بورک گوشت لانه زنبوری

این عکسی که می‌بینین دقیقا انگار چشمای منه وقتی کمین کردم رو غذا. بورک گوشت لانه زنبوری اسمشه ولی زنبوراش نمی‌دونم کجا رفتن. انگار همشونم دل‌دردی چیزی بودن یا گل‌ها مسموم بودن یا گل‌ش خیلی سم بوده، شاید پارک بدی رفتن… 🤔 مزه‌ش که خوبه البته، جزو بهترین غذاهاییه که می‌خورین شک نکنین. نظرتون در […]

author توسط Mazzehoio

نیمرو گلی

گر نگهدار من آن است که من می‌دانم، تخم مرغ در بغل سنگ نگه می‌دارد 😁 این شعر رو گفتم تا وصف حالی باشد بر نیمرو گلی ، یه صبحانه متفاوت. خداییش خسته نشدین هر روز صبح تخم مرغو زارت توی ماهیتابه می‌شکنین و همون نیمروی تکراری همیشگی رو می‌خورین؟ محض تنوع هم که شده […]

author توسط Mazzehoio

توپک سیب زمینی با سس بشامل

توپک سیب زمینی رو آپدیتش کردم که اگه حال درست کردن غذای اصلی رو نداشتی همینو ببری سر میز. حالا چیه آپدیتش؟ از چهار بخش متفاوت تهیه شده، زیرش مرغه (تو طبیعت مرغ معمولا روئه ولی رویه رو برعکس کردم دلیل داره)، روش توپک سیب زمینی ، روش سس بشامل، روش پنیر پیتزا. از بالا […]

author توسط Mazzehoio

چوبک سیب زمینی

چوبک سیب زمینی درست کردم رفتم سینما. ردیف آخر نشستم، فیلم کاراگاهی شروع شد. صحنه بازجویی رسید، آدم بده داشته اعتراف می‌کرد و همه گره‌ها داشت باز می‌شد که یهو لامپ اتاق بازجویی نوسان‌کنان افتاد رو چشم من! چیزی نمونده بود داد بزنم و اعتراف کنم که دکتر بچه‌های محل من بودم که نگهبان سینما […]

author توسط Mazzehoio

توپک نودل سوخاری

یه سوال: شما به این توپک نودل سوخاری نگاه می‌کنین یاد چی میفتین؟ 😀 من که هرچی نگاش می‌کنم نمی‌تونم خوب هضمش کنم، آخه توپکای قبلیمون اینقدر رگه‌رگه نبودن. یادمه اولین باری که توپک سیب‌زمینی رو درست کردیم چه لذتی داشت! روش کریسپی و ترد بود با رشته‌های نازک، داخلش گرم و پنیری کشدار! اینقدر […]

author توسط Mazzehoio

قارچ شکم پر

ساعت‌ها به قارچ شکم پر خیره شدم. فکرم انگشت‌شو از روی زنگ جمجمه‌م برنمی‌داشت، می‌دید بهش محل نمی‌دم صداشو بلند می‌کرد: مگه قرار نبود اینا قارچ شکم پر باشن؟ پس چرا کله‌هاشون پر شده؟ بهش گفتم تو چی می‌فهمی از غذا! رومو کردم اون‌ور که با شکمم چش‌توچش شدم و دیدم گوشه لبش نیشخند داره، […]

author توسط Mazzehoio

تارت میرزاقاسمی

دیدین اینایی که نژادشون ترکیبی‌ئه؟ مثلا یه رگ روس دارن، چقدر باحال و جالبن. تارت میرزاقاسمی هم یه چیزیه تو همین مایه‌ها، یه رگش ایرانیه یه رگش فرانسوی، خوشبختانه توی این پیوند مبارک خوشمزگی رو از رگ ایرانی به ارث برده و جذابیت ظاهری رو از رگ فرانسوی. 😀 ولی شما یه لحظه فکر کن […]

author توسط Mazzehoio

جوجه چینی

جوجه چینی از غذاهای محبوب و مشهور دنیاست. ایشون اصالتا چینیه ولی جسارتا آمریکا متولد شده، مثل بروسلی بنده‌خدا از اولشم آمریکایی بود ولی هروقت می‌رفتیم کلوپ فیلماش قاطی چینیا بود. البته تو این موضوع شک و شبهه هم هست واسه همون خاستگاه این غذارو تو سایت‌مون هم آمریکا زدم هم چین، باشد تا رستگار […]

author توسط Mazzehoio

تارت پیاز

فرق تارت و پای. تارت و پای مثل دو برادر می‌مونن، خمیرایی که وسطشون چیزای خوشمزه دارن، مثل میوه. ولی پای از تارت خیلی خجالتی‌تره، چون همیشه روش پوشیده‌س، نمی‌دونی توش چه‌خبره، درون‌گراست؛ از طرف دیگه تارت روش بازه، خیلی راحت می‌شه درون‌شو دید. اگرچه از یک فرهنگ و زمان نیومدن و در حالی که […]

author توسط Mazzehoio

کلیه حقوق این اثر متعلق به مزه میباشد.

Visit Us On LinkedinVisit Us On Instagram