توپک نودل سوخاری

یه سوال: شما به این توپک نودل سوخاری نگاه می‌کنین یاد چی میفتین؟ 😀 من که هرچی نگاش می‌کنم نمی‌تونم خوب هضمش کنم، آخه توپکای قبلیمون اینقدر رگه‌رگه نبودن. یادمه اولین باری که توپک سیب‌زمینی رو درست کردیم چه لذتی داشت! روش کریسپی و ترد بود با رشته‌های نازک، داخلش گرم و پنیری کشدار! اینقدر […]

author توسط Mazzehoio

نان قایقی

حاضرم سوار یه‌دونه از این نان قایقی ها بشم و بزنم به دل اقیانوس، تنهایی برم و هیچ‌وقت برنگردم… تا سرنوشت منو به به عشق حقیقی و نیمه‌ی گم‌شده‌م برسونه. یکی که فرانسوی باشه، همیشه بوی خوش بده، تنش مثل الماس بدرخشه. 💞 راستش درباره‌ی قارچ دنبلان سیاه حرف می‌زنم؛ چیه خب، وقتی قایقم نونه، […]

author توسط Mazzehoio

کیک گوشت

شما هم وقتی کیک گوشت می‌بینین دست‌وپاتون شُل می‌شه؟ اصولا هر کسی با یه چیزی شل می‌شه، مثلا خانما با جواهر، پسرا با ماشین، باباها با دکمه خاموش کولر، ترامپ با مشاورش، پراید با تصادف، من با غذا! 😀 شل شدن پدیده‌ی همگانی‌ایه، یه خاصیتی هم که داره اینه که پذیرش سختی رو راحت‌تر می‌کنه، […]

author توسط Mazzehoio

رولت مرغ

اگه مرغ بودم افتخار می‌کردم رولت بشم. البته همین الان‌شم تو عالم انسانیت قشنگ دارم رولت می‌شم. می‌رم یک کیلو گوجه بخرم قیمت‌شو می‌بینم فر می‌خورم، می‌خوام گوشی بخرم قیمت‌شو می‌بینم باز فر می‌خورم. اصن چند ساله همش در حال فر خوردنم، احساس می‌کنم دولت دست‌شو گذاشته روم داره تابم می‌ده رولت بشم. شاید می‌خواد […]

author توسط Mazzehoio

کرم سوپ

این سوپ رو قبل از مرگ امتحان کنین! البته خیلی قبل و بعد نداره، من شخصا حاضرم حتی بعد از مرگ یه کاسه کرم سوپ گرم و خوشمزه رو مقبره‌م بذارن. بله درست شنیدین من قراره مقبره داشته باشم! می‌خوام روش بنویسم: بعد خلاصی از هوس آی دنیا بیزارم ازت! 😁 ولی می‌دونی قسمت جذابش […]

author توسط Mazzehoio

خمیر هزارکاره

چند روز پیش خدمت شما بودیم با آموزش آماده سازی و تهیه پیتزای قارچ که به کام خیلی از مخاطبامون خوش اومده بود. توی اون دستور پخت فرصت نشد طرز تهیه خمیر پیتزا رو هم آموزش بدیم و تصمیم گرفتیم به عنوان یک مطلب جداگانه، طرز تهیه تمام و کمال خمیر رو ارائه بدیم. حالا […]

author توسط Mazzehoio

برگر گیاهی

برگر گیاهی این متنو نخون، خنده‌ش مال سال بعده 🙂 قدم‌زنان با ماسک چارقد خیابونو گز می‌کردم که بوی گوشت هوش از سرم برد. دماغم گفت: «الان منبع‌شو پیدا می‌کنم!» رفتم داخل گفتم داداش به منم یه پرس بده. گفت تو همونی نیستی که تو مزه کار می‌کنی؟ همونه همه چیزو خوردنی می‌بینی، اینجا جواهرسازیه […]

author توسط Mazzehoio

فلافل

ارتباط شبکه CNN و فلافل چیه؟ اینو دیروز پرسیدم، آقای مزه چشماش گرد شد. گفت باز کی اختلاس کرده؟! گفتم آقا این نخوده بلد نیست اختلاس کنه، خیلی سرکش باشه ورم می‌کنه که واسه اونم راه حل هست؛ ۲ روز سرشو بکنی زیر آب آدم می‌شه. گفت خیلی بی‌تعارف می‌گی‌ها، حرفتو بزن حالا. 😏 گفتم […]

author توسط Mazzehoio

کیک کرم پنیری

خوشمزه‌ترین کیکی که خوردین رو یادتونه؟ من خیلی راحت با تمام جزییات یادمه، آخه همین کیک کرم پنیری بود اونم دیروز خوردم. 😅 با بچه‌ها صحبت کردیم قرار شد یه «بفرمایید شام» راه بندازیم که آشپزمون هم شرکت کنه. درسته که جایزه رو می‌بَره ولی برد اصلی رو ما می‌کنیم؛ شبی که مهمونش باشیم. 😃 […]

author توسط Mazzehoio

کلیه حقوق این اثر متعلق به مزه میباشد.

Visit Us On LinkedinVisit Us On Instagram