کی موافقه سیب زمینی فنری یه درجه بالاتر از سیبزمینی سرخکردهس؟ احترام سرخکرده واجب ولی سیب زمینی فنری وقتی از فر درمیاد بوش آدمو بخوری میکنه، بماند که تا گردن تو جکوزی روغن نمیخوابه. فوفولم خودتی 😀 ولی به قیافه ساده سیبزمینی نگاه نکنین، خیلی غذاهای جالبی از توش درمیاد، جالب که نه حالا ولی […]
داشتم ساندویچ فلفل دلمه ای درست میکردم یهو فکر کردم که ایرانیا خدایی چشم و ابروی قشنگی دارن! از وقتی مردم ماسک میزنن چهرههای جذاب بیشتر میبینم، قشنگ مشخصه ریشهی همهی مشکلات ما دماغامونه (خدایا منو ببخش چوب خیزرانم یکسره تو… دماغ مسئولین زحمتکش کشورمه). خودستایی نشه، خود من از وقتی ماسک میزنم اینقدر خوشگل […]
قبل سفارش همیشه دلارو چک کنین. ستون گوشت کباب ترکی رو دیدین دیگه؟ یه نفر هم کنارش وایساده، با شمشیرش لایهی رویی رو میتراشه. دفعه بعدی که هوس کردین نگین آقا یه پرس کباب ترکی بده! اون ستون خوشمزه رو عثمانیها دو قرن پیش اختراع کردن واسه تهیه ساندویچ شاورما ، ساندویچی که شهرت جهانی […]
مرغ ترش یکی از خوشمزهترین غذاهای ایرانیه که مردم بومی استان گیلان تهیه میکنن و در سایر نقاط جهان هم طرفدار داره. علت محبوبیت این غذا، طعم ترش دلنشینیه که گوشت مرغ بعد از خوابیدن توی سس مخصوص به خودش میگیره. مردم محلی گیلان به این غذا میگن تورش کرک (زبان گیلکی). نکته جالب این […]
تصورات ذهن شکمو! وقتی کوکی شکلاتی رو از فر درمیاری و داغداغ میخوری حال عجیبی داره. همینطور که به طرف دهن میبری با چشمات دنبالش میکنی، ظاهر خوشتراش و برشته، با برآمدگیهایی از شکلات چیپسی که دلت میخواد توش غرق بشی. میذاریش تو دهن، پوست تردش با خندههای یواشکی قلقلکت میده. یخ فضا که باز […]
حکایت سالاد کاردینال گویند روزی مریدانِ شیخ از برای تولد ایشان سالادی ابداع کرده و آن را «سالادِ شیخ» نام نهادند که شهرهاش به ممالک غرب رسید و مردمان فرنگ کپی آن را با نام کاردینال (دومین مقام کلیسایی بعد از پاپ) عرضه نمودند. مریدان پرسیدند یا شیخ چرا پاپ نَنامیدند؟ شیخ آیفون ایکساِسمکس را […]
مهم نیست آشپزیتون در چه سطحی و اوضاع اقتصادی چطور باشه، همیشه با سادهترین مواد میشه جذابترین غذاها رو درست کرد، غذاهایی مثل نان سیر. نان سیر یکی از غذاهای جذاب ایتالیاییئه، نظرتون چیه؟ شما چه غذای ساده و جذابی بلدین؟ آقا کسی میدونه چطور میشه بوی بد سیر رو از بین برد؟ یه سوال […]
اشترودل به میگن جوون که باشی خامی و ناپخته، ممکنه کلی تصمیمات اشتباه بگیری اما درعوض ریسکپذیری و جسور، مثل میوه “به”. چرا به؟ چون تا وقتی خامه نمیشه خوردش، باید پخته بشه تا اون جوهره وجودش خودشو نشون بده. به خام هم جسارت داره، شما یهدونه پرت کن طرف کله یه نفر دیگه ببین […]
امروز مثلث سوخاری درست کردیم بعدش زدیم به دامن طبیعت. توی راه صحبت ویروس کرونا بود و اینکه هم باید بهداشت فردی رو شدیدا رعایت کنیم هم از خود گذشتگی داشته باشیم و این حرفا. خلاصه آقا بعد دو ساعت بالبال زدن ماشین تو گلولای جاده مالرو، بالاخره به نقطه مورد نظرمون رسیدیم. زیرانداز رو […]
کلیه حقوق این اثر متعلق به مزه میباشد.