یه سوال: شما به این توپک نودل سوخاری نگاه میکنین یاد چی میفتین؟ 😀 من که هرچی نگاش میکنم نمیتونم خوب هضمش کنم، آخه توپکای قبلیمون اینقدر رگهرگه نبودن. یادمه اولین باری که توپک سیبزمینی رو درست کردیم چه لذتی داشت! روش کریسپی و ترد بود با رشتههای نازک، داخلش گرم و پنیری کشدار! اینقدر […]
حاضرم سوار یهدونه از این نان قایقی ها بشم و بزنم به دل اقیانوس، تنهایی برم و هیچوقت برنگردم… تا سرنوشت منو به به عشق حقیقی و نیمهی گمشدهم برسونه. یکی که فرانسوی باشه، همیشه بوی خوش بده، تنش مثل الماس بدرخشه. 💞 راستش دربارهی قارچ دنبلان سیاه حرف میزنم؛ چیه خب، وقتی قایقم نونه، […]
شما هم وقتی کیک گوشت میبینین دستوپاتون شُل میشه؟ اصولا هر کسی با یه چیزی شل میشه، مثلا خانما با جواهر، پسرا با ماشین، باباها با دکمه خاموش کولر، ترامپ با مشاورش، پراید با تصادف، من با غذا! 😀 شل شدن پدیدهی همگانیایه، یه خاصیتی هم که داره اینه که پذیرش سختی رو راحتتر میکنه، […]
اگه مرغ بودم افتخار میکردم رولت بشم. البته همین الانشم تو عالم انسانیت قشنگ دارم رولت میشم. میرم یک کیلو گوجه بخرم قیمتشو میبینم فر میخورم، میخوام گوشی بخرم قیمتشو میبینم باز فر میخورم. اصن چند ساله همش در حال فر خوردنم، احساس میکنم دولت دستشو گذاشته روم داره تابم میده رولت بشم. شاید میخواد […]
چند روز پیش خدمت شما بودیم با آموزش آماده سازی و تهیه پیتزای قارچ که به کام خیلی از مخاطبامون خوش اومده بود. توی اون دستور پخت فرصت نشد طرز تهیه خمیر پیتزا رو هم آموزش بدیم و تصمیم گرفتیم به عنوان یک مطلب جداگانه، طرز تهیه تمام و کمال خمیر رو ارائه بدیم. حالا […]
برگر گیاهی این متنو نخون، خندهش مال سال بعده 🙂 قدمزنان با ماسک چارقد خیابونو گز میکردم که بوی گوشت هوش از سرم برد. دماغم گفت: «الان منبعشو پیدا میکنم!» رفتم داخل گفتم داداش به منم یه پرس بده. گفت تو همونی نیستی که تو مزه کار میکنی؟ همونه همه چیزو خوردنی میبینی، اینجا جواهرسازیه […]
خوشمزهترین کیکی که خوردین رو یادتونه؟ من خیلی راحت با تمام جزییات یادمه، آخه همین کیک کرم پنیری بود اونم دیروز خوردم. 😅 با بچهها صحبت کردیم قرار شد یه «بفرمایید شام» راه بندازیم که آشپزمون هم شرکت کنه. درسته که جایزه رو میبَره ولی برد اصلی رو ما میکنیم؛ شبی که مهمونش باشیم. 😃 […]
کلیه حقوق این اثر متعلق به مزه میباشد.