مرغ ترش

برای لحظه‌ای بعد از دیدن مرغ ترش حس دژاوو گرفتم. دژاوو یا آشناپنداری همون حسه که یه چیزی می‌بینی بعد احساس می‌کنی قبلا دقیقا همین لحظه رو دیدی. خداروشکر برای رفع دژاووی مرغ ترش راه‌حل خیلی ساده بود، کافی بود برم به رسید خرید مرغش یه نگاه بندازم و قیمت‌شو با مرغ ترش قبلی (که […]

author توسط Mazzehoio

رشته پلو

این روزا احوالات همه یه‌کم پاییزی شده، می‌دونستین که فصل سرما افسردگی میاره و توی بعضی از کشورها دولت قرص ضدافسردگی پخش می‌کنه؟ واسه ما که قرص فایده نداره، فقط باید مرفین بدن. 😀 یه راه بهتر هم هست، یه بشقاب رشته پلو چرب‌وچیلی با سینی کامل مخلفات و یه پارچ دوغ ناب محلی… 😋 […]

author توسط Mazzehoio

کته

کی می‌دونه فرق پلو و دمی و چلو و کته چیه؟ برنجی که با آب، روغن و نمک؛ و بدون آبکش کردن دم بکشه، بهش می‌گن کته. اگه به کته حبوبات اضافه کنیم می‌شه دمی، مثل دمی لوبیا یا دمی گوجه. اما برنجی که آبکش بشه و بعد دم گرفته بشه، می‌شه چلو؛ که با […]

author توسط Mazzehoio

آلبالو پلو

آلبالو پلو یه قاشق ازش برمی‌داری، تو دهنت می‌ذاری و شروع می‌کنی به جویدن. یهویی یه‌دونش زیر دندونت میاد و طعم ملسش می‌زنه بیرون. این اتفاق که میفته بعدش انگار رو زبونت جشنواره مزه‌س. هی می‌جوی و می‌جوی، دلتم نمیاد قورتش بدی بس که ترکیب این طعما رو دوست داری. راجع به این غذایی که […]

author توسط Mazzehoio

چیکن مدرس

سلام به دوستای عزیزم. برگشتم با یه غذای خوشمزه که دورهمی تهیه کنیم و حالشو ببریم. چیکن مدرس (Chicken madras) یه غذای خوب از دیار هندوستان، خیلی لذیذ و هات مثل خود هندیا. این لعنتیا این‌قدر هاتن کرونا طرفشون نمی‌ره انگار، نه خبری نه آماری… این‌همه که بحث کرونا داغه، اصلا کسی شنیده که مثلا […]

author توسط Mazzehoio

اوگرا پلو

بفرما اوگرا پلو . احتمالا اگر به تاجیکستان سفر کرده باشید، این جمله رو کمی بیشتر از حد معمول می‌شنوید. مردم تاجیکستان عاشق پلو هستند و انواع پلوهای خوشمزه رو می‌تونید تو این کشور زیبا پیدا کنید. اوگرا پلو، اوشی پلو، لا… نه نه این آخری نیست، فقط قافیه‌ش خوب درمی‌آد. 😀 از بحث اصلی […]

author توسط Mazzehoio

دملاما

این غذا رو از دست بدید، عمرتون هدر رفته! دملاما یکی از غذاهای مشهور و فوق‌العاده خوشمزه کشور فارسی‌زبان تاجیکستان است که هرکسی باید حداقل یک بار امتحان کنه! خصوصا اگر به غذاهای پرادویه یا تند علاقه داشته باشید. کشور تاجیکستان با پایتخت دوشنبه، یکی از مقصدهای خوشمزه برای عاشقان خوراکیه. در خیابون‌های این شهر […]

author توسط Mazzehoio

دیگچه

برای غذای امروز سری می‌زنیم به سرزمین آفتاب، خراسان بزرگ. دستور پخت امروز دسری هستش بسیار بسیار لذیذ و خاص که طعمش زیر زبون می‌مونه. اسمش دیگچه هست و به عنوان نذری هم تهیه می‌کنند و مشهدی‌های عزیز با اون آشنایی دیرینه دارند. اما صحبت از نذری شد و اجازه بدید بگیم چه فرهنگ خوبیه […]

author توسط Mazzehoio

ته چین مرغ

روایته که چندین سال پیش آشپزی توی دربار پادشاهی ایران کار می‌کرده که از قضا روزی سهل‌انگاری و برنج پادشاه رو حسابی شفته می‌کنه. از اونجایی که حسابی از پادشاه می‌ترسیده و دوست نداشته تنبیه بشه، یک فکر به سرش می‌زنه! مقداری زعفرون تو برنج می‌ریزه و گوشت‌ها رو لای برنج می‌ذاره. پادشاه از همه […]

author توسط Mazzehoio

کلیه حقوق این اثر متعلق به مزه میباشد.

Visit Us On LinkedinVisit Us On Instagram