تارت پیاز

فرق تارت و پای. تارت و پای مثل دو برادر می‌مونن، خمیرایی که وسطشون چیزای خوشمزه دارن، مثل میوه. ولی پای از تارت خیلی خجالتی‌تره، چون همیشه روش پوشیده‌س، نمی‌دونی توش چه‌خبره، درون‌گراست؛ از طرف دیگه تارت روش بازه، خیلی راحت می‌شه درون‌شو دید. اگرچه از یک فرهنگ و زمان نیومدن و در حالی که […]

author توسط Mazzehoio

کرم سوپ

این سوپ رو قبل از مرگ امتحان کنین! البته خیلی قبل و بعد نداره، من شخصا حاضرم حتی بعد از مرگ یه کاسه کرم سوپ گرم و خوشمزه رو مقبره‌م بذارن. بله درست شنیدین من قراره مقبره داشته باشم! می‌خوام روش بنویسم: بعد خلاصی از هوس آی دنیا بیزارم ازت! 😁 ولی می‌دونی قسمت جذابش […]

author توسط Mazzehoio

پیتزا قیفی

پیتزا قیفی بهتره یا بستنی قیفی؟ با گران شدن قیف، بستنی قیفی اعلام کرد از امروز خدماتشو بدون قیف ارائه می‌ده و پیتزا جاشو می‌گیره. 😁 پ.ن. با تلاش مسئولین در آینده شاهد خونه قیفی هم خواهیم بود. 🙄 این غذا به تنهایی خیلی مشخص نیست اولین بار کجا تهیه شده و به ذهن چه […]

author توسط Mazzehoio

ریزوتو

من فکر می‌کردم برنج غذای محبوب شمالی‌های خودمونه فقط (عرض ارادت)، نگو شمالی‌های ایتالیا هم همینطورن! ریزوتو اسم غذای شمال ایتالیاست که پایه‌ش برنج و خامه‌س. یه چیز جالب دیگه اینکه یه ماده دیگه هم گاهی می‌ریزن داخلش که ما هم زیاد مصرف می‌کنیم. تازه واسه ما ارزون‌تر درمیاد. اگه گفتین چیه؟ 😋 ویدیوی خلاصه‌شده […]

author توسط Mazzehoio

لازانیا رول سوخاری

این غذای خوشگل توی عکس اسمش  لازانیا رول سوخاری هست، یه مدل لازانیای لقمه‌ای باحال. پنیر گودا گذاشتیم روی ورق آب‌کش‌شده، سوسیس هم روش، رول کردیم، توی تخم‌مرغ و آرد سوخاری زدیم و در نهایت سرخش کردیم. این‌قدر که خوشمزه می‌شه نمی‌تونی تصور کنی. روش ترد و خوش‌نمک، وسطش طعم سوسیس و پنیر ذوب‌شده داره. […]

author توسط Mazzehoio

راتای مرغ

امروز صبح زود رفتم طرف مزه‌اویو، ریه‌هام از هوای تازه پر شده بود. در زدم، آقای مزه درو باز کرد یه نگاه بهم انداخت، یه‌دونه زد زیر گوشم درو بست. 😦 دوباره در زدم، باز کرد، یه لیست “مواد لازم” واسه راتای مرغ داد دستم. رفتم خریدم و برگشتم، درو باز کرد، مواد رو گرفت، […]

author توسط Mazzehoio

توپک سیب زمینی

پوسته‌ش ترد و خوشمزه مثل اسنک‌ئه، گوشته‌ش از بافت نرم و طعم‌دار سیب‌زمینی‌ تشکیل شده، هسته‌ش هم پنیر آب‌شده و کش‌دارئه. 😍 چه طعمی داره این توپک سیب زمینی ، با دو حرکت از جناح چپ و راست وارد محوطه جریمه می‌شه و گوشه لپ جا می‌گیره، توی دروازه! ماسکو در میاره یا اباالفضل! 😷 […]

author توسط Mazzehoio

سوپ ورمیشل (رشته‌فرنگی)

قدیما زمانی که مادربزرگ می‌خواست نون بپزه بعضی بچه‌ها به خمیر ناخونک می‌زدن. خمیر نپخته رو دوست داشتن. بعضی بچه‌ها که رگ شیطانی بیشتری داشتن…  بگذریم حالا 😅 من همیشه تصور می‌کردم شرقی‌ها غذاهای رشته‌دار زیادی مثل سوپ ورمیشل می‌خورن، اما نگو این ایتالیایی‌های ناقلا، همگی از اون بچه‌های خمیرخور ناخونک‌زن بودن. زمین این‌همه وسعت […]

author توسط Mazzehoio

چهار بنیه

فست‌فود دوست دارید؟ اگه پاسخ شما “آره”ست پس آماده باشید که خوراک فوق‌العاده‌ای برای شما تدارک دیدیم! شبیه همون سوخاری خودمونه با این تفاوت که مواد آغشته کردنی این غذا فراتر از یک سوخاری عادیه. اگه اسم بنیه به گوشتون خورده باشه حتما می‌دونید چی به چیه در غیر این صورت آماده باشید که دلی […]

author توسط Mazzehoio

کلیه حقوق این اثر متعلق به مزه میباشد.

Visit Us On LinkedinVisit Us On Instagram