کرم کارامل

می‌دونی کرم کارامل چه درسی به آدم می‌ده؟ این‌که اگه همیشه ساده و شکیل باشی، دیگه مهم نیست حتی اگه شکرت بسوزه و روت تلخ بشه، بازم هرکی ببینه دلش یه گاز کوچیک ازت می‌خواد. 😉 کرم کارامل یه دسر محبوب اروپاییه که آخرای قرن بیستم خیلی رواج پیدا کرده بود، به‌خصوص توی رستوران‌ها، به […]

author توسط Mazzehoio

سیب زمینی رتتویی

آقای مزه از رتتویی بدش میومد، هرچی می‌گفتم این غذا مفیده فایده نداشت، کلا از هم‌نشینی کدو و بادمجون و گوجه‌فرنگی راضی نبود! این شد که دست به‌کار شدم و این رتتویی جوون‌پسند و فست‌فودپسند رو براش درست کردم. شما کدوم رتتویی رو بیشتر دوست دارین؟ سیب زمینی رتتویی (همین که این‌جاست، با پنیر!) یا […]

author توسط Mazzehoio

دسر پلمبیر

می‌دونین جریان این بستنی ( دسر پلمبیر ) چیه؟ چند هفته پیش من بالاخره کرونا گرفتم و خونه‌نشین شدم (چقدم که نشستم!). امروز بالاخره برگشتم دفتر و متوجه شدم این بستنی رو همون مدت درست کردن. به خودم گفتم آخ ببین اگه ماسکتو مثل آدم زده بودی الان یه برش خورده بودی، ولی راستش علت […]

author توسط Mazzehoio

مینی کروسان

هر چیزی تو این دنیا یک نسخه مینیاتوری داره که وقتی می‌بینی خیلی حال می‌کنی. مثلا واسه پسرا این ماکت‌های ماشینای خفن خیلی جذابه، واسه دخترا عروسک باحاله، یعنی نسخه مینیاتوری کودک واقعی. تازه عروسکو وقتی فشار می‌دی آهنگ می‌خونه این اوج جذابیته، چون بچه واقعی رو فشار بدی رنگ‌آمیزیت می‌کنه. یا اگه ژن هنری […]

author توسط Mazzehoio

رتتویی

چرا اسم این غذا این‌قدر عجیبه! رتتویی یکی از غذاهای خوب فرانسویه که شهرت جهانی داره و غذای بین‌المللی هم حساب می‌شه. به‌طور خلاصه و مفید، این غذا بر پایه سبزی‌جاته و می‌تونه حکم جواهر داشته باشه. هم مزه فوق‌العاده‌ای داره و هم غذای سالمیه. اما من تعجب می‌کنم! فرانسوی‌ها نمی‌تونستن اسم دیگه‌ای برای این […]

author توسط Mazzehoio

کروسان

سه مرد سر ساختمون کار می‌کردند. موقع ناهار ایتالیایی با ناراحتی گفت: ای خدا! اگه زنم دوباره ناهار برام پاستا ببنده من خودمو از همین لبه پرت می‌کنم پایین! فرانسوی همین حرف رو راجع به کروسان و آمریکایی راجع به برگر گفت. روز بعد، ایتالیایی پاستا رو می‌بینه و خودشو پرت می‌کنه، فرانسوی هم کروسان […]

author توسط Mazzehoio

سالاد استونا

در فصل زیبای پاییز اولین چیزی که شما را به خودش مشغول می‌کند چیست؟ خیر، نه رنگ زرد، نه ریزش برگ درختان و نه نسیم خنک. سرماخوردگی! سرماخوردگی اولین اتفاقی است که به محض تغییر آب‌وهوا به سراغ شما می‌آید. هرچند که فصل پاییز فوق‌العاده قشنگ و دلنشین است، اما ابتلا به سرماخوردگی از لذت […]

author توسط Mazzehoio

املت فرانسوی

تصور کنید صبح یک جمعه ابری و آروم بالای برج ایفل نشسته باشید و در حالی که به منظره شهر نگاه می‌کنید در افکار خودتون فرو رفتید که ناگهان شخصی به شما نزدیک می‌شه و خیلی محترمانه و ملایم می‌گه “وولا”! قبل از این‌که صورتتون رو برگردونید متوجه خدمتکاری می‌شید که این حرف رو به […]

author توسط Mazzehoio

کوردن بلو

کوردن بلو که از قفس فرانسه پرید! اگه از شنیدن این عبارت تعجب کردید، پس حتما تا انتهای دستور پخت امروز با ما همراه باشید. غذای امروز مزه اویو از خانواده شنیتسل‌هاست. شنیتسل یعنی همون غذاهایی که با ترکیب گوشت، آرد سوخاری و روغن تهیه می‌شه که در سراسر نقاط دنیا به شکل‌های متفاوتی هم […]

author توسط Mazzehoio

کلیه حقوق این اثر متعلق به مزه میباشد.

Visit Us On LinkedinVisit Us On Instagram