کرپ مارمالاد

  کرپ مارمالاد یه صبحونه خوشمزه فرانسوی هستش که برای آدمای سحرخیز خیلی بدرد می‌خوره. هم مقویه هم شیرین و انرژی‌بخش. روزتون رو با این غذای عالی به راحتی لذت‌بخش‌تر می‌کنین. ویدیوی تهیه کرپ مارمالاد رو از پیج مزه هم می‌تونین ببینین. اگه خوشتون اومد حتما به پنکیک صبحانه هم سری بزنین، و اگه خیلی […]

author توسط Mazzehoio

ردولوت

سلام و درود خدمت همه بینندگان فوتبال‌دوست عزیزمون. در این ساعت شاهد رقابت کاپ‌کیک ردولوت هستیم در مقابل تمام کیک‌های دیگه (با صدای عادل بخون دلم براش تنگ شده). ردولوت از کیک‌های خوشمزه آمریکایی هستش که از یک خانواده نساج وارد عرصه رقابت شده. پدر و مادرش گفتن یه روز که حواسمون نبود دیدیم بچه […]

author توسط Mazzehoio

نیمرو گلی

گر نگهدار من آن است که من می‌دانم، تخم مرغ در بغل سنگ نگه می‌دارد 😁 این شعر رو گفتم تا وصف حالی باشد بر نیمرو گلی ، یه صبحانه متفاوت. خداییش خسته نشدین هر روز صبح تخم مرغو زارت توی ماهیتابه می‌شکنین و همون نیمروی تکراری همیشگی رو می‌خورین؟ محض تنوع هم که شده […]

author توسط Mazzehoio

سیب زمینی فنری

کی موافقه سیب زمینی فنری یه درجه بالاتر از سیب‌زمینی سرخ‌کرده‌س؟ احترام سرخ‌کرده واجب ولی سیب زمینی فنری وقتی از فر درمیاد بوش آدمو بخوری می‌کنه، بماند که تا گردن تو جکوزی روغن نمی‌خوابه. فوفولم خودتی 😀 ولی به قیافه ساده سیب‌زمینی نگاه نکنین، خیلی غذاهای جالبی از توش درمیاد، جالب که نه حالا ولی […]

author توسط Mazzehoio

چیزکیک باقلوا

اگه «مزه» اخبار بود، این گزارش چیزکیک باقلوا می‌شد: – ایرانیان سلام، من مایع ظرف‌شویی هستم، به آشپزخونه مزه خوش آمدید. نگاه کوتاهی داریم به سرخط دستورپخت: «پیوند غیرقانونی کیک و باقلوا» – به گزارش دیوان عالی پخت‌وپز، دیشب چند تن از لایه‌های خمیر در حالی کشف شدن که کف اقامتگاه کیک‌ها روی هم دراز […]

author توسط Mazzehoio

لازانیا رتتویی

همین الان برین زنگ بزنین به هرکسی که توی آشناها چشم دیدن‌شو ندارین! بعد خودتونو دعوت کنین به شب‌نشینی به صرف شام، بعد از دست‌پخت طرف حسابی تعریف کنین؛ در آخر این لازانیا رتتویی رو براش بفرستین تهیه کنه. قول می‌دم به همین برکت لبخند رضایت رو روی لبان‌تون ببینم. یعنی به حدی این لازانیا […]

author توسط Mazzehoio

کیک موز

کسی می‌دونه چرا موز هسته نداره؟ سر ضبط کیک موز سوالش برام پیش اومد گفتم از فالوورا بپرسم. می‌خوام توجه شما رو به جوابایی که شنیدم جلب کنم: یکی از دوستامون به اسم سیامک گفته تو بگو چرا نارگیل هسته نداره همه‌ش آبه تا من موزشو بگم. گفتم بزرگوار نارگیل اصن میوه نیست ساندیسه از […]

author توسط Mazzehoio

توپک سیب زمینی با سس بشامل

توپک سیب زمینی رو آپدیتش کردم که اگه حال درست کردن غذای اصلی رو نداشتی همینو ببری سر میز. حالا چیه آپدیتش؟ از چهار بخش متفاوت تهیه شده، زیرش مرغه (تو طبیعت مرغ معمولا روئه ولی رویه رو برعکس کردم دلیل داره)، روش توپک سیب زمینی ، روش سس بشامل، روش پنیر پیتزا. از بالا […]

author توسط Mazzehoio

چوبک سیب زمینی

چوبک سیب زمینی درست کردم رفتم سینما. ردیف آخر نشستم، فیلم کاراگاهی شروع شد. صحنه بازجویی رسید، آدم بده داشته اعتراف می‌کرد و همه گره‌ها داشت باز می‌شد که یهو لامپ اتاق بازجویی نوسان‌کنان افتاد رو چشم من! چیزی نمونده بود داد بزنم و اعتراف کنم که دکتر بچه‌های محل من بودم که نگهبان سینما […]

author توسط Mazzehoio

کلیه حقوق این اثر متعلق به مزه میباشد.

Visit Us On LinkedinVisit Us On Instagram