کروسان مربای بالنگ

از جذابیت‌های آشپزی فرانسه بگم براتون که می‌شه یه غذا رو به صد روش تهیه کرد. مثلا همین کروسان، مغزشو ارتقا دادم دوباره درستش کردم نمی‌دونین چیییییی شده! اون شعار تبلیغاتی قدیمی که می‌گفت «هرروز بهتر از دیروز» انگار ساخته شده واسه کروسان. چندتا کروسان دیگه هم قبلا گذاشتم اونا رو حتما تو پیج ببینین، […]

author توسط Mazzehoio

نان قایقی

حاضرم سوار یه‌دونه از این نان قایقی ها بشم و بزنم به دل اقیانوس، تنهایی برم و هیچ‌وقت برنگردم… تا سرنوشت منو به به عشق حقیقی و نیمه‌ی گم‌شده‌م برسونه. یکی که فرانسوی باشه، همیشه بوی خوش بده، تنش مثل الماس بدرخشه. 💞 راستش درباره‌ی قارچ دنبلان سیاه حرف می‌زنم؛ چیه خب، وقتی قایقم نونه، […]

author توسط Mazzehoio

رشته پلو

این روزا احوالات همه یه‌کم پاییزی شده، می‌دونستین که فصل سرما افسردگی میاره و توی بعضی از کشورها دولت قرص ضدافسردگی پخش می‌کنه؟ واسه ما که قرص فایده نداره، فقط باید مرفین بدن. 😀 یه راه بهتر هم هست، یه بشقاب رشته پلو چرب‌وچیلی با سینی کامل مخلفات و یه پارچ دوغ ناب محلی… 😋 […]

author توسط Mazzehoio

سالاد یونانی

سالاد یونانی خوردین؟ این سالاد فوق‌العاده برای وعده شام مناسبه حتما امتحانش کنین. تهیه کردنش خیلی هم ساده‌س. برای وعده صبحانه یا شام سالاد بهتری از این هم هست؟ محتوای اصلی این سالاد که در آشپزی یونانی خیلی معروفه، گوجه‌فرنگی، خیار، پیاز، زیتون و پنیر فتاست که با نمک، فلفل، ارگانو و روغن زیتون طعم‌دا […]

author توسط Mazzehoio

دسر پلمبیر

می‌دونین جریان این بستنی ( دسر پلمبیر ) چیه؟ چند هفته پیش من بالاخره کرونا گرفتم و خونه‌نشین شدم (چقدم که نشستم!). امروز بالاخره برگشتم دفتر و متوجه شدم این بستنی رو همون مدت درست کردن. به خودم گفتم آخ ببین اگه ماسکتو مثل آدم زده بودی الان یه برش خورده بودی، ولی راستش علت […]

author توسط Mazzehoio

گلت

دیروز که رسیدم استودیو بچه‌ها گفتن گِلت داریم. با خودم گفتم ای جان الان موهامو لخت می‌کنم بریزه رو شونه‌هام مثل این تبلیغات شامپوهای خارجی. وارد اتاق که شدم دیدم گلت یه جور کیک میوه‌س، امان از تشابه اسمی. آخه قدیم گلت می‌زدن به موها 😅، بعضیامون کتیرا می‌زدیم 😀. بعضیامون با اتوی خونگی موهامونو […]

author توسط Mazzehoio

آلبالو پلو

آلبالو پلو یه قاشق ازش برمی‌داری، تو دهنت می‌ذاری و شروع می‌کنی به جویدن. یهویی یه‌دونش زیر دندونت میاد و طعم ملسش می‌زنه بیرون. این اتفاق که میفته بعدش انگار رو زبونت جشنواره مزه‌س. هی می‌جوی و می‌جوی، دلتم نمیاد قورتش بدی بس که ترکیب این طعما رو دوست داری. راجع به این غذایی که […]

author توسط Mazzehoio

اشترودل به

اشترودل به می‌گن جوون که باشی خامی و ناپخته، ممکنه کلی تصمیمات اشتباه بگیری اما درعوض ریسک‌پذیری و جسور، مثل میوه “به”. چرا به؟ چون تا وقتی خامه نمی‌شه خوردش، باید پخته بشه تا اون جوهره وجودش خودشو نشون بده. به خام هم جسارت داره، شما یه‌دونه پرت کن طرف کله یه نفر دیگه ببین […]

author توسط Mazzehoio

شهدینه مرکبات و زنجبیل

دیدین که یه ویروس کوچولو چقدر چیزای خوب بهمون یادآوری کرد؟ با هم بودن، دست دادن، در آغوش گرفتن، دورهم بودن… کرونا بهمون یادآوری کرد انسان موجودیه اجتماعی و هر جا که تنها بمونه بهش سخت می‌گذره. به‌خصوص که تنها توی خونه بمونه. باز خداروشکر توی کشور ما فقر اجازه استقلال به خیلی از جوون‌ها […]

author توسط Mazzehoio

کلیه حقوق این اثر متعلق به مزه میباشد.

Visit Us On LinkedinVisit Us On Instagram