کیک بستنی

دسر اشرافی خوردین؟ کیک بستنی از دسرهای خوشمزه‌س که تو بریتانیای قرن ۱۷ میلادی رواج پیدا کرد و مختص اشراف بود؛ چرا که یخچال و فریزری وجود نداشت و تهیه و نگهداری بستنی خیلی پرهزینه بود. این دسر اشرافی خوشمزه رو امتحان کردین تا حالا؟ با این‌که در زمان گذشته این کیک در اروپا دسری […]

author توسط Mazzehoio

سالاد یونانی

سالاد یونانی خوردین؟ این سالاد فوق‌العاده برای وعده شام مناسبه حتما امتحانش کنین. تهیه کردنش خیلی هم ساده‌س. برای وعده صبحانه یا شام سالاد بهتری از این هم هست؟ محتوای اصلی این سالاد که در آشپزی یونانی خیلی معروفه، گوجه‌فرنگی، خیار، پیاز، زیتون و پنیر فتاست که با نمک، فلفل، ارگانو و روغن زیتون طعم‌دا […]

author توسط Mazzehoio

کته

کی می‌دونه فرق پلو و دمی و چلو و کته چیه؟ برنجی که با آب، روغن و نمک؛ و بدون آبکش کردن دم بکشه، بهش می‌گن کته. اگه به کته حبوبات اضافه کنیم می‌شه دمی، مثل دمی لوبیا یا دمی گوجه. اما برنجی که آبکش بشه و بعد دم گرفته بشه، می‌شه چلو؛ که با […]

author توسط Mazzehoio

شیک شکلات

سوال تیزهوشان: شیک شکلات نوشیدنی حساب می‌شه یا دسر؟ 🤔 این مثل همون سواله که می‌گه ژله جامده یا مایع؟ من می‌خوام به طراح این سوال‌ها یه جواب مهم بدم: ای بمیری که این‌قدر چرت‌وپرت نپرسی! 😑 جواب شما چیه؟ ها راستی سوال اول طرح خودمه. 😅😁 آخر متن جوابو براتون گذاشتم اول نظرتونو بنویسین […]

author توسط Mazzehoio

دسر پلمبیر

می‌دونین جریان این بستنی ( دسر پلمبیر ) چیه؟ چند هفته پیش من بالاخره کرونا گرفتم و خونه‌نشین شدم (چقدم که نشستم!). امروز بالاخره برگشتم دفتر و متوجه شدم این بستنی رو همون مدت درست کردن. به خودم گفتم آخ ببین اگه ماسکتو مثل آدم زده بودی الان یه برش خورده بودی، ولی راستش علت […]

author توسط Mazzehoio

رولت تخم مرغ با مغزی سیب زمینی

می‌دونی امروز و فردا چه روزیه؟ امروز یکم شهریور، روز پزشک بود. فردا دوم شهریور، آغاز هفته دولته. یعنی هرچی اینا بخیه زدن، اونا می‌رن که طی هفته آینده پاره کنن. 😅 اجرکم عندالله، بفرمایین صبحانه، رولت تخم مرغ با مغزی سیب زمینی 😂 ویدیوی خلاصه‌شده رولت تخم مرغ با مغزی سیب زمینی رو از […]

author توسط Mazzehoio

کروسان

سه مرد سر ساختمون کار می‌کردند. موقع ناهار ایتالیایی با ناراحتی گفت: ای خدا! اگه زنم دوباره ناهار برام پاستا ببنده من خودمو از همین لبه پرت می‌کنم پایین! فرانسوی همین حرف رو راجع به کروسان و آمریکایی راجع به برگر گفت. روز بعد، ایتالیایی پاستا رو می‌بینه و خودشو پرت می‌کنه، فرانسوی هم کروسان […]

author توسط Mazzehoio

دسر کدو حلوایی

یک نارنجی غیر پاییزی، اما به همون دلنشینی 😊 لطفا به تصویر این خوراکی نگاهی بندازید. ترکیبی از رنگ‌ها رو می‌بینید که به زیبایی کنار هم نشستن، چشم‌نواز و قشنگ، نوید مزه خوبی رو به آدم می‌دن. رنگ همیشه یک مزیته که در کنار طعم لذت چشیدن یک غذا رو دوچندان می‌کنه. اما طعم این […]

author توسط Mazzehoio

حمص

حمص یکی از خوشمزه‌ترین خوراک‌های عربیه که به‌عنوان پیش‌غذا سرو می‌شه. هرچند با وجود مزه بودن، پتانسیل غذای اصلی شدن هم داره. طعمش خیلی خاصه و زمانی که شروع به خوردنش می‌کنید دیگه دلتون نمی‌خواد سراغ خوراک اصلی برید. من فقط یک لقمه کوچیک نصیبم شد ولی هنوز طعمش زیر زبونمه. راستشو بخوام بگم، اولین […]

author توسط Mazzehoio

کلیه حقوق این اثر متعلق به مزه میباشد.

Visit Us On LinkedinVisit Us On Instagram