املت اسپانیایی

نمی‌دونم پست‌های قبلی پیج رو دیدی یا نه ولی ما تا این‌جا چندتا املت باحال آموزش دادیم. به هندوستان سر زدیم و املت تند و آتشین هندی رو آموزش دادیم، بعد رفتیم فرانسه و املت باکلاس فرانسوی رو آموزش دادیم؛ سر راه به یه خانمی برخوردیم اسمش مامان بقه بود خیلی املتش معروف بود، اونم […]

author توسط Mazzehoio

باسلوق

می‌گن فرآیند تهیه باسلوق چیزی حدود ۳ ماه طول می‌کشه. یعنی واسه خوردن یک عدد شیرینیِ فسقلیِ اندازه‌ی گردو باید ۳ ماه صبر کنی. یعنی خواستن ۳ تا باسلوق با خواستن ۱ بچه هیچ فرقی نداره! به‌جز… البته… طرز تهیه‌ش. 😶 بابام اگه می‌خواست شیوه‌ی تربیتی منو عوض کنه کمتر از این وقت لازم داشت، […]

author توسط Mazzehoio

تبوله

کیا لبنان رفتن؟ می‌گن بیروت (پایتخت لبنان) یکی از شهرهای زیبای خاورمیانه‌س، من که نرفتم و ندیدم ولی این سالاد تبوله شون واقعا خوبه. خیلی هم سالاد معروفیه، شهرتش جهانیه. ولی شبیه سالاد شیرازی خودمون نیست؟ با خودم گفتم اگه این تونسته جهانی بشه چرا سالاد شیرازی نتونه؟ بعد به این نتیجه رسیدم اون‌طوری، سالاد […]

author توسط Mazzehoio

دمی گوجه

می‌دونستین حس نوستالژی (که این روزا با دیدن عکسای کتاب فارسی اول دبستان و نوار کاست خیلی گل می‌کنه) اولش یه بیماری بوده؟ 😀 ۳۰۰ سال پیش یه دکتر سوئیسی دو تا مریض داشت، یه دانشجو و یه خدمتکار که حال وخیمی داشتن. پزشک هر دو رو پیش خونواده‌هاشون فرستاد و در کمال تعجب حال‌شون […]

author توسط Mazzehoio

کرم کارامل

می‌دونی کرم کارامل چه درسی به آدم می‌ده؟ این‌که اگه همیشه ساده و شکیل باشی، دیگه مهم نیست حتی اگه شکرت بسوزه و روت تلخ بشه، بازم هرکی ببینه دلش یه گاز کوچیک ازت می‌خواد. 😉 کرم کارامل یه دسر محبوب اروپاییه که آخرای قرن بیستم خیلی رواج پیدا کرده بود، به‌خصوص توی رستوران‌ها، به […]

author توسط Mazzehoio

سیب زمینی رتتویی

آقای مزه از رتتویی بدش میومد، هرچی می‌گفتم این غذا مفیده فایده نداشت، کلا از هم‌نشینی کدو و بادمجون و گوجه‌فرنگی راضی نبود! این شد که دست به‌کار شدم و این رتتویی جوون‌پسند و فست‌فودپسند رو براش درست کردم. شما کدوم رتتویی رو بیشتر دوست دارین؟ سیب زمینی رتتویی (همین که این‌جاست، با پنیر!) یا […]

author توسط Mazzehoio

کیک بستنی

دسر اشرافی خوردین؟ کیک بستنی از دسرهای خوشمزه‌س که تو بریتانیای قرن ۱۷ میلادی رواج پیدا کرد و مختص اشراف بود؛ چرا که یخچال و فریزری وجود نداشت و تهیه و نگهداری بستنی خیلی پرهزینه بود. این دسر اشرافی خوشمزه رو امتحان کردین تا حالا؟ با این‌که در زمان گذشته این کیک در اروپا دسری […]

author توسط Mazzehoio

سالاد یونانی

سالاد یونانی خوردین؟ این سالاد فوق‌العاده برای وعده شام مناسبه حتما امتحانش کنین. تهیه کردنش خیلی هم ساده‌س. برای وعده صبحانه یا شام سالاد بهتری از این هم هست؟ محتوای اصلی این سالاد که در آشپزی یونانی خیلی معروفه، گوجه‌فرنگی، خیار، پیاز، زیتون و پنیر فتاست که با نمک، فلفل، ارگانو و روغن زیتون طعم‌دا […]

author توسط Mazzehoio

کته

کی می‌دونه فرق پلو و دمی و چلو و کته چیه؟ برنجی که با آب، روغن و نمک؛ و بدون آبکش کردن دم بکشه، بهش می‌گن کته. اگه به کته حبوبات اضافه کنیم می‌شه دمی، مثل دمی لوبیا یا دمی گوجه. اما برنجی که آبکش بشه و بعد دم گرفته بشه، می‌شه چلو؛ که با […]

author توسط Mazzehoio

کلیه حقوق این اثر متعلق به مزه میباشد.

Visit Us On LinkedinVisit Us On Instagram