کروسان مربای بالنگ

از جذابیت‌های آشپزی فرانسه بگم براتون که می‌شه یه غذا رو به صد روش تهیه کرد. مثلا همین کروسان، مغزشو ارتقا دادم دوباره درستش کردم نمی‌دونین چیییییی شده! اون شعار تبلیغاتی قدیمی که می‌گفت «هرروز بهتر از دیروز» انگار ساخته شده واسه کروسان. چندتا کروسان دیگه هم قبلا گذاشتم اونا رو حتما تو پیج ببینین، […]

author توسط Mazzehoio

تارت پیاز

فرق تارت و پای. تارت و پای مثل دو برادر می‌مونن، خمیرایی که وسطشون چیزای خوشمزه دارن، مثل میوه. ولی پای از تارت خیلی خجالتی‌تره، چون همیشه روش پوشیده‌س، نمی‌دونی توش چه‌خبره، درون‌گراست؛ از طرف دیگه تارت روش بازه، خیلی راحت می‌شه درون‌شو دید. اگرچه از یک فرهنگ و زمان نیومدن و در حالی که […]

author توسط Mazzehoio

سیب زمینی رتتویی

آقای مزه از رتتویی بدش میومد، هرچی می‌گفتم این غذا مفیده فایده نداشت، کلا از هم‌نشینی کدو و بادمجون و گوجه‌فرنگی راضی نبود! این شد که دست به‌کار شدم و این رتتویی جوون‌پسند و فست‌فودپسند رو براش درست کردم. شما کدوم رتتویی رو بیشتر دوست دارین؟ سیب زمینی رتتویی (همین که این‌جاست، با پنیر!) یا […]

author توسط Mazzehoio

دسر پلمبیر

می‌دونین جریان این بستنی ( دسر پلمبیر ) چیه؟ چند هفته پیش من بالاخره کرونا گرفتم و خونه‌نشین شدم (چقدم که نشستم!). امروز بالاخره برگشتم دفتر و متوجه شدم این بستنی رو همون مدت درست کردن. به خودم گفتم آخ ببین اگه ماسکتو مثل آدم زده بودی الان یه برش خورده بودی، ولی راستش علت […]

author توسط Mazzehoio

سالاد کاردینال

حکایت سالاد کاردینال گویند روزی مریدانِ شیخ از برای تولد ایشان سالادی ابداع کرده و آن را «سالادِ شیخ» نام نهادند که شهره‌اش به ممالک غرب رسید و مردمان فرنگ کپی آن را با نام کاردینال (دومین مقام کلیسایی بعد از پاپ) عرضه نمودند. مریدان پرسیدند یا شیخ چرا پاپ نَنامیدند؟ شیخ آیفون ایکس‌اِس‌مکس را […]

author توسط Mazzehoio

گلت

دیروز که رسیدم استودیو بچه‌ها گفتن گِلت داریم. با خودم گفتم ای جان الان موهامو لخت می‌کنم بریزه رو شونه‌هام مثل این تبلیغات شامپوهای خارجی. وارد اتاق که شدم دیدم گلت یه جور کیک میوه‌س، امان از تشابه اسمی. آخه قدیم گلت می‌زدن به موها 😅، بعضیامون کتیرا می‌زدیم 😀. بعضیامون با اتوی خونگی موهامونو […]

author توسط Mazzehoio

مینی کروسان

هر چیزی تو این دنیا یک نسخه مینیاتوری داره که وقتی می‌بینی خیلی حال می‌کنی. مثلا واسه پسرا این ماکت‌های ماشینای خفن خیلی جذابه، واسه دخترا عروسک باحاله، یعنی نسخه مینیاتوری کودک واقعی. تازه عروسکو وقتی فشار می‌دی آهنگ می‌خونه این اوج جذابیته، چون بچه واقعی رو فشار بدی رنگ‌آمیزیت می‌کنه. یا اگه ژن هنری […]

author توسط Mazzehoio

رتتویی

چرا اسم این غذا این‌قدر عجیبه! رتتویی یکی از غذاهای خوب فرانسویه که شهرت جهانی داره و غذای بین‌المللی هم حساب می‌شه. به‌طور خلاصه و مفید، این غذا بر پایه سبزی‌جاته و می‌تونه حکم جواهر داشته باشه. هم مزه فوق‌العاده‌ای داره و هم غذای سالمیه. اما من تعجب می‌کنم! فرانسوی‌ها نمی‌تونستن اسم دیگه‌ای برای این […]

author توسط Mazzehoio

کروسان

سه مرد سر ساختمون کار می‌کردند. موقع ناهار ایتالیایی با ناراحتی گفت: ای خدا! اگه زنم دوباره ناهار برام پاستا ببنده من خودمو از همین لبه پرت می‌کنم پایین! فرانسوی همین حرف رو راجع به کروسان و آمریکایی راجع به برگر گفت. روز بعد، ایتالیایی پاستا رو می‌بینه و خودشو پرت می‌کنه، فرانسوی هم کروسان […]

author توسط Mazzehoio

کلیه حقوق این اثر متعلق به مزه میباشد.

Visit Us On LinkedinVisit Us On Instagram