کرپ مارمالاد

  کرپ مارمالاد یه صبحونه خوشمزه فرانسوی هستش که برای آدمای سحرخیز خیلی بدرد می‌خوره. هم مقویه هم شیرین و انرژی‌بخش. روزتون رو با این غذای عالی به راحتی لذت‌بخش‌تر می‌کنین. ویدیوی تهیه کرپ مارمالاد رو از پیج مزه هم می‌تونین ببینین. اگه خوشتون اومد حتما به پنکیک صبحانه هم سری بزنین، و اگه خیلی […]

author توسط Mazzehoio

لازانیا رتتویی

همین الان برین زنگ بزنین به هرکسی که توی آشناها چشم دیدن‌شو ندارین! بعد خودتونو دعوت کنین به شب‌نشینی به صرف شام، بعد از دست‌پخت طرف حسابی تعریف کنین؛ در آخر این لازانیا رتتویی رو براش بفرستین تهیه کنه. قول می‌دم به همین برکت لبخند رضایت رو روی لبان‌تون ببینم. یعنی به حدی این لازانیا […]

author توسط Mazzehoio

چوبک سیب زمینی

چوبک سیب زمینی درست کردم رفتم سینما. ردیف آخر نشستم، فیلم کاراگاهی شروع شد. صحنه بازجویی رسید، آدم بده داشته اعتراف می‌کرد و همه گره‌ها داشت باز می‌شد که یهو لامپ اتاق بازجویی نوسان‌کنان افتاد رو چشم من! چیزی نمونده بود داد بزنم و اعتراف کنم که دکتر بچه‌های محل من بودم که نگهبان سینما […]

author توسط Mazzehoio

تارت میرزاقاسمی

دیدین اینایی که نژادشون ترکیبی‌ئه؟ مثلا یه رگ روس دارن، چقدر باحال و جالبن. تارت میرزاقاسمی هم یه چیزیه تو همین مایه‌ها، یه رگش ایرانیه یه رگش فرانسوی، خوشبختانه توی این پیوند مبارک خوشمزگی رو از رگ ایرانی به ارث برده و جذابیت ظاهری رو از رگ فرانسوی. 😀 ولی شما یه لحظه فکر کن […]

author توسط Mazzehoio

کیک لاوا

آقا من درس زندگی‌مو از این کیک لاوا گرفتم! همه‌مون روز رو پر انرژی شروع می‌کنیم ولی هرچی جلوتر می‌ریم خسته‌تر و بی‌اعصاب‌تر می‌شیم، مشکلات و مسئله‌های مختلف یکی‌یکی پا پیش می‌ذارن و نهایت تلاش‌شون رو می‌کنن تا روزتو خراب کنن. توی همچین شرایطی کافیه به محیط اطراف دقت کنی تا پیام کائنات رو بگیری؛ […]

author توسط Mazzehoio

کروسان مربای بالنگ

از جذابیت‌های آشپزی فرانسه بگم براتون که می‌شه یه غذا رو به صد روش تهیه کرد. مثلا همین کروسان، مغزشو ارتقا دادم دوباره درستش کردم نمی‌دونین چیییییی شده! اون شعار تبلیغاتی قدیمی که می‌گفت «هرروز بهتر از دیروز» انگار ساخته شده واسه کروسان. چندتا کروسان دیگه هم قبلا گذاشتم اونا رو حتما تو پیج ببینین، […]

author توسط Mazzehoio

تارت پیاز

فرق تارت و پای. تارت و پای مثل دو برادر می‌مونن، خمیرایی که وسطشون چیزای خوشمزه دارن، مثل میوه. ولی پای از تارت خیلی خجالتی‌تره، چون همیشه روش پوشیده‌س، نمی‌دونی توش چه‌خبره، درون‌گراست؛ از طرف دیگه تارت روش بازه، خیلی راحت می‌شه درون‌شو دید. اگرچه از یک فرهنگ و زمان نیومدن و در حالی که […]

author توسط Mazzehoio

کرم کارامل

می‌دونی کرم کارامل چه درسی به آدم می‌ده؟ این‌که اگه همیشه ساده و شکیل باشی، دیگه مهم نیست حتی اگه شکرت بسوزه و روت تلخ بشه، بازم هرکی ببینه دلش یه گاز کوچیک ازت می‌خواد. 😉 کرم کارامل یه دسر محبوب اروپاییه که آخرای قرن بیستم خیلی رواج پیدا کرده بود، به‌خصوص توی رستوران‌ها، به […]

author توسط Mazzehoio

سیب زمینی رتتویی

آقای مزه از رتتویی بدش میومد، هرچی می‌گفتم این غذا مفیده فایده نداشت، کلا از هم‌نشینی کدو و بادمجون و گوجه‌فرنگی راضی نبود! این شد که دست به‌کار شدم و این رتتویی جوون‌پسند و فست‌فودپسند رو براش درست کردم. شما کدوم رتتویی رو بیشتر دوست دارین؟ سیب زمینی رتتویی (همین که این‌جاست، با پنیر!) یا […]

author توسط Mazzehoio

کلیه حقوق این اثر متعلق به مزه میباشد.

Visit Us On LinkedinVisit Us On Instagram