کته

کی می‌دونه فرق پلو و دمی و چلو و کته چیه؟ برنجی که با آب، روغن و نمک؛ و بدون آبکش کردن دم بکشه، بهش می‌گن کته. اگه به کته حبوبات اضافه کنیم می‌شه دمی، مثل دمی لوبیا یا دمی گوجه. اما برنجی که آبکش بشه و بعد دم گرفته بشه، می‌شه چلو؛ که با […]

author توسط Mazzehoio

دملاما

این غذا رو از دست بدید، عمرتون هدر رفته! دملاما یکی از غذاهای مشهور و فوق‌العاده خوشمزه کشور فارسی‌زبان تاجیکستان است که هرکسی باید حداقل یک بار امتحان کنه! خصوصا اگر به غذاهای پرادویه یا تند علاقه داشته باشید. کشور تاجیکستان با پایتخت دوشنبه، یکی از مقصدهای خوشمزه برای عاشقان خوراکیه. در خیابون‌های این شهر […]

author توسط Mazzehoio

دیگچه

برای غذای امروز سری می‌زنیم به سرزمین آفتاب، خراسان بزرگ. دستور پخت امروز دسری هستش بسیار بسیار لذیذ و خاص که طعمش زیر زبون می‌مونه. اسمش دیگچه هست و به عنوان نذری هم تهیه می‌کنند و مشهدی‌های عزیز با اون آشنایی دیرینه دارند. اما صحبت از نذری شد و اجازه بدید بگیم چه فرهنگ خوبیه […]

author توسط Mazzehoio

ته چین مرغ

روایته که چندین سال پیش آشپزی توی دربار پادشاهی ایران کار می‌کرده که از قضا روزی سهل‌انگاری و برنج پادشاه رو حسابی شفته می‌کنه. از اونجایی که حسابی از پادشاه می‌ترسیده و دوست نداشته تنبیه بشه، یک فکر به سرش می‌زنه! مقداری زعفرون تو برنج می‌ریزه و گوشت‌ها رو لای برنج می‌ذاره. پادشاه از همه […]

author توسط Mazzehoio

کلیه حقوق این اثر متعلق به مزه میباشد.

Visit Us On LinkedinVisit Us On Instagram