کورن داگ

آدم تعجب می‌کنه چقدر درست کردن بعضی از خوراکی‌ها ساده و راحته، نمونه‌ش همین کورن داگ یا همون هات داگ پفکی. این اسنک رو می‌تونین توی نیم ساعت و به راحتی در منزل تهیه کنین. شاعر در وصف روی ماهش می‌گه: که گر چرخ گوید مرا کاین نیوش، به گرز گرانش بمالم دو گوش گرز […]

author توسط Mazzehoio

بوریتو

دیدم مامانای زیادی دغدغه صبحونه بچه‌هاشونو دارن، یا زوجایی که یه خوراکی خوشمزه واسه پیک‌نیک رومانتیک‌شون می‌خوان، یا بدبخت سینگلی مث من که حال درست کردن غذای خونگی و مامان‌پز نداره. بوریتو واسه همین موقع‌هاست دیگه، ولی… راستش اینقدر خوبه که بعدش کلا صبحونه‌های قبلی رو کنار می‌ذاری. 😁 سزار چاوز می‌گه: “اگه واقعا می‌خوای […]

author توسط Mazzehoio

مرغ کریسپی شیاردار

آقا وارد رستوران که شدم زرق‌وبرقش منو گرفت، انگار اجلاس سران ۴۵+۷ئه. گارسون پرسید: چی میل دارین؟ عاااام، یه لحظه اجازه بدین، بله مرغ کریسپی شیاردار! مرغ کریسپی که خب مشخص بود یعنی سوخاری، می‌خواستم ببینم شیارش چیه که باعث شده بیاد تو منوی همچین رستوران گرونی. جالبه بعضی وقتا یه خلاقیت کوچیک و ساده […]

author توسط Mazzehoio

مرغ پرتقالی

الله‌اکبر! مرغ پرتقالی ؟! تا حالا سس پرتقال روی مرغ امتحان نکرده بودم، خیلی فراتر از انتظاراتم ظاهر شد. کی اینجا مرغ پرتقالی خورده قبلا؟ همیشه اینقدر خوبه یا الان داره ادا درمیاره؟! 😃 ویدیوی تهیه مرغ پرتقالی رو از پیج مزه هم می‌تونین ببینین. یادتون نره حتما و لطفا پیج رو دنبال و به […]

author توسط Mazzehoio

مرغ چیپسی

داشتم فکر می‌کردم اگه کارخونه‌های چیپس بخوان به‌جای چیپس سیب‌زمینی، چیپس مرغ درست کنن به‌خاطر تنوع هم که شده جور دیگه‌ای حجمو زیاد نشون بدن. مثلا الان یه بسته چیپس می‌گیری %۹۵ هواس، %۲ نمک %۳ برگه سیب‌زمینی؛ بیان برای مرغ چیپسی مقدار چیپسو بیشتر کنن درعوض هروقت درشو باز کردی چندتا از مرغا پر […]

author توسط Mazzehoio

بورک گوشت لانه زنبوری

این عکسی که می‌بینین دقیقا انگار چشمای منه وقتی کمین کردم رو غذا. بورک گوشت لانه زنبوری اسمشه ولی زنبوراش نمی‌دونم کجا رفتن. انگار همشونم دل‌دردی چیزی بودن یا گل‌ها مسموم بودن یا گل‌ش خیلی سم بوده، شاید پارک بدی رفتن… 🤔 مزه‌ش که خوبه البته، جزو بهترین غذاهاییه که می‌خورین شک نکنین. نظرتون در […]

author توسط Mazzehoio

توپک سیب زمینی با سس بشامل

توپک سیب زمینی رو آپدیتش کردم که اگه حال درست کردن غذای اصلی رو نداشتی همینو ببری سر میز. حالا چیه آپدیتش؟ از چهار بخش متفاوت تهیه شده، زیرش مرغه (تو طبیعت مرغ معمولا روئه ولی رویه رو برعکس کردم دلیل داره)، روش توپک سیب زمینی ، روش سس بشامل، روش پنیر پیتزا. از بالا […]

author توسط Mazzehoio

خورش کرفس

سر سفره نشسته بودیم و نگاه ناچارانه‌ای به قابلمه خورش کرفس داشتیم. بچه صاحبخونه که کودک نوپای شیطونی بود راسته سفره رو پشت سر ما متر می‌کرد و جیغ می‌کشید. گوشم با جیغ بچه و چشمم با قابلمه خورش سوت می‌کشید انگار موج انفجار هسته‌ای، که هم نور داره هم صدا. با خودم گفتم این […]

author توسط Mazzehoio

توپک نودل سوخاری

یه سوال: شما به این توپک نودل سوخاری نگاه می‌کنین یاد چی میفتین؟ 😀 من که هرچی نگاش می‌کنم نمی‌تونم خوب هضمش کنم، آخه توپکای قبلیمون اینقدر رگه‌رگه نبودن. یادمه اولین باری که توپک سیب‌زمینی رو درست کردیم چه لذتی داشت! روش کریسپی و ترد بود با رشته‌های نازک، داخلش گرم و پنیری کشدار! اینقدر […]

author توسط Mazzehoio

کلیه حقوق این اثر متعلق به مزه میباشد.

Visit Us On LinkedinVisit Us On Instagram