ساندویچ فلفل دلمه ای

داشتم ساندویچ فلفل دلمه ای درست می‌کردم یهو فکر کردم که ایرانیا خدایی چشم و ابروی قشنگی دارن! از وقتی مردم ماسک میزنن چهره‌های جذاب بیشتر میبینم، قشنگ مشخصه ریشه‌ی همه‌ی مشکلات ما دماغامونه (خدایا منو ببخش چوب خیزرانم یکسره تو… دماغ مسئولین زحمت‌کش کشورمه). خودستایی نشه، خود من از وقتی ماسک میزنم این‌قدر خوشگل […]

author توسط Mazzehoio

شاورما

قبل سفارش همیشه دلارو چک کنین. ستون‌ گوشت کباب ترکی رو دیدین دیگه؟ یه نفر هم کنارش وایساده، با شمشیرش لایه‌ی رویی رو می‌تراشه. دفعه بعدی که هوس کردین نگین آقا یه پرس کباب ترکی بده! اون ستون خوشمزه رو عثمانی‌ها دو قرن پیش اختراع کردن واسه تهیه ساندویچ شاورما ، ساندویچی که شهرت جهانی […]

author توسط Mazzehoio

سمبوسه ایتالیایی

آریایی ها رو توی کتاب های تاریخ دبستان یادتونه؟ همون اقوامی که تعدادی اومدن ایران و تعدادی رفتن اروپا؟ اونایی که اومدن ایران سمبوسه جنوبی درست کردن، اونایی که رفتن اروپا سمبوسه ایتالیایی! خوش اومدین به آشپزی امروز. بله، امروز هم سمبوسه داریم، به همون خوشمزگی دفعه پیش، بلکه هم خوشمزه تر! چرا خوشمزه تر؟ […]

author توسط Mazzehoio

مرغ ترش

مرغ ترش یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانیه که مردم بومی استان گیلان تهیه می‌کنن و در سایر نقاط جهان هم طرفدار داره. علت محبوبیت این غذا، طعم ترش دل‌نشینیه که گوشت مرغ بعد از خوابیدن توی سس مخصوص به خودش می‌گیره. مردم محلی گیلان به این غذا می‌گن تورش کرک (زبان گیلکی). نکته جالب این […]

author توسط Mazzehoio

کوکی شکلاتی

تصورات ذهن شکمو! وقتی کوکی شکلاتی رو از فر درمیاری و داغ‌داغ می‌خوری حال عجیبی داره. همینطور که به طرف دهن می‌بری با چشمات دنبالش می‌کنی، ظاهر خوش‌تراش و برشته، با برآمدگی‌هایی از شکلات چیپسی که دلت می‌خواد توش غرق بشی. می‌ذاریش تو دهن، پوست تردش با خنده‌های یواشکی قلقلکت می‌ده. یخ‌ فضا که باز […]

author توسط Mazzehoio

سالاد کاردینال

حکایت سالاد کاردینال گویند روزی مریدانِ شیخ از برای تولد ایشان سالادی ابداع کرده و آن را «سالادِ شیخ» نام نهادند که شهره‌اش به ممالک غرب رسید و مردمان فرنگ کپی آن را با نام کاردینال (دومین مقام کلیسایی بعد از پاپ) عرضه نمودند. مریدان پرسیدند یا شیخ چرا پاپ نَنامیدند؟ شیخ آیفون ایکس‌اِس‌مکس را […]

author توسط Mazzehoio

نان سیر

مهم نیست آشپزی‌تون در چه سطحی و اوضاع اقتصادی چطور باشه، همیشه با ساده‌ترین مواد می‌شه جذاب‌ترین غذاها رو درست کرد، غذاهایی مثل نان سیر. نان سیر یکی از غذاهای جذاب ایتالیایی‌ئه، نظرتون چیه؟ شما چه غذای ساده و جذابی بلدین؟ آقا کسی می‌دونه چطور می‌شه بوی بد سیر رو از بین برد؟ یه سوال […]

author توسط Mazzehoio

اشترودل به

اشترودل به می‌گن جوون که باشی خامی و ناپخته، ممکنه کلی تصمیمات اشتباه بگیری اما درعوض ریسک‌پذیری و جسور، مثل میوه “به”. چرا به؟ چون تا وقتی خامه نمی‌شه خوردش، باید پخته بشه تا اون جوهره وجودش خودشو نشون بده. به خام هم جسارت داره، شما یه‌دونه پرت کن طرف کله یه نفر دیگه ببین […]

author توسط Mazzehoio

مثلث سوخاری

امروز مثلث سوخاری درست کردیم بعدش زدیم به دامن طبیعت. توی راه صحبت ویروس کرونا بود و این‌که هم باید بهداشت فردی رو شدیدا رعایت کنیم هم از خود گذشتگی داشته باشیم و این حرفا. خلاصه آقا بعد دو ساعت بال‌بال زدن ماشین تو گل‌ولای جاده مال‌رو، بالاخره به نقطه مورد نظرمون رسیدیم. زیرانداز رو […]

author توسط Mazzehoio

کلیه حقوق این اثر متعلق به مزه میباشد.

Visit Us On LinkedinVisit Us On Instagram