سالاد چینی

قبول دارین غذا خوردن با چاپستیک (چوب غذاخوری) خیلی فرهنگ جالبیه؟ ولی خودمونیم عمرا به درد ما ایرانی‌ها بخوره، کل سال باید در حال جمع کردن دونه برنج از ته بشقاب باشیم. 🤦🏻‍♂️🚶🏻‍♂️ سزار چاوز می‌گه: “اگه واقعا می‌خوای با کسی دوست بشی، به خونه‌ش برو و باهاش غذا بخور. کسی که غذاشو بهت بده، […]

author توسط Mazzehoio

مرغ پرتقالی

الله‌اکبر! مرغ پرتقالی ؟! تا حالا سس پرتقال روی مرغ امتحان نکرده بودم، خیلی فراتر از انتظاراتم ظاهر شد. کی اینجا مرغ پرتقالی خورده قبلا؟ همیشه اینقدر خوبه یا الان داره ادا درمیاره؟! 😃 ویدیوی تهیه مرغ پرتقالی رو از پیج مزه هم می‌تونین ببینین. یادتون نره حتما و لطفا پیج رو دنبال و به […]

author توسط Mazzehoio

جوجه چینی

جوجه چینی از غذاهای محبوب و مشهور دنیاست. ایشون اصالتا چینیه ولی جسارتا آمریکا متولد شده، مثل بروسلی بنده‌خدا از اولشم آمریکایی بود ولی هروقت می‌رفتیم کلوپ فیلماش قاطی چینیا بود. البته تو این موضوع شک و شبهه هم هست واسه همون خاستگاه این غذارو تو سایت‌مون هم آمریکا زدم هم چین، باشد تا رستگار […]

author توسط Mazzehoio

ته دیگ زعفرانی

اگه گفتین بزرگ‌ترین درسی که ته دیگ زعفرانی به آدم می‌ده چیه؟ قبلش یه چیز جالب بگم، من فکر می‌کردم ته دیگ خاص خودمون ایرانیاست ولی ظاهرا از چین اومده. البته فکر کنم این فقط مربوط به ته دیگ برنجی معمولی باشه و ته دیگ سیب‌زمینی همچنان پرچمش دست خودمونه. 😉 آها تا یادم نرفته، […]

author توسط Mazzehoio

سوپ ورمیشل (رشته‌فرنگی)

قدیما زمانی که مادربزرگ می‌خواست نون بپزه بعضی بچه‌ها به خمیر ناخونک می‌زدن. خمیر نپخته رو دوست داشتن. بعضی بچه‌ها که رگ شیطانی بیشتری داشتن…  بگذریم حالا 😅 من همیشه تصور می‌کردم شرقی‌ها غذاهای رشته‌دار زیادی مثل سوپ ورمیشل می‌خورن، اما نگو این ایتالیایی‌های ناقلا، همگی از اون بچه‌های خمیرخور ناخونک‌زن بودن. زمین این‌همه وسعت […]

author توسط Mazzehoio

کلیه حقوق این اثر متعلق به مزه میباشد.

Visit Us On LinkedinVisit Us On Instagram