این عکسی که میبینین دقیقا انگار چشمای منه وقتی کمین کردم رو غذا. بورک گوشت لانه زنبوری اسمشه ولی زنبوراش نمیدونم کجا رفتن. انگار همشونم دلدردی چیزی بودن یا گلها مسموم بودن یا گلش خیلی سم بوده، شاید پارک بدی رفتن… 🤔 مزهش که خوبه البته، جزو بهترین غذاهاییه که میخورین شک نکنین. نظرتون در […]
توپک سیب زمینی رو آپدیتش کردم که اگه حال درست کردن غذای اصلی رو نداشتی همینو ببری سر میز. حالا چیه آپدیتش؟ از چهار بخش متفاوت تهیه شده، زیرش مرغه (تو طبیعت مرغ معمولا روئه ولی رویه رو برعکس کردم دلیل داره)، روش توپک سیب زمینی ، روش سس بشامل، روش پنیر پیتزا. از بالا […]
یه سوال: شما به این توپک نودل سوخاری نگاه میکنین یاد چی میفتین؟ 😀 من که هرچی نگاش میکنم نمیتونم خوب هضمش کنم، آخه توپکای قبلیمون اینقدر رگهرگه نبودن. یادمه اولین باری که توپک سیبزمینی رو درست کردیم چه لذتی داشت! روش کریسپی و ترد بود با رشتههای نازک، داخلش گرم و پنیری کشدار! اینقدر […]
جوجه چینی از غذاهای محبوب و مشهور دنیاست. ایشون اصالتا چینیه ولی جسارتا آمریکا متولد شده، مثل بروسلی بندهخدا از اولشم آمریکایی بود ولی هروقت میرفتیم کلوپ فیلماش قاطی چینیا بود. البته تو این موضوع شک و شبهه هم هست واسه همون خاستگاه این غذارو تو سایتمون هم آمریکا زدم هم چین، باشد تا رستگار […]
برای لحظهای بعد از دیدن مرغ ترش حس دژاوو گرفتم. دژاوو یا آشناپنداری همون حسه که یه چیزی میبینی بعد احساس میکنی قبلا دقیقا همین لحظه رو دیدی. خداروشکر برای رفع دژاووی مرغ ترش راهحل خیلی ساده بود، کافی بود برم به رسید خرید مرغش یه نگاه بندازم و قیمتشو با مرغ ترش قبلی (که […]
باعث خوشحالیه که غذایی به اسم سالاد ماکارونی وجود داره وگرنه سالاد الویه تنها میموند و خیلی تلاشی برای بهتر شدن نمیکرد. اصولا انحصارگرایی چیز جالبی نیست واسه همون خانوادههای قدیمی همیشه بیشتر از یک بچه داشتن، اینطوری محبت بین بچهها تقسیم میشد و بچهها هم از اونطرف تلاش میکردن محبت بیشتری جلب کنن، بنابراین […]
حاضرم سوار یهدونه از این نان قایقی ها بشم و بزنم به دل اقیانوس، تنهایی برم و هیچوقت برنگردم… تا سرنوشت منو به به عشق حقیقی و نیمهی گمشدهم برسونه. یکی که فرانسوی باشه، همیشه بوی خوش بده، تنش مثل الماس بدرخشه. 💞 راستش دربارهی قارچ دنبلان سیاه حرف میزنم؛ چیه خب، وقتی قایقم نونه، […]
کلیه حقوق این اثر متعلق به مزه میباشد.