دیدین اینایی که نژادشون ترکیبیئه؟ مثلا یه رگ روس دارن، چقدر باحال و جالبن. تارت میرزاقاسمی هم یه چیزیه تو همین مایهها، یه رگش ایرانیه یه رگش فرانسوی، خوشبختانه توی این پیوند مبارک خوشمزگی رو از رگ ایرانی به ارث برده و جذابیت ظاهری رو از رگ فرانسوی. 😀 ولی شما یه لحظه فکر کن […]
برای لحظهای بعد از دیدن مرغ ترش حس دژاوو گرفتم. دژاوو یا آشناپنداری همون حسه که یه چیزی میبینی بعد احساس میکنی قبلا دقیقا همین لحظه رو دیدی. خداروشکر برای رفع دژاووی مرغ ترش راهحل خیلی ساده بود، کافی بود برم به رسید خرید مرغش یه نگاه بندازم و قیمتشو با مرغ ترش قبلی (که […]
میگن فرآیند تهیه باسلوق چیزی حدود ۳ ماه طول میکشه. یعنی واسه خوردن یک عدد شیرینیِ فسقلیِ اندازهی گردو باید ۳ ماه صبر کنی. یعنی خواستن ۳ تا باسلوق با خواستن ۱ بچه هیچ فرقی نداره! بهجز… البته… طرز تهیهش. 😶 بابام اگه میخواست شیوهی تربیتی منو عوض کنه کمتر از این وقت لازم داشت، […]
مرغ ترش یکی از خوشمزهترین غذاهای ایرانیه که مردم بومی استان گیلان تهیه میکنن و در سایر نقاط جهان هم طرفدار داره. علت محبوبیت این غذا، طعم ترش دلنشینیه که گوشت مرغ بعد از خوابیدن توی سس مخصوص به خودش میگیره. مردم محلی گیلان به این غذا میگن تورش کرک (زبان گیلکی). نکته جالب این […]
خورش قیمه بهتره یا قرمهسبزی؟ 🤔 دیروز آقای مزه سر این موضوع با یکی از بچهها بحث میکرد و کفگیر رو تو هوا میچرخوند، آی نفسکش. البته دلایل خوبی داشتن ولی سوال من اینه که… خدایی فسنجون از جفتش بهتر نیست؟ 🙄 پ.ن. رد کفگیر هنوز درد میکنه. 😅 ویدیوی خلاصهشده خورش قیمه رو از […]
کلیه حقوق این اثر متعلق به مزه میباشد.