«گل پنیرک که با نام ختمی خبازی نیز شناخته میشود (ختمی خبازی نام عربی این گیاه است) گیاهی است با گل بنفش که اصالت آن به آسیا و قسمتهای جنوبی اروپا برمیگردد اما به طور پراکنده در سایر نقاط جهان نیز دیده میشود. برگ و گل این گیاه در نوشیدنی و طب سنتی استفاده میشود […]
نان قلفتی از نونهای سنتیئه که فوقالعاده خوشطعم و لذیذه. بعد از دستورپخت نون لواش و نون بربری که به شما عزیزای دل آموزش دادیم، این سومین نون خونگیئه که توصیه میکنیم حتما تهیه کنید. اگه دستورپخت نون لواش و نون بربری رو میخواین به پیجمون یک سر بزنید. اونجا گذاشتیم. نون قلفتی از نانهای […]
دیدین که یه ویروس کوچولو چقدر چیزای خوب بهمون یادآوری کرد؟ با هم بودن، دست دادن، در آغوش گرفتن، دورهم بودن… کرونا بهمون یادآوری کرد انسان موجودیه اجتماعی و هر جا که تنها بمونه بهش سخت میگذره. بهخصوص که تنها توی خونه بمونه. باز خداروشکر توی کشور ما فقر اجازه استقلال به خیلی از جوونها […]
خلاصه که هر وقت هوس نون داغ کردین فقط برین سراغ نان بربری . عه سلام! رسیدیم انگار. من داشتم به چندتا از بچههای توریست میگفتم نون بربری چه نووووونیه! بهخصوص اگر سرشیر و عسل محلی وسط سفره چشمک بزنه. 😉 توریستای عزیزمون از چین اومدن به نون بربری علاقهمند شدن. چی؟ کرونا؟ چین منشاءش […]
یک عمری گفتیم سرماخوردگی خر است، خب معلومه ناراحت میشه میره داداش بزرگش کرونا رو میاره! 😑 خوبه حالا که از ترس داداشش جرأت بیرون اومدن نداریم؟ چرا به این طفلک سرماخوردگی هی گیر دادیم آخه؟ کی اول گفت سرماخوردگی خر است، چو انداخت تو مردم که سرماخوردگی بیماری بدیه. 😐 سرماخوردگی به این خوبی […]
از معایب فرهنگ استفاده از نان سنتی و کوچ نکردن به طرف نان صنعتی همینه که وقتی کرونا میآد مجبوری نونی رو که سر صبح گرفتی اول توی الکل بجوشونی بعد توی وایتکس تیلیت کنی بخوری آخرشم دندوناتو با ژل ضدعفونیکننده مسواک کنی. یا اینکه؟ خودت نون درست کنی! اونم نان لواش ! اینقدر که […]
کلیه حقوق این اثر متعلق به مزه میباشد.