ردولوت

سلام و درود خدمت همه بینندگان فوتبال‌دوست عزیزمون. در این ساعت شاهد رقابت کاپ‌کیک ردولوت هستیم در مقابل تمام کیک‌های دیگه (با صدای عادل بخون دلم براش تنگ شده). ردولوت از کیک‌های خوشمزه آمریکایی هستش که از یک خانواده نساج وارد عرصه رقابت شده. پدر و مادرش گفتن یه روز که حواسمون نبود دیدیم بچه […]

author توسط Mazzehoio

چیزکیک باقلوا

اگه «مزه» اخبار بود، این گزارش چیزکیک باقلوا می‌شد: – ایرانیان سلام، من مایع ظرف‌شویی هستم، به آشپزخونه مزه خوش آمدید. نگاه کوتاهی داریم به سرخط دستورپخت: «پیوند غیرقانونی کیک و باقلوا» – به گزارش دیوان عالی پخت‌وپز، دیشب چند تن از لایه‌های خمیر در حالی کشف شدن که کف اقامتگاه کیک‌ها روی هم دراز […]

author توسط Mazzehoio

کیک موز

کسی می‌دونه چرا موز هسته نداره؟ سر ضبط کیک موز سوالش برام پیش اومد گفتم از فالوورا بپرسم. می‌خوام توجه شما رو به جوابایی که شنیدم جلب کنم: یکی از دوستامون به اسم سیامک گفته تو بگو چرا نارگیل هسته نداره همه‌ش آبه تا من موزشو بگم. گفتم بزرگوار نارگیل اصن میوه نیست ساندیسه از […]

author توسط Mazzehoio

چیزکیک انار

آدما با سلیقه‌های مختلف انواع غذاهای مختلف دوست دارن ولی همه به اتفاق با شیرینی رابطه خوبی دارن. اصن این شیرینی چیه که با همه رابطه داره اونم خوب! سه سال پیش دم قنادی به شیرینی زبون نگاه می‌کردم خجالت می‌کشیدم، بعد که دونات و چوروس اومد کلا با قند داشتم خدافظی می‌کردم که امشب […]

author توسط Mazzehoio

سالاد ماکارونی

باعث خوشحالیه که غذایی به اسم سالاد ماکارونی وجود داره وگرنه سالاد الویه تنها می‌موند و خیلی تلاشی برای بهتر شدن نمی‌کرد. اصولا انحصارگرایی چیز جالبی نیست واسه همون خانواده‌های قدیمی همیشه بیشتر از یک بچه داشتن، این‌طوری محبت بین بچه‌ها تقسیم می‌شد و بچه‌ها هم از اون‌طرف تلاش می‌کردن محبت بیشتری جلب کنن، بنابراین […]

author توسط Mazzehoio

کروسان مربای بالنگ

از جذابیت‌های آشپزی فرانسه بگم براتون که می‌شه یه غذا رو به صد روش تهیه کرد. مثلا همین کروسان، مغزشو ارتقا دادم دوباره درستش کردم نمی‌دونین چیییییی شده! اون شعار تبلیغاتی قدیمی که می‌گفت «هرروز بهتر از دیروز» انگار ساخته شده واسه کروسان. چندتا کروسان دیگه هم قبلا گذاشتم اونا رو حتما تو پیج ببینین، […]

author توسط Mazzehoio

نان قایقی

حاضرم سوار یه‌دونه از این نان قایقی ها بشم و بزنم به دل اقیانوس، تنهایی برم و هیچ‌وقت برنگردم… تا سرنوشت منو به به عشق حقیقی و نیمه‌ی گم‌شده‌م برسونه. یکی که فرانسوی باشه، همیشه بوی خوش بده، تنش مثل الماس بدرخشه. 💞 راستش درباره‌ی قارچ دنبلان سیاه حرف می‌زنم؛ چیه خب، وقتی قایقم نونه، […]

author توسط Mazzehoio

رشته پلو

این روزا احوالات همه یه‌کم پاییزی شده، می‌دونستین که فصل سرما افسردگی میاره و توی بعضی از کشورها دولت قرص ضدافسردگی پخش می‌کنه؟ واسه ما که قرص فایده نداره، فقط باید مرفین بدن. 😀 یه راه بهتر هم هست، یه بشقاب رشته پلو چرب‌وچیلی با سینی کامل مخلفات و یه پارچ دوغ ناب محلی… 😋 […]

author توسط Mazzehoio

سالاد یونانی

سالاد یونانی خوردین؟ این سالاد فوق‌العاده برای وعده شام مناسبه حتما امتحانش کنین. تهیه کردنش خیلی هم ساده‌س. برای وعده صبحانه یا شام سالاد بهتری از این هم هست؟ محتوای اصلی این سالاد که در آشپزی یونانی خیلی معروفه، گوجه‌فرنگی، خیار، پیاز، زیتون و پنیر فتاست که با نمک، فلفل، ارگانو و روغن زیتون طعم‌دا […]

author توسط Mazzehoio

کلیه حقوق این اثر متعلق به مزه میباشد.

Visit Us On LinkedinVisit Us On Instagram