مثل ایران) کنارش می‌آد.

مزه اویو برای شما طرز تهیه املت هندی رو آماده کرده که خیلی خوشمزه‌س. بهتره که همین اول کار نکته‌ای رو بگیم. این املت لزوما املت تندی نیست! شاید از اسمش که هندی باشه این‌طور برداشت کرده باشید، اما در واقع میزان ادویه و فلفل این املت کاملا دست خودتونه و می‌تونید کم و زیادش کنید. با ما همراه باشید.

املت هندی

زمان لازم برای آماده‌سازی و پخت: حدود 20 دقیقه

📝 مواد لازم:

  1. پیاز 1 عدد  
  2. تره فرنگی 1 شاخه
  3. پیازچه 1 شاخه
  4. زرد چوبه 1 پنس 
  5. فلفل 1 پنس
  6. کدو سبز 1 عدد
  7. رب 2-1 قاشق غذاخوری
  8. تخم مرغ 4-5 عدد

📜 طرز تهیه:

  1. ابتدا یک عدد پیاز را خلالی کنید و آن را در 1 قاشق روغن به مدت 3 دقیقه تفت دهید.
  2. زرد چوبه را به پیاز اضافه کرده و هم بزنید، سپس رب را اضافه کنید.
  3. یک شاخه کوچک تره فرنگی را برش باریک بزنید و همراه با فلفل قرمز به پیاز بیفزایید و به‌طور مرتب هم بزنید.
  4. کدو سبز را به صورت کاملا ریز خلالی کنید و به مواد داخل تابه اضافه کنید.
  5. بعد از 5 دقیقه تخم‌مرغ‌ها را در یک پیاله به صورت تک‌تک بشکنید و با فاصله روی مواد بریزید.
  • نکته: تا موقع سرو این غذا تخم‌مرغ‌ها را به‌هم نزنید!
  1. مقداری فلفل سیاه و فلفل قرمز روی تخم‌مرغ‌ها بپاشید.
  2. در نهایت درب قابلمه را ببندید تا تخم‌مرغ‌ها ببندد و پخته شود.
  • نکته: برای خوش‌رنگ شدن رب، ابتدا آن را در روغن تفت دهید. وقتی روغن به رنگ رب درآمد، کافی است.
  • نکته: رب را حتما بعد از تفت دادن پیاز اضافه کنید.

املت هندی شما آماده‌س، نوش جان!

املت هندی هم مثل همه املت‌های دیگه خیلی خوشمزه و عالیه، زمان پختش کمه و از همه مهم‌تر، نسبت به املت ایرانی از لحاظ ارزش غذایی در سطح بالاتری قرار داره، چرا که مواد اولیه منتوع‌تری داره.

امیدواریم این غذا رو تهیه کنید و در کنار خانواده میل کنید و لذت ببرید. مزه اویو برای شما عزیزان هر روز دستورپخت‌های مختلف، نکات آشپزی و آموزش نوشیدنی و دسر می‌ذاره. حتما نظراتتون رو برای ما بنویسید و به پیج‌ ما در شبکه‌های اجتماعی مختلف با آیدی @mazzehoio سر بزنید.

Related posts

دملاما

tamada

چیز کیک کدو حلوایی

tamada

سالاد لبو

tamada

Leave a Comment