چای مراکشی

کجان اونایی که می‌گفتن نوشیدنی سرد بهتر از گرمه؟ چای مراکشی رو دارین یا نه؟! مراکش شمال غربی‌ترین کشور آفریقاست. از شمال دو قدم با اسپانیا فاصله داره. یعنی در حدی که صبح بیدار می‌شی از پنجره اتاقت باهاشون دست می‌دی. اول یه فنجون قهوه تعارفت می‌کنن بعدش یه موز برمی‌دارن و همگی می‌رین پِی […]

author توسط Mazzehoio

کراکت مرغ

کراکت مرغ یه فست‌فود خوشمزه که نه تنها چاقتون نمی‌کنه بلکه قشنگ پهلوها رو می‌لرزونه. آخه وقتی غذا خوشمزه باشه و مجبور باشی صبر کنی حسابی چربی می‌سوزونی! همش به کنار، آخ که چه طعمی داره…

author توسط Mazzehoio

کوفته کشک

می‌خوام برای ترامپ کوفته کشک بفرستم. وقتی خورد و اسیرش شد، تحریمش کنم! فقط تنها ترسم اینه نکنه خودکفا بشه. اگه بشه دیگه کوفتشم به ما نمی‌ده. اون‌وقت من کوفته‌ی پیشرفته‌تری رو می‌کنم، مثلا تبریزی. از اون بزرگاش که اندازه هندونه درست می‌کنن. یک بنر هم می‌دم بزرگ بنویسن «اگه می‌تونی بخور!» با ایموجی مشت […]

author توسط Mazzehoio

موچولوک (مُشتوک)

سفر به قلب کویر برای دیدار موچولوک!‌ ‌‌امروز قراره سفری به دل کویر داشته باشیم برای آشنایی با یک غذای خوشمزه یزدی به اسم موچولوک یا مُشتوک. مزیت این غذا اینه که نیازی به پختن نداره و خیلی راحت می‌تونید اون رو آماده کنید. 🤗 ‌‌موچولوک غذاییه که بخاطر ترکیباتی مثل زیره می‌تونه برای افرادی […]

author توسط Mazzehoio

فینگر یوفکا (سوخاری)

فینگر یوفکا درست کردیم چه خوشمزه! (فینگر به انگلیسی یعنی انگشت) فینگر شست واسه شما که مارو لایک می‌کنین و کامنت می‌ذارین. دمتون گرم که عشقین. ⁦👍🏼⁩💚 فینگر اشاره واسه آقازاده‌ها که به یک اشاره زندگیشون از این رو به اون رو می‌شه. 😏 فینگر حلقه واسه دم بختای منتظر. (با این وضع امام زمان […]

author توسط Mazzehoio

سالاد سرد

معمولا افرادی که رژیم غذایی دارند و سعی می‌کنند با کمتر غذا خوردن وزن کم کنند در وعده‌هایی مثل شام به سالاد رو میارند (به سالاد سرد رو بیارید!). اما اگه دقت کرده باشید همیشه توی این کارشون مشکلاتی هست که کل زحماتشون رو به باد می‌دن. گاهی اوقات می‌بینیم که شخصی رژیم گرفته و […]

author توسط Mazzehoio

قورمه سبزی

یه‌بار من و بابام و بابابزرگم رفته بودیم پیک‌نیک که یه گرگ بهمون حمله کرد. من خودمو انداختم جلوش و بعد از کلی درگیری شکستش دادم. بابابزرگم بهم گفت “کله‌ت بوی قرمه‌سبزی می‌ده. تقصیر تو نیست، تقصیر باباته”. فکر کردم به‌خاطر روش تربیتی بابام اینو می‌گه، قیافم هاج‌وواج مونده بود که بابام گفت “اولین سه‌شنبه […]

author توسط Mazzehoio

ته چین مرغ

روایته که چندین سال پیش آشپزی توی دربار پادشاهی ایران کار می‌کرده که از قضا روزی سهل‌انگاری و برنج پادشاه رو حسابی شفته می‌کنه. از اونجایی که حسابی از پادشاه می‌ترسیده و دوست نداشته تنبیه بشه، یک فکر به سرش می‌زنه! مقداری زعفرون تو برنج می‌ریزه و گوشت‌ها رو لای برنج می‌ذاره. پادشاه از همه […]

author توسط Mazzehoio

دیگچه

برای غذای امروز سری می‌زنیم به سرزمین آفتاب، خراسان بزرگ. دستور پخت امروز دسری هستش بسیار بسیار لذیذ و خاص که طعمش زیر زبون می‌مونه. اسمش دیگچه هست و به عنوان نذری هم تهیه می‌کنند و مشهدی‌های عزیز با اون آشنایی دیرینه دارند. اما صحبت از نذری شد و اجازه بدید بگیم چه فرهنگ خوبیه […]

author توسط Mazzehoio

کلیه حقوق این اثر متعلق به مزه میباشد.

Visit Us On LinkedinVisit Us On Instagram