کورن داگ

آدم تعجب می‌کنه چقدر درست کردن بعضی از خوراکی‌ها ساده و راحته، نمونه‌ش همین کورن داگ یا همون هات داگ پفکی. این اسنک رو می‌تونین توی نیم ساعت و به راحتی در منزل تهیه کنین. شاعر در وصف روی ماهش می‌گه: که گر چرخ گوید مرا کاین نیوش، به گرز گرانش بمالم دو گوش گرز […]

author توسط Mazzehoio

بوریتو

دیدم مامانای زیادی دغدغه صبحونه بچه‌هاشونو دارن، یا زوجایی که یه خوراکی خوشمزه واسه پیک‌نیک رومانتیک‌شون می‌خوان، یا بدبخت سینگلی مث من که حال درست کردن غذای خونگی و مامان‌پز نداره. بوریتو واسه همین موقع‌هاست دیگه، ولی… راستش اینقدر خوبه که بعدش کلا صبحونه‌های قبلی رو کنار می‌ذاری. 😁 سزار چاوز می‌گه: “اگه واقعا می‌خوای […]

author توسط Mazzehoio

سیب زمینی فنری

کی موافقه سیب زمینی فنری یه درجه بالاتر از سیب‌زمینی سرخ‌کرده‌س؟ احترام سرخ‌کرده واجب ولی سیب زمینی فنری وقتی از فر درمیاد بوش آدمو بخوری می‌کنه، بماند که تا گردن تو جکوزی روغن نمی‌خوابه. فوفولم خودتی 😀 ولی به قیافه ساده سیب‌زمینی نگاه نکنین، خیلی غذاهای جالبی از توش درمیاد، جالب که نه حالا ولی […]

author توسط Mazzehoio

ساندویچ فلفل دلمه ای

داشتم ساندویچ فلفل دلمه ای درست می‌کردم یهو فکر کردم که ایرانیا خدایی چشم و ابروی قشنگی دارن! از وقتی مردم ماسک میزنن چهره‌های جذاب بیشتر میبینم، قشنگ مشخصه ریشه‌ی همه‌ی مشکلات ما دماغامونه (خدایا منو ببخش چوب خیزرانم یکسره تو… دماغ مسئولین زحمت‌کش کشورمه). خودستایی نشه، خود من از وقتی ماسک میزنم این‌قدر خوشگل […]

author توسط Mazzehoio

شاورما

قبل سفارش همیشه دلارو چک کنین. ستون‌ گوشت کباب ترکی رو دیدین دیگه؟ یه نفر هم کنارش وایساده، با شمشیرش لایه‌ی رویی رو می‌تراشه. دفعه بعدی که هوس کردین نگین آقا یه پرس کباب ترکی بده! اون ستون خوشمزه رو عثمانی‌ها دو قرن پیش اختراع کردن واسه تهیه ساندویچ شاورما ، ساندویچی که شهرت جهانی […]

author توسط Mazzehoio

مرغ ترش

مرغ ترش یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانیه که مردم بومی استان گیلان تهیه می‌کنن و در سایر نقاط جهان هم طرفدار داره. علت محبوبیت این غذا، طعم ترش دل‌نشینیه که گوشت مرغ بعد از خوابیدن توی سس مخصوص به خودش می‌گیره. مردم محلی گیلان به این غذا می‌گن تورش کرک (زبان گیلکی). نکته جالب این […]

author توسط Mazzehoio

کوکی شکلاتی

تصورات ذهن شکمو! وقتی کوکی شکلاتی رو از فر درمیاری و داغ‌داغ می‌خوری حال عجیبی داره. همینطور که به طرف دهن می‌بری با چشمات دنبالش می‌کنی، ظاهر خوش‌تراش و برشته، با برآمدگی‌هایی از شکلات چیپسی که دلت می‌خواد توش غرق بشی. می‌ذاریش تو دهن، پوست تردش با خنده‌های یواشکی قلقلکت می‌ده. یخ‌ فضا که باز […]

author توسط Mazzehoio

سالاد کاردینال

حکایت سالاد کاردینال گویند روزی مریدانِ شیخ از برای تولد ایشان سالادی ابداع کرده و آن را «سالادِ شیخ» نام نهادند که شهره‌اش به ممالک غرب رسید و مردمان فرنگ کپی آن را با نام کاردینال (دومین مقام کلیسایی بعد از پاپ) عرضه نمودند. مریدان پرسیدند یا شیخ چرا پاپ نَنامیدند؟ شیخ آیفون ایکس‌اِس‌مکس را […]

author توسط Mazzehoio

نان سیر

مهم نیست آشپزی‌تون در چه سطحی و اوضاع اقتصادی چطور باشه، همیشه با ساده‌ترین مواد می‌شه جذاب‌ترین غذاها رو درست کرد، غذاهایی مثل نان سیر. نان سیر یکی از غذاهای جذاب ایتالیایی‌ئه، نظرتون چیه؟ شما چه غذای ساده و جذابی بلدین؟ آقا کسی می‌دونه چطور می‌شه بوی بد سیر رو از بین برد؟ یه سوال […]

author توسط Mazzehoio

کلیه حقوق این اثر متعلق به مزه میباشد.

Visit Us On LinkedinVisit Us On Instagram