کرپ مارمالاد یه صبحونه خوشمزه فرانسوی هستش که برای آدمای سحرخیز خیلی بدرد میخوره. هم مقویه هم شیرین و انرژیبخش. روزتون رو با این غذای عالی به راحتی لذتبخشتر میکنین. ویدیوی تهیه کرپ مارمالاد رو از پیج مزه هم میتونین ببینین. اگه خوشتون اومد حتما به پنکیک صبحانه هم سری بزنین، و اگه خیلی […]
همین الان برین زنگ بزنین به هرکسی که توی آشناها چشم دیدنشو ندارین! بعد خودتونو دعوت کنین به شبنشینی به صرف شام، بعد از دستپخت طرف حسابی تعریف کنین؛ در آخر این لازانیا رتتویی رو براش بفرستین تهیه کنه. قول میدم به همین برکت لبخند رضایت رو روی لبانتون ببینم. یعنی به حدی این لازانیا […]
چوبک سیب زمینی درست کردم رفتم سینما. ردیف آخر نشستم، فیلم کاراگاهی شروع شد. صحنه بازجویی رسید، آدم بده داشته اعتراف میکرد و همه گرهها داشت باز میشد که یهو لامپ اتاق بازجویی نوسانکنان افتاد رو چشم من! چیزی نمونده بود داد بزنم و اعتراف کنم که دکتر بچههای محل من بودم که نگهبان سینما […]
دیدین اینایی که نژادشون ترکیبیئه؟ مثلا یه رگ روس دارن، چقدر باحال و جالبن. تارت میرزاقاسمی هم یه چیزیه تو همین مایهها، یه رگش ایرانیه یه رگش فرانسوی، خوشبختانه توی این پیوند مبارک خوشمزگی رو از رگ ایرانی به ارث برده و جذابیت ظاهری رو از رگ فرانسوی. 😀 ولی شما یه لحظه فکر کن […]
آقا من درس زندگیمو از این کیک لاوا گرفتم! همهمون روز رو پر انرژی شروع میکنیم ولی هرچی جلوتر میریم خستهتر و بیاعصابتر میشیم، مشکلات و مسئلههای مختلف یکییکی پا پیش میذارن و نهایت تلاششون رو میکنن تا روزتو خراب کنن. توی همچین شرایطی کافیه به محیط اطراف دقت کنی تا پیام کائنات رو بگیری؛ […]
از جذابیتهای آشپزی فرانسه بگم براتون که میشه یه غذا رو به صد روش تهیه کرد. مثلا همین کروسان، مغزشو ارتقا دادم دوباره درستش کردم نمیدونین چیییییی شده! اون شعار تبلیغاتی قدیمی که میگفت «هرروز بهتر از دیروز» انگار ساخته شده واسه کروسان. چندتا کروسان دیگه هم قبلا گذاشتم اونا رو حتما تو پیج ببینین، […]
فرق تارت و پای. تارت و پای مثل دو برادر میمونن، خمیرایی که وسطشون چیزای خوشمزه دارن، مثل میوه. ولی پای از تارت خیلی خجالتیتره، چون همیشه روش پوشیدهس، نمیدونی توش چهخبره، درونگراست؛ از طرف دیگه تارت روش بازه، خیلی راحت میشه درونشو دید. اگرچه از یک فرهنگ و زمان نیومدن و در حالی که […]
میدونی کرم کارامل چه درسی به آدم میده؟ اینکه اگه همیشه ساده و شکیل باشی، دیگه مهم نیست حتی اگه شکرت بسوزه و روت تلخ بشه، بازم هرکی ببینه دلش یه گاز کوچیک ازت میخواد. 😉 کرم کارامل یه دسر محبوب اروپاییه که آخرای قرن بیستم خیلی رواج پیدا کرده بود، بهخصوص توی رستورانها، به […]
آقای مزه از رتتویی بدش میومد، هرچی میگفتم این غذا مفیده فایده نداشت، کلا از همنشینی کدو و بادمجون و گوجهفرنگی راضی نبود! این شد که دست بهکار شدم و این رتتویی جوونپسند و فستفودپسند رو براش درست کردم. شما کدوم رتتویی رو بیشتر دوست دارین؟ سیب زمینی رتتویی (همین که اینجاست، با پنیر!) یا […]
کلیه حقوق این اثر متعلق به مزه میباشد.