تبوله

کیا لبنان رفتن؟ می‌گن بیروت (پایتخت لبنان) یکی از شهرهای زیبای خاورمیانه‌س، من که نرفتم و ندیدم ولی این سالاد تبوله شون واقعا خوبه. خیلی هم سالاد معروفیه، شهرتش جهانیه. ولی شبیه سالاد شیرازی خودمون نیست؟ با خودم گفتم اگه این تونسته جهانی بشه چرا سالاد شیرازی نتونه؟ بعد به این نتیجه رسیدم اون‌طوری، سالاد […]

author توسط Mazzehoio

ته دیگ زعفرانی

اگه گفتین بزرگ‌ترین درسی که ته دیگ زعفرانی به آدم می‌ده چیه؟ قبلش یه چیز جالب بگم، من فکر می‌کردم ته دیگ خاص خودمون ایرانیاست ولی ظاهرا از چین اومده. البته فکر کنم این فقط مربوط به ته دیگ برنجی معمولی باشه و ته دیگ سیب‌زمینی همچنان پرچمش دست خودمونه. 😉 آها تا یادم نرفته، […]

author توسط Mazzehoio

کروسان مربای بالنگ

از جذابیت‌های آشپزی فرانسه بگم براتون که می‌شه یه غذا رو به صد روش تهیه کرد. مثلا همین کروسان، مغزشو ارتقا دادم دوباره درستش کردم نمی‌دونین چیییییی شده! اون شعار تبلیغاتی قدیمی که می‌گفت «هرروز بهتر از دیروز» انگار ساخته شده واسه کروسان. چندتا کروسان دیگه هم قبلا گذاشتم اونا رو حتما تو پیج ببینین، […]

author توسط Mazzehoio

نان قایقی

حاضرم سوار یه‌دونه از این نان قایقی ها بشم و بزنم به دل اقیانوس، تنهایی برم و هیچ‌وقت برنگردم… تا سرنوشت منو به به عشق حقیقی و نیمه‌ی گم‌شده‌م برسونه. یکی که فرانسوی باشه، همیشه بوی خوش بده، تنش مثل الماس بدرخشه. 💞 راستش درباره‌ی قارچ دنبلان سیاه حرف می‌زنم؛ چیه خب، وقتی قایقم نونه، […]

author توسط Mazzehoio

رشته پلو

این روزا احوالات همه یه‌کم پاییزی شده، می‌دونستین که فصل سرما افسردگی میاره و توی بعضی از کشورها دولت قرص ضدافسردگی پخش می‌کنه؟ واسه ما که قرص فایده نداره، فقط باید مرفین بدن. 😀 یه راه بهتر هم هست، یه بشقاب رشته پلو چرب‌وچیلی با سینی کامل مخلفات و یه پارچ دوغ ناب محلی… 😋 […]

author توسط Mazzehoio

شعریه

گله در پس کیک شعریه دقت کردین دوره‌ای شده که همه ناله می‌کنن؟ همه گِلِه دارن، یعنی دهن‌تو که باز کنی تا طرف بهت ثابت نکنه بدبخت‌تره ولت نمی‌کنه. تو این شرایط فقط دو قشر می‌تونن راحت گله کنن: یکی رَپِرا، که مهلت نمی‌دن طرف مقابل جواب بده؛ یکی هم نویسنده‌ها، چون اصن کسی نیست […]

author توسط Mazzehoio

دمی گوجه

می‌دونستین حس نوستالژی (که این روزا با دیدن عکسای کتاب فارسی اول دبستان و نوار کاست خیلی گل می‌کنه) اولش یه بیماری بوده؟ 😀 ۳۰۰ سال پیش یه دکتر سوئیسی دو تا مریض داشت، یه دانشجو و یه خدمتکار که حال وخیمی داشتن. پزشک هر دو رو پیش خونواده‌هاشون فرستاد و در کمال تعجب حال‌شون […]

author توسط Mazzehoio

کیک گوشت

شما هم وقتی کیک گوشت می‌بینین دست‌وپاتون شُل می‌شه؟ اصولا هر کسی با یه چیزی شل می‌شه، مثلا خانما با جواهر، پسرا با ماشین، باباها با دکمه خاموش کولر، ترامپ با مشاورش، پراید با تصادف، من با غذا! 😀 شل شدن پدیده‌ی همگانی‌ایه، یه خاصیتی هم که داره اینه که پذیرش سختی رو راحت‌تر می‌کنه، […]

author توسط Mazzehoio

ساندویچ فلفل دلمه ای

داشتم ساندویچ فلفل دلمه ای درست می‌کردم یهو فکر کردم که ایرانیا خدایی چشم و ابروی قشنگی دارن! از وقتی مردم ماسک میزنن چهره‌های جذاب بیشتر میبینم، قشنگ مشخصه ریشه‌ی همه‌ی مشکلات ما دماغامونه (خدایا منو ببخش چوب خیزرانم یکسره تو… دماغ مسئولین زحمت‌کش کشورمه). خودستایی نشه، خود من از وقتی ماسک میزنم این‌قدر خوشگل […]

author توسط Mazzehoio

کلیه حقوق این اثر متعلق به مزه میباشد.

Visit Us On LinkedinVisit Us On Instagram