سلام و درود خدمت همه بینندگان فوتبالدوست عزیزمون. در این ساعت شاهد رقابت کاپکیک ردولوت هستیم در مقابل تمام کیکهای دیگه (با صدای عادل بخون دلم براش تنگ شده). ردولوت از کیکهای خوشمزه آمریکایی هستش که از یک خانواده نساج وارد عرصه رقابت شده. پدر و مادرش گفتن یه روز که حواسمون نبود دیدیم بچه […]
اگه «مزه» اخبار بود، این گزارش چیزکیک باقلوا میشد: – ایرانیان سلام، من مایع ظرفشویی هستم، به آشپزخونه مزه خوش آمدید. نگاه کوتاهی داریم به سرخط دستورپخت: «پیوند غیرقانونی کیک و باقلوا» – به گزارش دیوان عالی پختوپز، دیشب چند تن از لایههای خمیر در حالی کشف شدن که کف اقامتگاه کیکها روی هم دراز […]
کسی میدونه چرا موز هسته نداره؟ سر ضبط کیک موز سوالش برام پیش اومد گفتم از فالوورا بپرسم. میخوام توجه شما رو به جوابایی که شنیدم جلب کنم: یکی از دوستامون به اسم سیامک گفته تو بگو چرا نارگیل هسته نداره همهش آبه تا من موزشو بگم. گفتم بزرگوار نارگیل اصن میوه نیست ساندیسه از […]
آقا من درس زندگیمو از این کیک لاوا گرفتم! همهمون روز رو پر انرژی شروع میکنیم ولی هرچی جلوتر میریم خستهتر و بیاعصابتر میشیم، مشکلات و مسئلههای مختلف یکییکی پا پیش میذارن و نهایت تلاششون رو میکنن تا روزتو خراب کنن. توی همچین شرایطی کافیه به محیط اطراف دقت کنی تا پیام کائنات رو بگیری؛ […]
آدما با سلیقههای مختلف انواع غذاهای مختلف دوست دارن ولی همه به اتفاق با شیرینی رابطه خوبی دارن. اصن این شیرینی چیه که با همه رابطه داره اونم خوب! سه سال پیش دم قنادی به شیرینی زبون نگاه میکردم خجالت میکشیدم، بعد که دونات و چوروس اومد کلا با قند داشتم خدافظی میکردم که امشب […]
شما هم وقتی کیک گوشت میبینین دستوپاتون شُل میشه؟ اصولا هر کسی با یه چیزی شل میشه، مثلا خانما با جواهر، پسرا با ماشین، باباها با دکمه خاموش کولر، ترامپ با مشاورش، پراید با تصادف، من با غذا! 😀 شل شدن پدیدهی همگانیایه، یه خاصیتی هم که داره اینه که پذیرش سختی رو راحتتر میکنه، […]
دسر اشرافی خوردین؟ کیک بستنی از دسرهای خوشمزهس که تو بریتانیای قرن ۱۷ میلادی رواج پیدا کرد و مختص اشراف بود؛ چرا که یخچال و فریزری وجود نداشت و تهیه و نگهداری بستنی خیلی پرهزینه بود. این دسر اشرافی خوشمزه رو امتحان کردین تا حالا؟ با اینکه در زمان گذشته این کیک در اروپا دسری […]
کلیه حقوق این اثر متعلق به مزه میباشد.