سالاد چینی

قبول دارین غذا خوردن با چاپستیک (چوب غذاخوری) خیلی فرهنگ جالبیه؟ ولی خودمونیم عمرا به درد ما ایرانی‌ها بخوره، کل سال باید در حال جمع کردن دونه برنج از ته بشقاب باشیم. 🤦🏻‍♂️🚶🏻‍♂️ سزار چاوز می‌گه: “اگه واقعا می‌خوای با کسی دوست بشی، به خونه‌ش برو و باهاش غذا بخور. کسی که غذاشو بهت بده، […]

author توسط Mazzehoio

کورن داگ

آدم تعجب می‌کنه چقدر درست کردن بعضی از خوراکی‌ها ساده و راحته، نمونه‌ش همین کورن داگ یا همون هات داگ پفکی. این اسنک رو می‌تونین توی نیم ساعت و به راحتی در منزل تهیه کنین. شاعر در وصف روی ماهش می‌گه: که گر چرخ گوید مرا کاین نیوش، به گرز گرانش بمالم دو گوش گرز […]

author توسط Mazzehoio

مرغ کریسپی شیاردار

آقا وارد رستوران که شدم زرق‌وبرقش منو گرفت، انگار اجلاس سران ۴۵+۷ئه. گارسون پرسید: چی میل دارین؟ عاااام، یه لحظه اجازه بدین، بله مرغ کریسپی شیاردار! مرغ کریسپی که خب مشخص بود یعنی سوخاری، می‌خواستم ببینم شیارش چیه که باعث شده بیاد تو منوی همچین رستوران گرونی. جالبه بعضی وقتا یه خلاقیت کوچیک و ساده […]

author توسط Mazzehoio

مرغ پرتقالی

الله‌اکبر! مرغ پرتقالی ؟! تا حالا سس پرتقال روی مرغ امتحان نکرده بودم، خیلی فراتر از انتظاراتم ظاهر شد. کی اینجا مرغ پرتقالی خورده قبلا؟ همیشه اینقدر خوبه یا الان داره ادا درمیاره؟! 😃 ویدیوی تهیه مرغ پرتقالی رو از پیج مزه هم می‌تونین ببینین. یادتون نره حتما و لطفا پیج رو دنبال و به […]

author توسط Mazzehoio

مرغ چیپسی

داشتم فکر می‌کردم اگه کارخونه‌های چیپس بخوان به‌جای چیپس سیب‌زمینی، چیپس مرغ درست کنن به‌خاطر تنوع هم که شده جور دیگه‌ای حجمو زیاد نشون بدن. مثلا الان یه بسته چیپس می‌گیری %۹۵ هواس، %۲ نمک %۳ برگه سیب‌زمینی؛ بیان برای مرغ چیپسی مقدار چیپسو بیشتر کنن درعوض هروقت درشو باز کردی چندتا از مرغا پر […]

author توسط Mazzehoio

تیرامیسو

می‌خوای حالت خوب شه؟ تیرامیسو بخور می‌خوای پوست درخشانی داشته باشی؟ تیرامیسو بمال می‌خوای همه دوستت داشته باشن؟ تیرامیسو رو دوست داشته باش می‌خوای خوشبخت بشی؟ با تیرامیسو ازدواج کن می‌خوای خفه شم؟ کامنت بذار دسر مورد علاقه‌ت چیه. 😁 من برم یه دیتی با تیرامیسو بذارم. 🚶🏻‍♂️ ویدیوی تهیه تیرامیسو رو از پیج مزه […]

author توسط Mazzehoio

بورک گوشت لانه زنبوری

این عکسی که می‌بینین دقیقا انگار چشمای منه وقتی کمین کردم رو غذا. بورک گوشت لانه زنبوری اسمشه ولی زنبوراش نمی‌دونم کجا رفتن. انگار همشونم دل‌دردی چیزی بودن یا گل‌ها مسموم بودن یا گل‌ش خیلی سم بوده، شاید پارک بدی رفتن… 🤔 مزه‌ش که خوبه البته، جزو بهترین غذاهاییه که می‌خورین شک نکنین. نظرتون در […]

author توسط Mazzehoio

سیب زمینی فنری

کی موافقه سیب زمینی فنری یه درجه بالاتر از سیب‌زمینی سرخ‌کرده‌س؟ احترام سرخ‌کرده واجب ولی سیب زمینی فنری وقتی از فر درمیاد بوش آدمو بخوری می‌کنه، بماند که تا گردن تو جکوزی روغن نمی‌خوابه. فوفولم خودتی 😀 ولی به قیافه ساده سیب‌زمینی نگاه نکنین، خیلی غذاهای جالبی از توش درمیاد، جالب که نه حالا ولی […]

author توسط Mazzehoio

چیزکیک باقلوا

اگه «مزه» اخبار بود، این گزارش چیزکیک باقلوا می‌شد: – ایرانیان سلام، من مایع ظرف‌شویی هستم، به آشپزخونه مزه خوش آمدید. نگاه کوتاهی داریم به سرخط دستورپخت: «پیوند غیرقانونی کیک و باقلوا» – به گزارش دیوان عالی پخت‌وپز، دیشب چند تن از لایه‌های خمیر در حالی کشف شدن که کف اقامتگاه کیک‌ها روی هم دراز […]

author توسط Mazzehoio

کلیه حقوق این اثر متعلق به مزه میباشد.

Visit Us On LinkedinVisit Us On Instagram