سیب زمینی فنری

کی موافقه سیب زمینی فنری یه درجه بالاتر از سیب‌زمینی سرخ‌کرده‌س؟ احترام سرخ‌کرده واجب ولی سیب زمینی فنری وقتی از فر درمیاد بوش آدمو بخوری می‌کنه، بماند که تا گردن تو جکوزی روغن نمی‌خوابه. فوفولم خودتی 😀 ولی به قیافه ساده سیب‌زمینی نگاه نکنین، خیلی غذاهای جالبی از توش درمیاد، جالب که نه حالا ولی […]

author توسط Mazzehoio

چیزکیک باقلوا

اگه «مزه» اخبار بود، این گزارش چیزکیک باقلوا می‌شد: – ایرانیان سلام، من مایع ظرف‌شویی هستم، به آشپزخونه مزه خوش آمدید. نگاه کوتاهی داریم به سرخط دستورپخت: «پیوند غیرقانونی کیک و باقلوا» – به گزارش دیوان عالی پخت‌وپز، دیشب چند تن از لایه‌های خمیر در حالی کشف شدن که کف اقامتگاه کیک‌ها روی هم دراز […]

author توسط Mazzehoio

کیک موز

کسی می‌دونه چرا موز هسته نداره؟ سر ضبط کیک موز سوالش برام پیش اومد گفتم از فالوورا بپرسم. می‌خوام توجه شما رو به جوابایی که شنیدم جلب کنم: یکی از دوستامون به اسم سیامک گفته تو بگو چرا نارگیل هسته نداره همه‌ش آبه تا من موزشو بگم. گفتم بزرگوار نارگیل اصن میوه نیست ساندیسه از […]

author توسط Mazzehoio

قارچ شکم پر

ساعت‌ها به قارچ شکم پر خیره شدم. فکرم انگشت‌شو از روی زنگ جمجمه‌م برنمی‌داشت، می‌دید بهش محل نمی‌دم صداشو بلند می‌کرد: مگه قرار نبود اینا قارچ شکم پر باشن؟ پس چرا کله‌هاشون پر شده؟ بهش گفتم تو چی می‌فهمی از غذا! رومو کردم اون‌ور که با شکمم چش‌توچش شدم و دیدم گوشه لبش نیشخند داره، […]

author توسط Mazzehoio

کیک لاوا

آقا من درس زندگی‌مو از این کیک لاوا گرفتم! همه‌مون روز رو پر انرژی شروع می‌کنیم ولی هرچی جلوتر می‌ریم خسته‌تر و بی‌اعصاب‌تر می‌شیم، مشکلات و مسئله‌های مختلف یکی‌یکی پا پیش می‌ذارن و نهایت تلاش‌شون رو می‌کنن تا روزتو خراب کنن. توی همچین شرایطی کافیه به محیط اطراف دقت کنی تا پیام کائنات رو بگیری؛ […]

author توسط Mazzehoio

چیزکیک انار

آدما با سلیقه‌های مختلف انواع غذاهای مختلف دوست دارن ولی همه به اتفاق با شیرینی رابطه خوبی دارن. اصن این شیرینی چیه که با همه رابطه داره اونم خوب! سه سال پیش دم قنادی به شیرینی زبون نگاه می‌کردم خجالت می‌کشیدم، بعد که دونات و چوروس اومد کلا با قند داشتم خدافظی می‌کردم که امشب […]

author توسط Mazzehoio

باسلوق

می‌گن فرآیند تهیه باسلوق چیزی حدود ۳ ماه طول می‌کشه. یعنی واسه خوردن یک عدد شیرینیِ فسقلیِ اندازه‌ی گردو باید ۳ ماه صبر کنی. یعنی خواستن ۳ تا باسلوق با خواستن ۱ بچه هیچ فرقی نداره! به‌جز… البته… طرز تهیه‌ش. 😶 بابام اگه می‌خواست شیوه‌ی تربیتی منو عوض کنه کمتر از این وقت لازم داشت، […]

author توسط Mazzehoio

کروسان مربای بالنگ

از جذابیت‌های آشپزی فرانسه بگم براتون که می‌شه یه غذا رو به صد روش تهیه کرد. مثلا همین کروسان، مغزشو ارتقا دادم دوباره درستش کردم نمی‌دونین چیییییی شده! اون شعار تبلیغاتی قدیمی که می‌گفت «هرروز بهتر از دیروز» انگار ساخته شده واسه کروسان. چندتا کروسان دیگه هم قبلا گذاشتم اونا رو حتما تو پیج ببینین، […]

author توسط Mazzehoio

شعریه

گله در پس کیک شعریه دقت کردین دوره‌ای شده که همه ناله می‌کنن؟ همه گِلِه دارن، یعنی دهن‌تو که باز کنی تا طرف بهت ثابت نکنه بدبخت‌تره ولت نمی‌کنه. تو این شرایط فقط دو قشر می‌تونن راحت گله کنن: یکی رَپِرا، که مهلت نمی‌دن طرف مقابل جواب بده؛ یکی هم نویسنده‌ها، چون اصن کسی نیست […]

author توسط Mazzehoio

کلیه حقوق این اثر متعلق به مزه میباشد.

Visit Us On LinkedinVisit Us On Instagram